Deneme Haberleri

Deneme Haberleri

AKKANT’IN İLK KİTABI ‘Gardırop’ ÇIKTI

Karamürsel'e okumayı sevdiren kadın Aysel Akkanat'ın ilk deneme öykü kitabı olan ‘Gardırop’ adlı kitabı imza günü ile raflarda yerini aldı.

TEst

test

DİKKAT ! PAZARTESİ KOCAELİ GENELİNDE SİRENLER ÇALACAK

Kocaeli’de siren sisteminin denenmesi için pazartesi günü saat 10:00’dan itibaren deneme amacıyla sirenler çaldırılacak.

Osman Gazi Köprüsü açılış hazırlıkları tamam

Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçişi olan İzmit Körfezi'ni birbirine bağlayan Osman Gazi Köprüsü'nde açılış için tüm hazırlıklar tamamlandı. Köprü, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla ulaşıma açılacak. Açılışta 10 bin kişiye iftar verilecek.

Karamürsel'den, Dünya şampiyonu geçti

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nün açılış töreninde deneyeceği 400 kilometrelik hız rekoru için test sürüşlerine başladı.

Kenan Sofuoğlu köprüde hız rekoru deneyecek

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osman Gazi Köprüsü'nün açılışında hız rekoru denemesi yapacak.

MHP Milletvekilleri Aday Listesi Belli Oldu

BÜYÜK DEĞİŞİKLİK MHP’de yeniden şansını denemek isteyen isimler ise Ruhi Çavdar, Lütfü Türkkan, Hilal Elmas, Saffet Sancaklı, Cumali Durmuş, Kemal Köse, Celalettin Yaylak, Rıza Ağdağ, Zekai Kahyaoğlu, Ahmet Yeşil, İsmail Okumuş, Tunay Arı, Osman Beniz, Dicle Akın ve Yusuf Yılmaz oldu. 31 aday adayının başvuru yaptığı MHP’de milletvekili adayları dün akşam belirlendi. MHP’nin listesinde büyük değişiklikler oldu. 7 Haziran’da başvuran kimi isimlerin üstü çizildi.

Üniversite Adaylarına Ücretsiz Burs Veriliyor

MEB, önümüzdeki yıldan itibaren lise son sınıf öğrencileri ile yaklaşık 600 bin mezuna ücretsiz üniversite hazırlık kursu verecek, deneme sınavları yapacak