Depo Haberleri

Depo Haberleri

Sahipsiz Karamürsel TBMM gündeminde!

TBMM'de Gündem: Karamürsel Rüzgar Enerji Santrali Projesi ve Yerel Tepkiler

Karamürsel merkezde çıkan yangın panik yarattı!

Karamürsel merkezde bir depoda çıkan yangın mahallede panik yarattı.

Karamürsel'e 10 RES Türbini daha yapılacak

Bilindiği üzere, Karamürsel ilçesinde gerçekleştirilmesi planlanan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesiyle ilgili halkın çeşitli şikayetleri bulunmaktadır. Bu projenin mahkeme tarafından 3 kez iptal edilmesinin ardından

Karamürsel'de icradan satılık soğuk hava deposu

Karamürsel Ereğli'de bulunan soğuk hava deposu icradan satılıyor

Kısmet orman ürünleri saatlerdir yanıyor

Kaytazdere beldesinde faaliyet gösteren ve bölgenin en büyük kereste ve sunta fabrikası, Kısmet Orman Ürünleri'nde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına bölgede bulunan bir çok itfaiye ekibi saatlerdir müdahale ediyor. 

Kısmet Orman ürünleri deposunda büyük yangın

Kaytazdere’de bulunan Kısmet Orman Ürünleri adlı işletmede henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde büyük bir yangın çıktı.

Karamürsel’e 7 yeni içme suyu deposu inşa edilecek

Karamürsel’in kesintisiz, musluktan içme suyu ihtiyacını karşılayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü

Benzin ve Motorine indirim yolda

Petrol, dolar kurundaki düşüş depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor.

Karamürsel'e 8 yeni su deposu inşa ediliyor

Karamürsel ilçesinde bir yandan yeni depolar inşa ederken bir yandan da mevcut depoların bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Başiskele'de fabrika yangını

Başiskele’de bulunan Seramiksan firmasına ait depoda bilinmeyen bir nedenden dolayı önce patlama meydana geldi sonrada büyük bir yangın çıktı.

KOCAELİ İŞKUR, AÇIK İŞ İLANLARINI YAYINLADI

İşkur, Kocaeli’de açık olan 320 iş pozisyonu ile ilgili ilan yayınladı.

SON DAKİKA : Kağıthaneye Yıldırım Düştü

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu bir depoda yangın çıktı.

Kocaeli Başiskele'de fabrika cayır cayır yanıyor

Kocaeli Başiskele Yuvacık sapağı Döngel mahallesinde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında fabrika binasının büyük bölümü yandı.

1 kamyon dolusu kaçak silah ele geçirildi

Kaçakçılık operasyonunda yurt içi ve yurt dışında kullanılmak üzere çok sayıda silah ele geçirildi.

Çetin Öksüz, MHP'den Kızılay'a tam destek dedi

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Çetin Öksüz, son zamanlarda depolardaki stoklarının büyük bölümünü tüketmiş olan Kızılay için Şahsım ve teşkilatım olarak büyük bir kampanya

Karamürsel'de iki yeni şu deposu

Kocaeli’nin sağlıklı ve düzenli içme suyu ihtiyacını karşılayan İSU Genel Müdürlüğü, Karamürsel’in yüksek kesimlerinde yer alan yerleşim alanlarının içme suyu

İdmanyurdu Moral Depoladı

U-17 Ligi’nde başarılı olan ve adını Türkiye Şampiyonasına yazdıran Karamürsel İdman Yurdu U-17 takımı KARSAD’ta yaptığı kahvaltıda bir araya geldi.

Çamçukur Moral Depoladı

12 Mart’ta başlaması beklenen 2. Küme U-19 Ligi’nde mücadele edecek olan Çamçukurspor önceki gün Bilgiçler Köfte de yediği yemekle moral depoladı.

