Cino Haberleri

Cino Haberleri

Altay Pirge yine muhteşem bir başarıya imza attı

Makedonya’da düzenlenen International Skopje Open 2022 Grappling (Pes Ettirme Güreşi) Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Altay Pirge kendi kilosunda şampiyon oldu.

Dövülen kadını kurtarmak isterken katil oldu! Kadir için kampanya başlatıldı

Konya’da eşini döven Özgür Duran’ı engellemek isterken ölümüne yol açan ve tutuklanan Kadir Şeker’in serbest kalması için Twitter’da “#kadiricinadalet” etiketiyle sanatçılar, siyasetçiler, kadın hakları savunucuları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar, kampanya başlattı.

Serhat Yılmaz'ın cenazesi bugün defnedilecek

Karamürsel'in sevilen simalarından Merhum Cino Muharrem YILMAZ'ın torunu, Adnan, Ayhan, Mehmet, Kadir, Muhammet, Ömer, Murat ve Hakan YILMAZ'ın yeğenleri, Selahattin ve Remziye YILMAZ'ın oğlu Serhat YILMAZ

Yeni başkan Mehmet Yılmaz

Karamürsel'de güreş denildiği zaman ilk akla gelen isimlerden olan Mehmet Yılmaz başkan seçildi.

LÜTFÜ TÜRKKAN KARAMÜRSEL'İN GÜREŞÇİLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Lütfü Türkkan Karamürsel'in güreşçilerine sahip çıkmaya devam ediyor. Kırkpınar'ın kıdemli Başpehlivanlarından ve Karamürsel'in tanınmış ,sevilen simalarından Cino Mehmet'in hem çırağı hem de oğlu olan Yiğit Yılmaz da bundan böyle er meydanında TÜRKKAN A.Ş.'nin pehlivanı olarak güreşecek. Bu notla sosyal paylaşım sitesinde paylaşımda bulunan Türkkan bu buluşmaya vesile Karamürsel'in iş adamların büyük bir kesim tarafından tanınan Barış Sönmezer'ede teşekkür etti. YİNE GÖNÜLLERE TAHT KURDU Sürekli olarak ilçemizde özellikle güreş ve güreşçilere karşı olan sağ duyusu ile gönüllerde taht kuran Türkkan karamürsel ve güreşçiler için elinden geleni yapmaya çalıştığını ve devam edeceğini bu ata sporunun ilerlemesi için maddi manevi tüm gücü ile her zaman yanlarında olacağını bildirdi.

Efsane güreşçi yarasını Kırkpınar'da saracak

Efsane güreşçi yarasını Kırkpınar'da saracak Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde 2012'de çırağı tarafından uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Kırkpınar başpehlivanlarından 57 yaşındaki Ahmet Taşçı, tarihi güreşlerde er meydanında yeniden boy gösterecek. Karamürsel Atatürk Caddesi'nde 2012 yılında eski başpehlivanlardan ''Cino Mehmet'' lakaplı Mehmet Yılmaz tarafından tabancayla vurularak yaralanan Taşçı, 3 yıl aradan sonra yeniden güreşecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Kumluca yağlı güreşlerinde Cino Mehmetin oğlu Yiğit Yılmaz birinci oldu

Kumluca yağlı güreşleri Küçük Orta Büyük Boy’da Cino Mehmet’in oğlu Yiğit Yılmaz birinci oldu Antalya’nın Kumluca ilçesinde gerçekleştirilen 16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yağlı güreşlerde başpehlivan, Orhan Okulu oldu Antalya'nın Kumluca ilçesinde 16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen yağlı güreşlerde Karamürsel’in efsanevi güreşçilerinde Mehmet Yılmaz (Cino) oğlu Yiğit Yılmaz Küçük Orta Büyük Boy’da birinci olarak Karamürsel’in gururu oldu.