Dereler Haberleri

Dereler Haberleri

 Karamürsel’de derelerden yine kan aktı

Karamürsel’de geçen sene Kurban Bayramı’nda birçok kişinin derelerdeki suyun içme sularına karışmasından zehirlendiği bölgelerde bu sene de derelerden adeta kan akıyor.

Kaymakam Osman Canbaba bir skandal ile ülke gündeminde!

Öğretmenlere Yaptırtmadığınız Bir Bu Kalmıştı! Kaymakamlık talimatıyla Öğretmenlerin Marmara Denizini, Dereleri ve Çöpleri temizleme görevi verildi.

Karamürsel'de suları neyin zehirlediği sonunda araştırılıyor!

Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Bölümü, çeşitli çevresel faktörler sebebiyle balıkların kas dokularında deformelerin oluştuğunu, bu problemlerin de insan sağlığını tehdit etmediğini tespit etti.

TSK'dan flaş açıklama: 26 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak Bestler-Dereler kırsalına icra edilen hava operasyonunda 26 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

O İLDE SEL FELAKETİ !

Yağmur nedeniyle dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı, yollar ulaşıma kapandı, araçlar denize sürüklendi. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı.

Ereğli Deresi Islah Ediliyor

Karamürsel Belediyesi tarafından Ereğli mahallesinde başlatılan dere ıslah çalışmaları hızla sürüyor. 135 metre uzunluğunda, 3 metre genişliğinde derenin ıslah çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Ereğli mahallesinin çevresi daha güzel bir görünüme kavuşacak. Karamürsel Belediyesi fen İşleri ekiplerince başlatılan ıslah çalışmalarında dere yatağı ve çevresinin temizlenmesinin ardından dere zeminine ve yan duvarlarına beton dökülecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan dere ıslah çalışmasının tamamlanması ile dereler, çevre ve insan sağlığı için tehdit oluşturmayacak.

Karamürsel'de Dereler zehirlendi'mi ? Balıklar Neden Ölüyor ?

Karamürsel Yalakdere’de Esrarengiz Balık Ölümleri Karamürsel Yalakdere’de yaşayan balıklar esrarengiz bir şekilde öldü. Balıkların bir anda ölümü ve suyun aniden renk değiştirerek pis bir koku yayılması vatandaşı endişelendiriyor. Balık tutulan, hayvanların susuzluğunu gideren dereyi balık ölüleriyle kahverenginde gören vatandaşlar, ‘Yetkililerden yardım bekliyoruz" dediler.