Karamürsel Kent meydanı'nda çıkan yangının ilk görüntüleri

Karamürsel Kent Meydanı inşaatında yangın paniği! Karamürsel kent meydanı inşaatı alanında bulunan depoda yangın çıktı. Depoda bulunan elyaf malzemeler kül oldu. Karamürsel Belediye Binası ve Kent Meydanı İnşaatı alanında bulunan iş yerinin deposunda çıkan yangın korkuttu. Edinilen bilgiye göre yangın, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde yapı süren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Belediyesi Binası ve Kent Meydanı İnşaatına ait malzemelerinin bulunduğu depo yanında kaynak çalışması yapıldığı sırada sıçrayan kıvılcımla, depoda bulunan elyafların bir anda alev almasıyla birlikte yangın çıktı. Yangının başlamasıyla birlikte inşaat çalışanları tarafından haber verilmesiyle birlikte Karamürsel, Gölcük ve İzmit’ten çok sayıda itfaiye sevk edilerek kısa sürede yangın kontrol altına alınarak soğutma işlemlerine başlatıldı. Yangın nedeniyle D-130 Yalova istikametine ve kent merkezine giden yol ulaşıma kapatılırken uzun araç kuyruğu oluştu. Olayda her hangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, maddi hasara neden oldu. Yangının söndürülmesinin ardından iş yeri sahipleri ile çevredeki mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Karamürsel Kent Meydanı Alev Alev Yanıyor

Görgü tanıklarının iddialarına göre yolun Karamürsel merkez ışıklarda yapımı devam eden kent meydanı ve belediye binasının inşaatında yolun kenarında bulunan şantiyelerin hemen yanındaki deponun önünde kaynak yaptığı iddia edilen işöinin kaynağından çıkan kıvılcımın kaynak yapılan yerin hemen yanında bulunan cam elyafların sıçraması üzerine bir anda her yer aley aldı. İddialar göre işçilerin söndürmeye çalıştığı ateş bir anda büyüyünce çevredeki vatandaşlar olay yerine itfaiye ekiplerini çağırdılar.Olay yerine ilk Karamürsel itfaiye ekipleri ardından Kocaeli itfaiye ekipleri gelmesi ile yangına müdahale edildi.Fakat yangın hemen cam elyafların yanında bulunan büyük su borularına ve oradanda depoya sıçraması ile bir anda heryer simsiyah dumanla kaplandı.Bu esnada D-130 Karayolu tamamen trafiğe kapandı itfaiye ekiplerinin uzun süre yaptığı müdahale ile Alevlerin önüne geçile bildi. Tam yangın bitti derken cam elyaflar tekrar tutuştu.Cam elyafların ve boruların tamamen boşaltılması ile yangın soğutma çalışmaları başladı. Çevrede büyük panik yaşanırken yangının hemen arka tarafında diğer işçilerin çalışıyor olması büyük tepkiye neden oldu. Yaklaşık 35 dk trafiğe kapatılan D-130 Karamürsel emniyetinin kontrollü trafiği vermesi ile araç trafiğine açıldı.Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı

Karamürsel'de Yeni Hafriyat Alanları Açıldı

Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel ilçesinde yeni hafriyat sahası, inşaat yıkıntı alanı ve depolama sahası açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı. YENİ ALANLAR İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR Karamürsel, Dereköy Mahallesi olmak üzere projeler tamamlanarak açılış hazırlıklarına başlandı.

Karamürsel de Hırsızlar Trafodaki Bakır Telleri Çaldılar.

Karamürsel Ereğli Mahallesin de Sünni Baba Türbesine Çıkarken Su Deposu nun Yanında Bulunan Elektrik Trafosu Ve Trafo nun İçerisindeki Bakır Kabloları Çalan Hırsız veya Hırsızlar Mobese Kameralarına Takıldılar Eşgalleri Belirlenen Hırsız ların Polis Tarafından Arandığı Ögrenildi.

Bir motosiklete kaç kişi biner ?

Fotoğrafta polisin çevirdiği bir motosiklette tam 9 kişi var ve bunlardan 8’i çocuk. Motosikletin benzin deposunun üzerinde 3 çocuğun oturduğu görülürken, çocukların babaları olduğu tahmin edilen kişinin arkasında ise 4 tane kız çocuğu var, bir kısmı egzoza basarak ve birbirine sarılarak ayakta durmaya çalışıyor.