Değerli Haberleri

Değerli Haberleri

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı. İlçemizin ağabeylerinden, Merhum Balıkçı Lütfü Erdoğan'ın kızı ve güreş camisaının çok değerli ismi olan başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan'ın kız kardeşi 

Fehmi ve Ramazan Gül'ün annelerini kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanları Fehmi ve Ramazan Gül'ün çok değerli anneleri Güler Gül (64) geçirdiği ani kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetti.

Karamürseli yasa boğan ölüm haberi!

Karamürsel'in değerli bir ismi olan Reyhan Karacan yaşam mücadelesini ne yazık ki, kaybetti

Karamürsel bir büyük değerini daha kaybetti

Karamürsel bir değerli büyüğünü daha kaybetti. İlçemizin geğerli esnaflarından Tahsin Işık vefat etti.

Karamürsel değerli bir büyüğünü daha kaybetti

Karamürsel Su Ürünleri Kooperatifi başkanı ilçenin sevilen simalarından Mustafa Hardalioğlu tedavi gördüğü hastanede

Karamürsel değerli bir büyüğünü daha kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin değerli büyüklerinden olan Hilmi Çolak yaşamını kaybetti.

KARAMÜRSEL ÇOK DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜNÜ DAHA KAYBETTİ

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen. İlçenin önde gelen büyüklerinden olan Osman Yıldırım Dörtbudak yaşamını kaybetti.

Karamürsel bir abisini daha kaybetti

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen değerli büyüğümüz Ali Ergün yaşamını kaybetti.

Acı kaybımız

Gazetemiz çalışanlarından değerli mesai arkadaşımız Engin Akgün'ün hanımı Banu Akgün'ün kardeşi genç yaşta yakalandığı hastalığa yenik düşerek

BELEDİYENİN MÜLKLERİ NEDEN ÇÜRÜYOR!

Karamürsel’in en değerli yerlerinde bulunan ve bir süre geçici olarak belediye binası ve belediye ek binası olarak kullanılan 2 bina göz göre, göre çürümeye terk edildi.

Karamürsel değerli bir büyüğünü daha kaybetti

Karamürsel'in tanınan ve sevilen simalarından olan

Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 nolu Şube Başkanlığı basın açıklaması

Değerli Kamuoyu ve saygıdeğer basın mensupları: MEB nın öğretmenlerle olan savaşının bu yeni bölümünde paylaşılan fragmana bakarsak

Saadet Partisi İlçe Başkanından basın açıklaması

Çok değerli Karamürsel Halkımız. Milli Görüş misyonundan gelen partimiz geçmiş dönemlerde Karamürsel imizde yerel yönetimde en güzel hizmetleri

Kızılay'dan önemli çağrı

Kan stoklarımızın sürekliliği önem arz etmekte olup siz değerli bağışçılarımıza kan bağışına davet ediyoruz.

Öğretmen Evin’de İftar Keyfi.

Karamürsel’in eşsiz deniz ve köprü manzaralı, nezih ve kaliteli restoranı olan Karamürsel Öğretmen Evi-Restoran,siz değerli misafirlerine en kaliteli hizmeti verebilmek için, Ramazanla beraber yenilendi

Metin ORAL; Yaşlılarımız en değerli insanlarımızdır

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Hasan Olgun'a Dostları Sürpriz doğum günü düzenledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hasan Olgun'a yakınları Yelken Marine Cafe & Bistro isimli mekanda sürpriz bir doğum günü düzenledi.Bu güzel sürprize çok mutlu olan Olgun sosyal medyadaki hesabındaki şu notla sevenlerine teşekkür etti. Bügün dogum günüm için bana sosyal medyadan gerek telefonla gerekse bu akşamki pasta süprizini hazırlıyan yelken cafe ufuk demir arkadaşima fuat erol kardeşime ve içinde oldugum Ak parti aileme başta başkanım Recep demirel olmak üzere abilerime kardeslerime belediyemiz kültür müd mesut çetinkaya başta olmak üzere katılan arkadşlarımıza gençlik kol erdem karakoyun ve tahir nişanci kardeşlerime ve selcuk tayfur kardeşime velhasıl bana deger veren herkes benim degerlimdir Sagolsunlar varolsunlar hepsine teşekkur ediyorum. Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak Hasan Olgun'a yeni yaşında sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyoruz.

ABDULKADİR EKİN YAŞAM MÜCALESİNİ KAYBETTİ

Değerli Kardeşimiz Abdulkadir Ekin geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Karamürsel D-130 Karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada geçirdiği elim trafik kazası sonucu Seka Devlet Hastanesine kaldırılan Karamürsel'in sevilen simalarından Abdulkadir Ekin yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Umutla bekleyen arkadaşları ve akrabaları bu acı haberin ardından adeta yıkıldı.Evli ve bir çocuk babası olan Ekin Bugün (10.102015 C.Tesi) öğle namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Safiye Köyünde'ki aile kabristanlığına defnedilecektir. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Başımız sağolsun.

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası tarafından ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen öğretmen Orhan Sarı hayatını kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen 58 yaşındaki Orhan Sarı hayatını kaybetti. Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu'ndan emekli sınıf öğretmeni Orhan Sarı yaklaşık 5 aydır kolon kanseri tedavisi görüyordu. İki oğlu olan ve eşi Emine Sarı'nın da Karamürsel Ekin Koleji'nde öğretmen olan Sarı'nın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Trabzon-Beylikdüzün’de toprağa verilmek üzere yola çıkartıldı. Buber Group Basın Yayın Danışmanlık A.Ş olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Karamürsel'de yapılan açık arttırma dudak uçuklattı.

Karamürsel'de yapılan açık arttırma dudak uçuklattı. Karamürsel’de Süs Tavukları açık artırmasında rekor fiyatlar Karamürsel Kanatlı Hayvan Sevenler Derneği tarafından düzenlenen süs tavukları mezat’ında tavuklar rekor fiyata alıcı buldu. Karamürsel Kanatlı Hayvan Sevenler Derneği’nde ilk kez düzenlenen mezatta bir birinden değerli ve nadir bulunan 50 çeşit süs tavuğu 50 lira ile 10 bin lira arasında satışa sunuldu.

KAYMAKAMIMIZ AHMET NARİNOĞLUNUN YENİ YIL MESAJI

Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle… Tüm Kamu Çalışanlarımızın ve Değerli Karamürsel Halkının yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. 2015 yeni yılınız kutlu olsun.