Chp Kocaeli Haberleri

Chp Kocaeli Haberleri

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Kocaeli CHP Teşkilatından Ahmet Çalık ve ekibine tam destek

Karamürsel’de CHP’nin adayı netleşti. 31 Mart 2023’te gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde partilerin seçim çalışmaları da hızlanıyor. Bu kapsamda CHP Kocaeli’nin Karamürsel Belediyesi Başkan adayı belli oldu.  

Kocaeli CHP 4 vekil çıkardı!

Hepsi yeni isim 2018 genel seçiminde Kocaeli’de 243 bin 606 oy alan CHP, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde oy sayısını 333 bin 159’a yükseltti. Bu artış ile CHP Kocaeli örgütleri meclise 4 milletvekili gönderdi.  

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

Güreşçilere yapılan bu zulüm revamı?

Güreşçilerin antrenman tesisi hala kapalı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ziyaret ettiği Karamürselli yağlı güreşçiler, Kırkpınar’a sayılı günler kala antrenman yaptıkları tesisin belediye tarafından hala açılmadığını ve konu hakkında destek istediklerini ifade etti.

CHP Ailesi Yanında "Ahmet Abi"

Karamürsel’in tanınmış iş insanı ve CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı olan Ahmet Çalık’ın yakalandığı korona virüs nedeni ile CHP Kocaeli İl Örgütünden destek videosu.

Osman Gazi köprüsünden Gebze seferlerine indirim uygulansın

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Engin Taşdemir ve Orhan Tanış, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Gebze-Gölcük arasında sefer yapan Hat700 ulaşım ücretinde indirim talep etti.

Hikmet Erenkaya'ya virüs bulaştı

CHP Kocaeli eski Milletvekili ve aynı zamanda 1 Mart'ta yapılmış CHP Kocaeli İl Kongresi'nde il başkanlığına aday olan Hikmet Erenkaya’nın koronavirüs testi pozitif çıktı  

Karamürsel'de İnsan hayatı ve doğa tehlike altında

Karamürsel’de insan hayatı ve doğa hiçe sayılıyor CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Tahsin Tarhan, Karamürsel’de incelemelerde bulundu.

Karamürsel ve Gölcük Ahmet Çalık'a emanet

CHP Kocaeli İl Örgütü, il yönetim kurulu görevlendirmelerini tamamladı. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı olarak ilçede partisine büyük bir ivme kazandıran Ahmet Çalık Karamürsel ve Gölcük'ün örgütlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Osmangazi köprüsünden seferler başlıyor

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Orhan Tanış, sosyal medya hesabından müjdeyi verdi.

Millet İttifakı, adaylarını tanıttı

CHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Eğer netice alamazsak bir daha seçim olmayabilir” derken

Fatma Kaplan Hürriyet, çiçeği bile zor verdi!

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet'e bürokratik zorluk çıkarıldığı belirtildi. Konu ile ilgili Hürriyet, "Maç öncesi takımlara çiçek takdim etmek istedim.

CHP: Kurultay için yeterli imza toplanamadığı açıklandı

CHP yönetiminden yapılan açıklamada, olağanüstü kurultay için yeterli imza toplanmadığı açıklaması yapıldı.

Fatma Kaplan Hürriyet Tekrar seçildi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’de yeniden divan katip üyesi seçilmesiyle ilgili olarak “Onurlu bir görev ve bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Karamürsel'den Muharrem İnce'ye büyük destek

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'ten Karamürsel çıkarması.

Kılıçdaroğlu İzmit'e geliyor

CHP Kocaeli İl Örgütü yöneticileri Ankara’ya gidip, 23 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan yeni il binasının açılışı ve 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan İl Kongresine CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu

Fatma Kaplan Hürriyet'den Karamürsel çıkarması

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel CHP Teşkilatının düzenlediği hayırlı olsun ziyaretlerine katıldı.

