Çiçek Camii Haberleri

Çiçek Camii Haberleri

Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönüllere dokundu

Karamürsel'e atandığı günden bu yana gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse camii ve yaptığı etkinlikler ile bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Çiçek Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönülleri fet etti.

Mahalle imamını ifşa ediyorum diyen genç öyle bir paylaşım yaptı ki!

Maaşından arttırdığı paralar ile imamlık yaptığı mahalledeki bakkal defterini alan Ahmet Yılmaz isimli imam, mahalleli tarafından takdir edildi.

ALKIŞLAR KARAMÜRSEL'DE İMAMLARIMIZA MUHTEŞEMSİNİZ

Elinde mikrofonla gezen Ereğli Çiçek Camii İmam Hatibi Ahmet Yılmaz’ın videosunu çeken vatandaşlar, dikkatleri Karamürsel’in imamlarına çekerek, dualarımızdasınız mesajı ile paylaştılar.

Türkiye'de ilkleri gerçekleştiren imam Ahmet Yılmaz

Kocaeli, Karamürsel Ereğli Çiçek Cami İmam Hatibi Ahmet Yılmaz yine Türkiye'de ilklere imza atmaya devam ediyor.

Ereğli Çiçek Cami-inde büyük mahalle iftarı

Karamürsel’e atandığı günden bu yana yaptıkları ile sürekli gündeme gelen ilçenin en aktif imamı Ahmet Yılmaz yine bir ilke imza atmayı başardı.

Karamürsel'de ilklere imza atan imam

Karamürsel Ereğli Çiçek Camii İmamı Ahmet Yılmaz, Yaz Kuran Kursu’na katılan 80 öğrencisini mezun ederken onlara altın taktı.

Ereğli Çiçek Camii’nden Kocaeli'ye örnek program

Karamürsel Ereğli Çiçek Camii’nde 2017 yaz Kur’an kursunun tamamlanmasıyla hatim programı yapıldı.

Ereğli'de korkunç kaza 2 Yaralı

Karamürsel'den izmit istikametinden izmit istikametine seyir halinde olanTolga D. İdaresindeki 34 TP 6511 Plakalı araç, Ereğli D-130 Karayolu Çiçek Camii önünde yola çıkmaya hazırlanan 16 KEY 19 plakalı araca çarptı çarpmanın etkisi ile yan bariyerlere çarptı. Kazada 34 TP 6511 Plakalı aracın sürücüsü Tolga D. Ve yanında bulunan Seray A. Olay yerine çağrılan ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ereğli'de Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Ereğli Merkez ve Ereğli çiçek Camii nin ortaklaşa düzenlediği programa halkın yoğun ilgisi damgasını vurdu.

Yoldan çıkan araç karşı şeride geçti, 3 kişi yaralandı

Yoldan çıkan araç karşı şeride geçti, 3 kişi yaralandı Karamürsel’de yoldan çıkan otomobil beton bariyerleri aşarak karşı şeride geçti Araçta bulunan 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, İzmit istikametinden Yalova istikametine ilerleyen 77 AG 030 plakalı otomobil Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli Arif Hoca Mahallesi Çiçek Camii önünde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilk önce yolun ortasındaki beton bariyerlere çarptı daha sonra karşı şeride geçerek durabildi. Otomobil sürücüsü Sercan A. (32) ağır yaralanırken yanında bulunan eşi Sedef (28) ve kızı Selin A. (8) hafif yaralanırken 3 kişide Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.