Cumhur Ittifakı Haberleri

Cumhur Ittifakı Haberleri

Çetinkaya, Muhtarlarla Buluştu

Cumhur İttifakı'nın Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, muhtarlarla bir araya geldi. Karamürsel Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Çetinkaya, yapmış olduğu açıklamada

AK Parti Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP'nin Kocaeli'deki İlçe İlçe Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli'deki 12 ilçesindeki meclis üyesi adaylarını açıkladı. Yerel seçimler öncesinde adaylık çalışmalarını tamamlayan MHP, Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girecek ve 12 ilçede meclis üyelerini belirledi.

Karamürsel Büyük Birlik Partisi'nde Yeni Başkan: Cem Onat

Karamürsel'de uzun yıllardır aktif teşkilatı bulunmayan Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, yeni başkanını belirledi. İlçenin sevilen esnaflarından Cem Onat, geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak yeni başkanlık görevine getirildi.

AK Parti ve MHP'den Anlamlı Mevlüt Programı

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya ve beraberindeki ekip, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı ve Karamürsel Ülkü Ocakları

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretlerde bulunmak üzere Karamürsel ve Gölcük'e gitti.

Büyükşehir'de başkan Büyükakın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na, yerel seçimin kesin olmayan sonuçlarına göre, 'cumhur ittifakı'nın adayı AK Parti'li Tahir Büyükakın seçildi.

Ak Partililer soğuğa aldırış etmedi

Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım seçime sayılı saatler kala Büyük Karamürsel Mitinginde vatandaşlar ile buluştu.

İşte AKP listelerindeki MHP’liler

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı ilimizde ortak meclis üye aday listesi hazırladı. Bu ittifak içerisinde bazı ilçelerde büyük hayal kırıklıkları yaşanırken bazı ilçelerde ise siyasi başarı elde edildi.

Kocaeli’de MHP'ye ilçe verilmedi!

Cumhur İttifakı kapsamında MHP'ye ilçe verilmedi !