Chp Meclis Üyesi Haberleri

Chp Meclis Üyesi Haberleri

Demirci, adaylık sürecindeki etkinliklerini sürdürüyor

Yalova'nın Altınova ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il genel meclisi aday adayı Samet Demirci, adaylık sürecindeki etkinliklerini sürdürüyor.

Tümör alındı! Sağlığı çok iyi.

Karamürsel’in sevilen isimlerinden CHP Meclis üyesi Emel Varup Kabataş’ın göğsünde tespit edilen tümör alındı.

KARAMÜRSEL’İN ABİSİ ORHAN TANIŞ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış Karamürsel’de çok büyük sıkıntıların gündeme getirilmesi ve çözülmesin de büyük bir pay sahibi olmaya yine devam ediyor.

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNDE BÜYÜK AYIP!

Karamürsel Belediyesi Mayıs ayı belediye meclis toplantısında 65 yaşındaki CHP Meclis üyesi Orhan Demirer'e yüksek perdeden ağır sözler söyleyen İsmail Yıldırım'ın meclis toplantısı video kayıtlarını basına kim servis etti.

Meclis Karamürsel Kent konut mağdurları ile kapandı

Karamürsel'de yüzlerce insanın mağdur olmasına neden olan Kent Konut ilçenin kanayan yaralarından olmaya devam ederken CHP meclis üyesi Orhan Tanış mağdurları yalnız bırakmadı

Son dakika... Adliyede dehşet. 1 polis şehit, CHP'li avukat yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan adliyede 1 polisi şehit etti, CHP Meclis Üyesi Avukat Özgür Aksoy’u yaraladı.

Karamürsel CHP'li meclis üyesi istifa etti

Karamürsel Belediyesi'nin CHP’li meclis üyesi Meral Karadeniz, partisinden istifa etti.

AHMET ÇALIK, ARTIK YETER DEDİ

Karamürsel CHP Meclis üyesi Ahmet Çalık bu ay içerisinde 2 defa yapılan 2017 Performans planlarıda belediyenin tutumuna sitem etti ve bir bildiri yayınladı.

Karamürsel'de organik tarım semineri

Karamürsel'de organik tarım semineri Karamürsel Çevre Kültür Derneği (KARÇEV) ve Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği (KEYAD) ortaklığında Karamürsel’de Organik Tarım’ın geliştirilmesi amaçlı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kocaeli İl Tarım Müdürlüğü uzmanları, Karamürsel ilçesindeki çiftçileri, ‘Organik Tarım’ konusunda bilgilendirdi.