Cuma Günü Haberleri

Cuma Günü Haberleri

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karamürsel'e geliyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 26 Ocak Cuma günü Karamürsel'e ziyaret gerçekleştirecek.

Kocaeli valiliği ve meteoroloji art arda uyardı!

Kocaeli Valiliği, 8 Aralık 2023 Cuma günü Kocaeli'nde etkili olması beklenen kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları uyardı.  

Bu yılbaşında hep birlikteyiz

Anadolu Gençlik Derneği Karamürsel İlçe Temsilciliği “31 Aralık Cuma günü saat 20:00 de tüm halkımızı çocukları ile birlikteAnadolu Gençlik Derneği İzmit temsilciliği tarafından

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 10.12.2021 Cuma günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

İçişleri Bakanlığı’ndan cuma namazı kararı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan'da da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrası İçişleri Bakanlığı, "Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan 23 Nisan 2021 Cuma günü vatandaşlarımız cuma namazı için camilere gidebilecekler mi?" sorusunu yanıtladı.  

23 Nisan'da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına bu hafta 23 Nisan Cuma günü de dahil edildi.

Bölgemizde yoğun kar yağışı bekliyor!

Cuma gününden itibaren bölgemizde hava sıcaklıklarının düşeceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü gerçekleşmesi beklenen kar yağışına karşı uyarı yaptı.

Karamürsel halkına önemli duyuru

Yılbaşı tatili ve sokağa çıkma yasağının Cuma günü olması nedeni ile Cuma günü kurulması planlanan Cuma

Korona Karamürsel’de bir aileyi daha aramızdan aldı

Karamürsel’in sevilen simalarından ve Karamürsel Deva Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Ertan'ın geçtiğimiz Cuma günü Korona virüse yakalanarak hayatını kaybeden

Ayasofya'nın ibadete açılması için 86 yıllık hasret sona erdi

Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz.

Camilerin açılacağı tarihi açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte şartları uygun camilerden başlanarak camilerin ibadete açılacağını söyledi.

91 Yılın en sıcak günü olabilir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda cuma gününden itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artacağı kaydedildi.

Karamürsel - Hat 2 Hereke deniz seferlerine ara verildi

Hereke iskelesinde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 27 Aralık Cuma günü Hat 2 Hereke Karamürsel seferleri iptal edildi.

Mehmet Ellibeş 26. Elma Festivaline bütün halkımız davetli

Gölcük Yeşil İhsaniye Elma Festivali’nin 26.sı 14-15 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Festival kapsamında 14 Eylül Cuma günü İzmit yürüyüş yolunda vatandaşa Elma dağıtımı yapılacak.

Meteoroloji uyardı! Cuma gününe dikkat!

Meteoroloji’den yapılan son dakika açıklamasında Cuma günü yurdun tamamında yağış beklendiği bildirildi. Bugün ise Hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak

Cuma günü okunması tavsiye edilen dua ve esmalar

Cuma günleri okunması tavsiye edilen dua ve esmalar şu şekilde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan,17 Mart Cuma günü Kocaeli'ye geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 Mart Cuma günü ilimize gelerek Kocaelililer ile buluşacak. Mitingin yeri ve saati henüz netlik kazanmadı.

Yarın (9 Ocak Pazartesi) Kocaeli'nde okullar tatil olacak mı?

Son dakika! Kocaeli'nde Cuma günü başlayan kar yağışı bugün de etkisini sürdürüyor. Öğrenci ve veliler ise Kocaeli'nde okulların kar tatili olup olmayacağını merak ediyor. İstanbul Valisi

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü’nden alınan hava tahmin raporunda; Marmara Bölgesinde ve Kocaeli’ de 06.01.2017 Cuma günü beklenen kar yağışının

Karamürsel'de aynı okuldan 70 öğrenci okula gitmeyince!

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta Cuma günü Karamürsel Necdet Calp İlkokulun'da 82 ilk okul öğrencilerinin hastanelik olmasının ardından bu gün gelen haber

Türkiye büyük risk altında: Cuma gününe dikkat!

DEAŞ’ın hava saldırılarını engellemek için ateşe verdiği Musul’un güneyindeki kükürt tesisinden yayılan zehirli gaz, sağlımızı tehdit ediyor.

AŞURELER MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDEN

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı olarak Muharrem ayı dolayısıyla 14 Ekim Cuma günü (yarın) Cuma namazı sonrası Karamürsel Merkez

Nükleer savaş, Cuma günü başlayabilir

ABD ile Rusya arasında gittikçe gerilen ilişkilerde durum nükleer boyutlara ulaştı.

Akçat Tarımsal Kalkınma Kooperatifin'den Başkan'a Ziyaret

19 Ağustos 2016 cuma günü gerçekleştirilen kongre ile Kooperatif Başkanlığına seçilen Mustafa Tan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ziyarette bulundu.

Dikkat ! Meteoroloji Sıcaklar Konusunda Uyardı

Karamürsel'de hava sıcaklıkları yarından itibaren yeniden artmaya başlayacak. Sıcaklıklar cuma gününden itibaren 37 dereceyi görecek.

Meteoroloji Uyardı Yağmur Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Karamürsel için yaptığı açıklamada bugün ve cuma günü ilçemizin yağmurun etkisine gireceği bildirildi.

Toplu işçi alınacak

10 haziran 2016 cuma günü saat 10.00 Karamürsel kültür merkezinde, Yazaki fabrikası için çeşitli branşlarda, toplu işe alım mülakatı yapılacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'ye Geliyor

Ak Parti İl Teşkilatı kaynaklı olarak aldığımız bilgiler doğrultusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 13 Mayıs 2016 cuma günü Kocaeliyi ziyaret edecek.

Havalar Değişti, Yağmur Geliyor 5 Günlük Hava Durumu

Meteroloji genel merkezinden aldığımız bilgilere göre Cuma günü ilçemizi yağmur etkisi altına alacak.

Havalar Değişiyor. Yağmur ve Kar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, artan hava sıcaklıklarının Cuma gününden itibaren azalacağını duyurdu. Karamürsel, Gölcük, Değirmendere, Ereğli, Halıdere, Başiskele ve Marmara Bölgesinde hava durumu ve yağış haritası haberimizin devamında.