Coşkun Haberleri

Coşkun Haberleri

Karamürsel'in altın çocuğu Olcay Batu Coşkuner

Karamürsel Belediyesi Master Yüzme Grubundaki Yüzücü, Karamürsel'in altın çocuğu  Olcay Batu Coşkuner, Yalova da 08-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Uluslararası Masterlar Kısa Kulvar Kış Yüzme Şampiyonasında tarih yazdı.

Asuman Keskin hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen, ilçemizin iş insanı Çoskun Balık işletmelerinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Coşkun Keskin beyefendinin eşi .

Tüpraşta büyük patlama, yaralılar arasında Karamürsellide var

Yaralılardan birinin Karamürsel Tepeköy Mahallesi'nde ikamet eden Coşkun Kızıltaş olduğu bilgisine ulaştık. Coşkun Kızıltaş'ın Derince araştırma hastanesinde tedavi altında olduğunu ve hayati tehlikesini de olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Karamürselli Yahya Coşkun’a önemli görev daha

AK Parti’den milletvekili adayı gösterilen Karamürselli Yahya Coşkun’a önemli bir görev daha verildi.

Yahya Coşkun Millet vekili olmazsa; Belediye başkanı olur mu?

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen simalardan olan Yahya Coşkun için halk Millet Vekili olmasın; Belediye başkanı olsun diyor.

Karamürselli Yahya Coşkun aday oluyor

7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti Milletvekili adayı olan Yahya Coşkun 24 Haziran Genel Seçimleri öncesi tekrar aday adaylığını açıklayacağı öğrenildi

İzmitte Sağlık Ocağına Vinç Girdi

İzmit de bir sağlık ocağına vinç girdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Karamürselli Mustafa Coşkun iş kazası sonucu yaşamını kaybetti

Karamürselli Mustafa Coşkun çalıştığı "Öz Ata" tersanesinde saat 14:00'da gemi çektikleri halatın koparak çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

Kaybolmuştu, Genç Dalgıç Bulundu

Denize giren 2 dalgıçtan 1’i çıkıp diğeri çıkmayınca çıkan dalgıç arkadaşının boğulduğunu düşündü, polis, itfaiye ve kurtarma ekiplerini alarma geçirdi.

Sakarya'da Darbe Girişimini Yapan Komutanların WhatsApp konuşmaları

15 Temmuz gecesi Sakarya'da darbe girişimini yöneten komutanların WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı.

Karamürsel'de Aynı Gece Coşkun Balık, Köfteci Veli ve Şeker Lokantasına Hırsız Girdi

Pazar günü iş yerlerini açmaya gelen Coşkun Balık Lokantası, Köfteci Veli ve Şeker Lokanta sahipleri iş yerlerine hırsız girdiğini tespit ederek polise haber verdi. Polisin yaptığı araştırmalarda, Coşkun Balık Lokantası, Köfteci Veli ve Şeker Lokantalarına hırsızın camları kırarak girildiği tespiti yapmaları ve hırsız yada hırsızların Coşkun Balık Lokantasındaki yazar kasada bulunan bozuk paralar yanı sıra birkaç şişe rakı çaldıkları Köfteci Veli ve Şeker Lokantasından ise yazar kasalardaki 50-60 lira bulunan bozuk paraların çalındıkları tespit edildi.

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti   Karamürsel Devlet Hastanesi acil polikliniğinde nöbetçi olan doktor, sağlık çalışanı ve güvenlik görevlilerini hasta yakını tarafından darp edildi.   Edinilen bilgiye göre, M.T.(28) adlı şahıs annesini Karamürsel Devlet Hastanesinin acil polikliniğinde muayene olmak için getirdiği sırada ilk önce hastanenin güvenlik görevlisi Coşkun Şişman’a tokat attıktan sonra acil serviste bulunan nöbetçi doktor Gamze Öztürk’ün üzerine doğru gitti doktor Gamze Öztürk acilin arka kapısından dışarıya kaçarak 155 polisi aradığı sırada dışarıya kadar gelen M.T. doktorun elindeki telefonu aldıktan sonra koluna da zarar verdikten sonra acil polikliniğinin önünde süper vayzır görevlisi Metin Bayır’ı, Hasta Bakıcısı Hizmetli Saim Şen ve acilin diğer doktorlarından Arda Bilgeli’ye de saldırdıktan sonra olay yerinde hastaneye muayene olması için getirdiği annesiyle birlikte uzaklaştığı belirtildi.

