Denizi Haberleri

Denizi Haberleri

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Marmara Denizi'nde Kargo Gemisi Battı: Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak battığı belirlenen 69 metre uzunluğundaki kargo gemisinin mürettebatını kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Altınova'daki Tersane Felaketi: Marmara Denizi Tehlike Altında

Yalova'nın Altınova bölgesinde bulunan Tersan Tersanesi'nde yaşandığı iddia edilen çevre felaketi, bölge halkını ve çevre aktivistlerini derinden etkiledi.

Kocaeli Valiliğinden fırtına uyarısı

Valilikten fırtına uyarısı Kocaeli Valiliği yarın Marmara Denizinde etkili olacak fırtına nedeniyle uyarıda bulundu. Fırtınanın saatte 75 kilometre hızla esmesi bekleniyor.  

Deniz suları Karamürsel sahilini bastı

Kocaeli genelinde fırtına nedeniyle dev dalgalar oluşurken, coşan denizin suları Karamürsel sahilini bastı. Sahil sular içerisinde kaldı.

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR !

Bu işi yine ancak Tahir Büyükakın çözer. Karamürsel'de pırıl, pırıl denizin mavi bayrağı iptal edildi. Madem iptal edeceksiniz geçen yıl dünyanın pisliği varken neden iptal etmediniz ? Bu yıl deniz pırıl pırıl ama mavi bayraklarımız elinizden gitti.

Karamürsel'de denizi kirletenler acil bulunmalı

Karamürsel sahilde dolaşan insanlar sahil kesiminde pis kokan ve sahilin büyük bir bölümünü saran pisliği görür görmez hemen yetkililere haber verdi.

Kaymakam Osman Canbaba bir skandal ile ülke gündeminde!

Öğretmenlere Yaptırtmadığınız Bir Bu Kalmıştı! Kaymakamlık talimatıyla Öğretmenlerin Marmara Denizini, Dereleri ve Çöpleri temizleme görevi verildi.

Deniz ile alakalı korkunç gerçekler gün yüzüne çıktı

Deniz salyası olarak bilinen müsilaj, Marmara Denizi'nde görülmeye devam ediyor. Deniz suyunu tamamen kaplayan ve deniz canlılarını öldüren katman neeniyle balıkçılar sezonu erken kapattı.  

Denizimizden alınan numunelerin sonuçları çıktı

Dün sabah Karamürsel Tv. tarafından gündeme getirilen deniz kirliliği haberi bölgede büyük bir ses getirdi, fakat çok şükür korkulan olmadı. Denizde görülen yoğun kirlilik nedeni ile Kocaeli Büyükşehir belediyesi hemen harekete geçti ve denizden numuneler alındı.

Karamürsel'de denizin içine ettiler

Karamürsel'de sabah saatlerinde denizin halini gören vatandaşlar adeta isyan ettiler.

Caniler denize köpek bağlayarak ölüme terk ettiler

Karamürsel'de caniler denizin içerisine bağladıkları köpeği ölüme terk ettiler. 

Naci Görür’den korkutan deprem açıklaması

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden Marmara Denizi'nde olması beklenen büyük depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yalova’da meydana gelen depremler devam ediyor!

Yalova'da meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem başta Karamürsel olmak üzere Kocaeli ve İstanbul'un bir çok yerinde hissedildi.

Deprem uzmanından korkutan uyarı: 6.9 büyüklüğünde bir deprem gelebilir

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İstanbul'da yıllardır kırılması beklenen Kuzey Anadolu Fayı'nın bir parçasının kırıldığını belirterek, uyarılarda bulundu.

Karamürsel Altınkemer plajında boğulma tehlikesi

Karamürsel Altınkemer Plajı'nda denize giren "Paşa" isimli köpek çok fazla açıldığını gören sahibi köpeğini kurtarmak için denize atladı. Köpekle birlikte denizin ortasında mahsurkalan Muhammed ve köpeği Paşa herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Balığın anavatanı ereğli balık hali, sezonu bereketli açtı

Balık avı yasağının sona ermesinin ardından Marmara Denizine açılan balıkçıların ilk mezatı Karamürsel Ereğli Balık Halinde gerçekleşti.

Karamürsel'in efsane kaptanı denizde boğuldu

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen usta kaptan Ahmet Özdeniz (89) çok sevdiği denizde hayatını kaybetti.

Marmara denizinde deprem

Marmara Denizi açıklarında bir deprem meydana geldi

Karamürselli balıkçı denizin ortasında mahsur kaldı!

Karamürsel'de balık tutmak için denize açılan vatandaş, teknesi arıza yapınca mahsur kaldı. 52 yaşındaki balıkçının yardımına Deniz Polisi koştu.

Karamürsel'de deniz katliamı

Karamürsel'de son günlerde denizin halini görenler yetkililere sitem ettiler.

Karamürsel'de deniz sezonu açıldı

Kocaeli, Karamürsel’de çok sayıda vatandaş deniz sezonunu açtı. Vatandaşlar, havaların sıcak gitmesiyle birlikte güneşin altında denizin tadını çıkarıyor.

Türkiye'nin AFAD tarafından açıklanan Resmi Deprem Haritası

AFAD’ın geçici olarak kapatılan deprem haritaları uygulaması yeniden hizmete açıldı. Buna göre İstanbul’un Marmara Denizi kıyısındaki semtlerinde daha çok, kuzeyinde daha az deprem riski var.

Çok önemli Meteoroloji'den Marmara için fırtına uyarısı

Meteoroloji, Marmara Denizi'nde bugün akşam saatlerinden itibaren yıldız/poyraz fırtınası beklendiğini duyurdu. Rüzgarın hızının 75 km'ye kadar çıkabileceği tahmin ediliyor.

Ege'de bir deprem hala 5.4 büyüklüğünde

Bodrum ve Muğla şiddetli hissetti, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'ne göre Ege Denizi'nde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Denizde Son 10 Günde 4. Ceset

Son 10 gün içerisinde İstanbul'un çeşitli noktalarında denizden kimliği belli olmayan 4 ceset çıkartıldı.

Egede Korkutan İki Deprem DAHA !!!

Ege Denizi'nde depremler

Son dakika… Ege’de deprem… Karamürsel ve Kocaeli'de da hissedildi

Ege Denizi açıklarında 6.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir'in yanı sıra Marmara bölgesinde de hissedildi. Sarsıntılar İstanbul'da da paniğe neden oldu.

Havaların ısınması ile birlikte Karamürsel'de deniz sezonu açıldı

Kocaeli, Karamürsel’de vatandaşlar deniz sezonunu açtı. Vatandaşlar, havaların sıcak gitmesiyle birlikte güneşin altında denizin tadını çıkarıyor.