Değeri Haberleri

Değeri Haberleri

Oluklu'da 3 Milyon TL Değerinde arsa icradan satılık

Karamürsel Oluklu Mahallesi'nde bulunan 638 metrekarelik arsa, 3 milyon 193 bin 750 TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Ahmet Çalık: Herkes Hak Ettiği Değeri Görecek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, kendisi hakkında dolaşan "Başkan olursa insanları işten çıkaracak" dedikodularına yanıt verdi. Çalık, alnının teriyle çalışan herkesin hak ettiği değeri göreceğini vurguladı.

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Güreşler başlıyor. Büyük ödül 180 Bin Tl

180 bin TL değerindeki kemer sahibini bulacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’ne binlerce güreş severin ilgi göstermesi bekleniyor.    

Hırsızlar Karamürsel'de 3.insaata fena patladı

Karamürsel’e dadanan hırsızlar 3.inşaatı soyup patladılar. İlçe genelinde bulunan 3 ayrı inşaattan, piyasa değeri ortalama 100 bin TL olan malzemelerin çalınması ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Karamürsel bir büyük değerini daha kaybetti

Karamürsel bir değerli büyüğünü daha kaybetti. İlçemizin geğerli esnaflarından Tahsin Işık vefat etti.

Karamürsel halkına müjde! Bakanlık ile anlaşma tamamlandı

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek, ilimize 65 milyon TL değerinde yeni sağlık yatırımı

Karamürsel'de sahte savcı operasyonu

Karamürsel'de büyük operasyon. Kocaeli ve Sakarya’da kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp 1 ayda 3 vatandaşın yaklaşık 200 bin TL değerindeki ziynet eşyasını çaldığı iddia edilen çete üyesi tutuklandı.

Bu polsin bir Atatürk düşmanı kadar değeri yok mu?

Kocaeli'de, sosyal medyada infiale yol açan, Atatürk'e hakaret edilen videoyu çektiği gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Merih Demiral'ın geleceğin yıldız adayları arasında

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak Portekiz'in Alcanenense takımına transfer olan Merih Demiral, parlamaya devam ediyor. Sergilediği performans ile Sporting Lizbon'un dikkatini çelen Merih Demiral'ın serbest kalma maddesi dudak uçuklatıyor.

Karamürseli soydular İstanbul'da yakalandılar

Karamürsel'de bir eve girerek 30 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve parayı çalan 2 kadının kimliği güvenlik kameraları sayesinde belirlendi. Polisin

Bu bayramda bir aileye bayram yaşatmak ister misiniz?

4 yaşındaki Yunus Emre'nin yaşama tutunması için değeri 2 milyon lira olan 4 doz ilaca ihtiyaç var. Sağlık Bakanlığı ilacın parasını karşılamıyor. Bunun için de Valilik izniyle kampanya başlatıldı.

Gülümseyin Karamürsel'desiniz Dörtbudak Aşıklar Tepesi

Karamürsel'de yıllardır var olan fakat hiç bir zaman değeri bilinmeden atıl vaziyette duran "AŞIKLAR TEPESİ" adeta evrim geçirerek

Karamürsel, Ereğli'de hırsızların çalarak kaçtığı tekne bulundu

Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’nde hırsız ya da hırsızlar gırgır teknelerinin ağlarına takılı 30 bin TL değerindeki yaklaşık 2  ton kurşunu çalmış, ardından kurşunları

Karamürsel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Büyük Destek

Kocaeli'nde hayata geçirilen 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. Karamürsel AK Parti

Uyuşturucuya büyük darbe

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince tankerde yapılan aramada, lastik içlerine gizlenmiş şekilde; Piyasa değeri

Marmara'da Balıkçılar Dev Ay Balığı Yakaladı

Marmara'da balıkçıların ağına kötü kokusu nedeniyle hiçbir ticari değeri bulunmayan ay balığı takıldı.

Yırtılmış Türk Bayrağı, Karamürsel'e yakışmıyor !

Karamürsel Oluklu Mahallesi Aşıklar Tepesinde bulunan dev Türk Bayrağı'nın yıpranmış ve yırtılmış olması vatandaşların tepkisine neden oldu. VATANDAŞ İSYAN ETTİ Bayrağın yıpranmış halde Karamürsel’e yakışmadığını dile getiren vatandaşlar, "Karamürsel’in semalarında dalgalanan ve Karamürsel’in her yerinden gözüken Türk Bayrağımız ne yazık ki yıpranmış yırtılmış durumda. Bayrağımızın bu şekilde dalgalanması ve de ilçemize gelen bir yabancının ilk izlenimi çok önemli fakat biz Karamürsel olarak bu izlenime kötü olarak başlatıyoruz." "BİR AN ÖNCE DEĞİŞTİRİN" "Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılması kanunlarımız gereği yasak. Yetkililerden yıpranmış, yırtılmış olan Türk Bayrağımızın bir an önce değiştirilmesini istiyoruz." şeklinde konuştular.

Son Dakika - Karamürsel'de Uyuşturucu Baskını

Karamürsel’de uyuşturucu satıcısı yakalandı Karamürsel’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şahıs gözaltına alındı. Karamürsel Ereğli Mahallesi Kumyalı Plajında bir süredir uyuşturucu satıcılığı yaptığı iddia edilen ve Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Ekiplerinin takibe aldığı uyuşturucu satıcısı Ahmet. Ç. (29) suçüstü yakalandı. Ahmet.Ç’nin üzerinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 3 bin lira olan 20 gram K2 tabir edilen uyuşturucu ve 2 adet hap ele geçirildi. Ahmet.Ç. uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Dünyanın en pahalı gelinliği alıcısını beklıyor

Dünyanın en pahalı gelinliği alıcısını beklıyor Bursa Sheraton Otel'de görücüye çıkan 1 buçuk milyon Euro değerindeki gelinlik, göz kamaştırıyor. Dünyanın en pahalı gelinliği alıcısını bekliyor.