Demiral Haberleri

Demiral Haberleri

Merih Demiral tekrar baba oluyor

Merih Demiral'e müjde. İkinci bebek geliyor. Karamürsel'in dünya yıldızı Atalanta’dan Al-Ahli Club’a sezon başında transfer olan Merih Demiral, ikinci defa baba olacak.

Karamürsel'in dünya yıldızı ameliyat oldu

Karamürselli dünya yıldızı ameliyat oldu. Milli futbolcu Merih Demiral, sağ diz menisküsünden ameliyat oldu.  

Merih Demiral abisinin düğünü için memleketine geldi

Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'ye transfer olan Karamürselli Milli futbolcu Merih Demiral, önceki gün memleketi Karamürsel'e geldi.

Merih Demiral dedesini kaybetti!

Milli Takımın yıldız stoperi Karamürsel'in gururu Merih Demiral’ın dedesi Hüseyin Kılıç vefat etti.

Merih Demiral nereden geldiğini unutmuyor!

Atalanta’da forma giyen Karamürselli milli futbolcumuz Merih Demiral memleketi Karamürsel’e geldi.  

Merih Demiral için dev transfer gerçekleşiyor mu?

Karamürsel'in parlayan yıldırı Merih Demiral, Türkiye Milli Takımı'nın yıldızı, Serie A devi Inter'e transfer olmak üzere... Dev transfer, bu sezon gerçekleşecek gibi görünüyor.  

Efsane başkan iftar programında rahmet ve minnet ile anıldı

Karamürsel İdman Yurdu kulübü sporcu ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Merih Demiral yine gönülleri fet etti

Karamürsel'in evladı Merih Demiral yine yürekleri fet etti. Ülkemizin kara bir güne uyandığı bir çok ilimizin yerle bir olduğu yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olan deprem nedeni ile bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği ve yine bir çok vatandaşın yaşam mücadelesini yakından takip eden Merih Demiral ülkemizin en büyük iyilik harekatı olan "AHBAB" yöneticisi Haluk Levent'i arayarak bir milyon TL yardımda bulundu.

Memleketine gelen Mehri Demiral'ın evine hırsızlar girdi

Karamürsel'in eski yıldızı olan ve kariyerine İtalya'nın Atalanta takımında devam eden Türk milli oyuncu Merih Demiral'ın İtalya'daki evi hırsızlar tarafından hedef alındı.

Merih Demiral Karamürsel’e 1.8 Milyon lira kazandırdı

Türk Milli Takımının en önemli oyuncularından biri olan Karamürsel doğumlu Merih Demiral, geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan İtalya’nın güçlü kulüplerinden Atalanta’ya kiralanmıştı.

Karamürselli Merih Demiral baba oldu

Karamürsel'in evladı Milli futbolcu Merih Demiral baba oldu. Atalanta'da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, eşi Heidi Lustaku ile çocuk sahibi olduklarını duyurdu.

Geçmiş olsun Merih Demiral

İtalyan basını, 2022 Dünya Kupası için milli takımda yer alan yıldız futbolcumuz Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Merih, milli takım kampında olmasına rağmen Türkiye'nin karşılaştığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında forma giymemişti.

Haluk Levent'ten Merih Demiral’a teşekkür

Karamürsel’in Dünya markası futbolcusu Merih Demiral’dan İzmir’de depremzede 300 aile için bir aylık temel gıda yardımı.

Karamürsel'in çocuğu Merih Demiral, KİY’i paraya boğacak

A Milli Futbol takımımızın Karamürselli yıldızı, Juventuslu futbolcu Merih Demiral, futbola başladığı Karamürsel İdman Yurdu’nu paraya boğacak.

Merih Demiral Karamürsel İdmanyurdu’na servet kazandıracak!

Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral hakkında transfer söylentileri sürmeye devam ediyor.

Karamürselli Merih Demiral'a Kızılay'dan teşekkür

İlimizin yetiştirdiği yetenekli futbolculardan Merih Demiral bir kez daha gönüllere taht kurdu.

Karamürsel'in altın çocuğu Merih Demiral'a sürpriz talip!

Fransız devi devrede Juventus'ta forma giyen A Milli Takım'ın da yıldızlarından olan Merih Demiral, sakatlığı nedeniyle bir süre formasından uzak kalsa da talipleri her geçen gün artıyor.

Dualarımız senin ile Merih Demiral sakatlandı

Karamürsel’den çıkan ve Dünyaya ismini duyurmayı başaran, Seri A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Merih Demiral, takımını 1-0 öne geçiren gole imza attığı Roma maçında sakatlanarak sahayı terk etti.

Pavel Nedved'ten tokat gibi Merih Demiral yanıtı

Juventus Kulübü Başkan Yardımcısı Pavel Nedved, milli oyuncumuz Merih Demiral'ın Türkiye'nin EURO 2020 elemelerinde Arnavutluk ve Fransa'yla oynadığı maçlarda asker selamı vermesi hakkında açıklamalarda bulundu. Nedved, kulüp için herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Merih Demiral öyle bir paylaşım yaptı ki!

Karamürsel'in çocuğu başarılı futbolcu Merih Demiral öyle bir paylaşım yaptı ki, günün en çok takdir gören ve konuşulan isim oldu.

Dünyaca ünlü futbolcunun babası kalp krizi geçirdi

Karamürselli başarılı futbolcu Merih Demiral'in babası kalp krizi geçirdi.

Karamürselli Merih Demiral Dünya devi Juventus ile imzayı attı

Karamürselli Merih Demiral için 1 yıl içinde çok şey değişti. Fenerbahçe alt yapısından yetişen Merih, Alcanenense ve Sporting derken bu sezon başında Alanya’ya transferiyle tüm dikkatleri üzerine çekti, sonra da ilk kez A Milli oldu.

Karamürselli Merih Demiral golle tanıştı, Sassuolo galip geldi

Sassuolo, Seria A’nın 30. haftasında sahasında karşılaştığı Chievo’yu 4-0 mağlup ederken, milli Karamürselli futbolcu Merih Demiral iki gol attı.

Karamürsel’den bir yıldız daha çıkıyor

Geçmişte Murat Doğansoy, Cem Baki son dönemde Merih Demiral, ve Erdal Kılıçarslan, Hakan Arıkan, Aydın Karabulut, Emre Okur ve daha niceleri

Karamürselli Merih Demiral imza için İtalya'da

Fenerbahçe alt yapısından yetişen, Sporting Lizbon mecarası sonrası Türkiye'de Alanyaspor forması giyen Merih Demiral, transferi için İtalya'da...

Merih Demiral'dan efsane başkan Muharrem Erdoğan'a moral ziyareti

Aytemiz Alanyaspor forması giyen Merih Demiral, Karamürsel İdmanyurdu Kulüp Başkanı Muharrem Erdoğan'ı hastanede ziyaret etti.

Karamürselli Merih Demiral artık ülkesi için ter döküyor

Karamürselli olan ve futbol hayatına Karamürsel'de başlayan Merih Demiral, sürekli olarak yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

Merih Demiral imzayı attı

Aytemiz Alanyaspor, Portekiz’in Sporting Lizbon takımından 20 yaşındaki stoper Merih Demiral’ı 1 yıllığına kiraladı.

BUNUN ADI VEFA

Karamürselli genç yetenek Merih Demiral’dan eski kulübüne mesaj var.