Lütfü Türkkan ve Musa Coşkun'dan Karamürsel çıkarması

Lütfü Türkkan ve Musa Coşkun'dan Karamürsel çıkarması.MHP Kocaeli Milletvekili adayları Lütfü Türkkan ile Musa Coşkun, Karamürsel’in Taşağıl Köyü’nden başladı Karamürsel'de selam vermedik kimse bırakmadı.Karamürsel'de İlçe başkanı Orhan Kınlınçsoy ve Selman Açık başta olmak üzere ilçe yönetiminden ve partiden bir çok kişinin karşıladığı adaylar bu yoğun ilgiden ötürü çok memnun kaldıklarını belirttiler.Türkkan’ın seçimi kaybetmesine üzüldüklerini ifade eden köylüler, “İnşallah bu sefer olacak” diyerek Türkkan’a destek verdi.Köy ziyaretlerini bitirdikten sonra ilçemiz esnafını ziyaret eden partililer buradan'da Karamürsel Hükümet Sarayın'da Başsavcı Zafer Birinci başta olmak üzere bütün Hükümet sarayı çalışanları ve vatandaşlarla görüşerek onlardan destek isteyen Türkkan sizin için meclisteyken elimden geleni yaptım Allah'ın izini ile meclise yine gireceğim ve kaldığım yerden devam edeceğim dedi. Bu kez vatandaştan daha hassas davranmalarını rica eden Türkkan, 7 Haziranda sadece 302 oyla ne yazık ki vekilliği HDP'ye kaptırdık. Kocaeli'ne HDP'li bir vekil yakışmadı. 1 Kasımda bu durumu düzeltelim. Ben burada bir yoldaki sorunu meclise taşırken bu milletvekilinin işi mi diye benimle dalga geçenler de oldu. Ben meclise gidersem yine aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim dedi.

Yahya Coşkun Aday Olmayacak

Karamürsel'li Yahya Coşkun, 7 Haziran genel seçimlerinde AKP’den aday adayı olmuş ve 11. sıradan aday gösterilmişti. Coşkun, açıklama yaparak erken seçimde aday adaylığı için başvuru yapmayacağını belirtti. Coşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İstifa etmedim; dolayısıyla aday adayı olmayacağım ama AKP'nin muzafferiyeti için yine var gücümle çalışacağım… Biz, aday olduğumuz için değil inandığımız için çalışırız. Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve tüm kadrolarıyla AK Parti, mazlum coğrafyamızın umut kaynaklarıdır.”

Fikri Işık Karamürsel'i Ziyaret Etti

İlçemizde düzenlenen bir dizi programa katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı AK PartiKocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan, KaramürselBelediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti KocaeliMilletvekili adayı Yahya Çoşkun karşıladı. İlçede bir çok esnafı ziyaret eden Bakan Işık, vatandaşlarla da sohbet etti. Daha sonra Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Işık, ülke refahını arttırmayı hedeflediklerini, Türkiye’nin mümkün olan en iyi gelir düzeyine ulaşması için gece gündüz çalışdıklarını ve buna devam edeceklerini dile getirdi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun Ziyaretlere Başladı

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun , ziyaretlerine Karamürsel'de devam ediyor. Karamürsel'e adeta çıkarma yapan Coşkun, Karamürsel ilçesi hakkında bir çok konuda istişarelerde bulundu. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimleri çok önemsediklerini dile getiren Coşkun,'' bu süreçte sıkılmadık el, gitmedik kapı, girilmedik gönül, bırakmayacağız ''dedi.

KARSAD Yeni Yönetiminden Yıldırıma Ziyaret

KARSAD Başkanlığına seçilen Zeki Şirinoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Coşkun, Tuba Türkmen, Hüseyin Genç, Turan Karabulut, Muharrem Nuri Yönaç, Kerem Işık, Denetleme Kurulu Üyeleri Kadri Bağlar, Ahmet Taşçı hazır bulundu.

KARAMÜRSELLİ GAZİ COŞKUN AKP'DEN ADAY

Karamürselden Mavi Marmaraya Katılarak burada gazi olan Yahya Coşkun da AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Başvuru formunu il başkanı yardımcısı Abdullah Eryarsoy'a teslim eden Coşkun, “Zalimlere one munite demek için vekil adayı oldum” dedi.

Anadolu Partisinin Karamürsel ilçe Binası Açıldı

Anadolu Partisi’nin Karamürsel ilçe Binası Açıldı Anadolu Partisi’nin Karamürsel ilçe binasının açılışı gerçekleşti. Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Açılışa katılanlar genel seçimler üzerine fikirlerini paylaştı CHP’den ayrılan Emine Ülker Tarhan’ın önderliğinde kurulan Anadolu Partisi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda daha önce ilçe binalarını açmaya başlayan Anadolu Partisi, son olarak Karamürsel ilçe örgütü binasının da açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; Anadolu Partisi İl Başkanı Utku Birinci, ilçe başkanı Gürsel Öztürk, ilçe yöneticileri, İzmit ilçe başkanı Gülgün Kasabal, il gençlik kolları başkanı Volkan Şişman, Gölcük ilçe başkanı Alper Sevim, ilçe kadın kolları başkanı Şermin Günaytan, Darıca ilçe başkanı Coşkun Deniz, milletvekili aday adayı Nilgün Bağaç ile partililer katıldı.