Hürriyet Karamürsel'de referandumun görünmeyen kısmını anlattı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “Referandumdan hayır çıkarsa milletimiz kazanacak” dedi.

Hürriyet, “Kayyum üç büyük şehirde neden yok?”

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Bayramın ikinci günü yapılan Karamürsel CHP ilçe örgütünün parti bayramlaşmasına katıldı.

Chp'li Hürriyet Karamürsel'de

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplam Hürriyet Karamürsel’de bir takım ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Hürriyet Meclise Deprem Araştırma Önergesi Sundu

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, depremlerin yaratabileceği yıkımların önüne geçmek adına meclise araştırma önergesi sundu.

Fatma Kaplan Hürriyet Karamürsel'in ölüm yolunu Meclise taşıdı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürselli vatandaşların beton yol isyanına sessiz kalmadı ve konuyla ilgili Ulaştırma, Denizcilik

Turan Dumlu'ya Karamürsel'den Tam destek

CHP Kocaeli Milletvekili adayı turan Dumlu önceki gün İlçemiz'de CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve yönetimiyle birlikte önce Kaymakama ziyaret ettikten sonra resmi daire müdürlüklerine de ziyaret ederek kendini tanıttı.

CHP verdiği söz ve taahhütleri yerine getirmezse asla bir daha oy vermeyin

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar; 'CHP verdiği söz ve taahhütleri yerine getirmezse asla bir daha oy vermeyin' CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Karamürsel CHP ilçe teşkilatını ziyaret ederek daha sonra Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan seçim bürosunun önünde yaptığı konuşmada, Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun ve çok sayıda partili hazır bulundu.

CHP Milletvekili adayı Yakup Törk Karamürsel'de Halkla Buluştu

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Yakup Törk, Bugün Karamürsel'e gelerek esnafı ve halkı ziyaret etti.Karamürsel ilçe başkanı Şinasi Yazar ve partililerle gezen Törk halkın sorunlarını dinleyerek 1 Kasım’da CHP’nin oyunu arttıracağını söyleydi.

Hürriyet bu seferde Karamürselli köylülere sahip çıktı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, tarlalarına domuzların dadanmasına rağmen av yasağı nedeniyle mağdur olan Karamürsel çiftçinin yanındaydı CHP Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel’deydi. Karamürsel ilçe Başkanı Şinasi Yazar ve Karamürsel Belediyesi Meclis üyeleri Orhan Tanış, Celal Yönet ile beraber ilçenin Yalakdere, Fulacık ve Çambidi Köyleri’nde vatandaşlarla buluşan Hürriyet onların sorunlarını dinledi. Hürriyet ayrıca geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Yalakdere Muhtarı Nail Çakır’ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Hürriyet'ten Karamürselli Şeyda Öğretmene Vefa Ziyareti

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Van’da geçirdiği trafik kazası sonucu felç kalarak İzmit’te tedavi gören ve girişimleri sonucu GATA’ya kabul edilen Şeyda Öğretmeni ziyaret etti.

Karamürsel Türk Eğitim-Sen Fatma Kaplan Hürriyet'e Teşekkür Etti

Karamürsel Türk Eğitim Sendikası olarak Van’da öğretmenlik yaparken ve henüz üç aylık evliyken trafik kazası geçiren Şeyda Bakan’ın GATA’ya nakli için ilgi ve desteğini esirgemeyen, TBMM’nde Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI’ya soru önergesi vererek çiftin tedavilerinin GATA’ya, tayinlerinin de Ankara’ya yapılmasını sağlayan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ziyaretinde bulunduk.

Karamürselli Şeyda Öğretmene Bir Güzel Haber Daha

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet; Van’ın Erçiş ilçesine 2013 yılında öğretmen olarak atanan, yaklaşık 8 ay önce okul çıkışı evine giderken geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanarak felç olan Karamürselli 27 yaşındaki Şeyda Gökçe Bakan hakkında soru önergesi verdi