Devlet Hastanesi Başhekimi Haberleri

Devlet Hastanesi Başhekimi Haberleri

Dr. Musa Çallı; Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

Devlet Hastanesine ek hizmet binası sonunda açıldı

Binanın açılışını Karamürsel Kaymakamı Osman Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Canveren ve hastane personeli gerçekleştirdi.

Karamürsel çok büyük bir ADAM kaybetti!

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik artık yeter dedi ve istifa etti! Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi olarak 2016 yılında ilçeye atanan ve atandığı günden bu yana Karamürsel sağlık camiasında bir çığır açan Dr. Erkan

Uzm. Dr. Erkan Çelik' çirkin iftiralar!

Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Erkan Çelik'e çirkin iftiralar atan kişilerin iftiraları elinde patladı.

Başhekim Erkan Çelik Korona oldu

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik’in korona virüs testinin pozitif çıktığı bildirilen Çelik’in tedavi sürecini evde geçirdiği bildirildi.

Erhan Çelik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erhan Çelik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine koordinatör olarak atandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi personeli sertifikalarını aldı

Karamürsel Devlet Hastanesi’ne tedavi için başvuran İşitme engelli bireylerin, iletişim sorunlarının ortadan kaldırılması amacıyla düzenlenen kursa

Karamürsel'in çok özel misafirleri vardı

Karamürsel'in en özel misafirleri. Down Kafe’de kendilerini ziyaret eden Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi

Sahipsiz Karamürsel halkı hastalıktan kırılıyor!

Karamürsel'de uzun bir süredir çok sayıda vatandaş grip ve solunum yolları enfeksiyonu ile Karamürsel Devlet Hastanesine tedavi için gidiyordu. Fakat son 10 gündür başta "K.B.B"

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yine skandal!

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne geçtiğimiz gün rahatsızlanan küçük çocuğu için giden Hakan Yılmaz isimli vatandaş yaşadıkları karşısında şok oldu.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nin içler acısı hali

Karamürsel Devlet Hastane'nde sorunların ardı arkası kesilmiyor. Sorunlar karşısında Hastane Baş Hekimi ve İdarenin ise eli kolu bağlı. Karamürsel DevletHastanesi'nden şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor!

Karamürsel'de Tomografi cihazı sürekli arızalı

Karamürsel Devlet Hastanesi vatandaşı mağdur etmeye yine devam ediyor. Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar çok ama çok dertli. Sebebi ise Karamürsel Devlet Hastanesinde bulunan tomografi cihazı.

Karamürsel Devlet Hastanesi dört, dörtlük

Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimi Uz. Dr. Erkan Çelik hastanemi'de her şey dört, dörtlük diyerek bir basın açıklaması yayınladı.

Vatandaş baş hekim Uz.Dr.Erkan Çelik'e ateş püskürdü

Vatandaş baş hekim Uz.Dr.Erkan Çelik'e ateş püskürdü madem bu kadar doktor bir anda izine çıkıyor, Hastaneyi'de kapasaydınız diyerek sitem ettiler.

Karamürsel Devlet Hastanesi çileden çıkardı

Karamürsel İlçe Devlet Hastanesinde doktor yetersizliğinden yoğunluk yaşanıyor. Polikliniklerde birçok bölüm 02.05.2017 Tarihine kadar randevu alamadığını söyleyen vatandaşlar uzun süredir

Yine Devlet Hastanesi, yine skandal

Karamürsel Devlet Hastanesin'de şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Her hafta bir çok vatandaş gazetemizi arayarak şikayette bulunuyor. Hastane yönetimine yaptığımız şikayetlerin karşılığını alamıyoruz. 

Devlet Hastanesi Vatandaşı Çıldırttı

Karamürsel Devlet Hastanesinden gelen şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Bir çok bölümde doktor olmaması ve özellikle Kadın Doğum doktorunun yıllardır olmaması yüzünden

Karamürsel Devlet Hastanesi vatandaşı isyan ettirdi

Gazetemize ulaşan bir çok vatandaş hastanede ne çocuk doktoru, ne enfeksiyon doktoru gibi şuanda en çok olması gereken bölümler neden hastanede yok?

Metin Balatlı Hakkındaki Asparagas Haberlere İtibar Etmeyin

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Balatlı görev yeri değişikliği.

Sağlık Çalışanlarının14 Mart Tıp Bayramlarını Kutladı

Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel yönetimi ve Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi ve sağlık çalışanlarını ziyaret edere, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ METİN BALATLI BASIN AÇIKLAMASI

Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanları teröre karşı tek ses tek yürek Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanları ülke genelinde sağlık personeline ve hastanelere yapılan terör eylemlerine karşı tepki göstermek amacıyla hastane önünde basın açıklamasında bulundu.

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Açıklama Yaptı

Karamürsel Devlet Hastanesine giden vatandaşları tedirgin eden hastahanedeki kolonların kırık olmasının nedenini başhekim açıkladı. Kolon ve kirişlerin neden kırıldığıyla ilgili bilgi veren Metin Balatlı şunları söyledi; Sağlık Bakanlığımızın standart uygulaması gereği kolonlarda depremsellik analizi yapılması gerekiyordu. Demir bağlantıları kontrol ediliyor. Kolonlar da aynı şekilde bu analizin içerisinde yer alıyor.

Karamürsel Devlet Hastanesi genişletiliyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve beraberindekiler, önceki gün ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.İlk ziyaretleri ilçemiz Devlet Hastanesi’ne giderek inceleme yapmak oldu. Yapılan inceleme doğrultusunda hastanenin eksiklikleri bir daha belirlendi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Kaymakam Ahmet Narinoğlu ve beraberindeki partililer, önceki gün Karamürsel Devlet Hastanesini ziyaret etti. Yapılan ziyarette incelemelerde bulunan Bakan Işık ve beraberindekilere Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Eski'de eşlik etti. Hastanede yapılan incelemelerde hastaneyi büyütme ve ek bir bina için istişarelerde bulunuldu. Yapılan istişareler sonucunda polikliniklerin olduğu bina büyütülerek, doktor sayısı arttırılacak. Hastanenin yatak sayısında da artışa gidilecek. Toplam yatak sayısı 52’den 70’in üzerine çıkartılacak. Ayrıca diyaliz hastalarının olduğu bölüm de başka bir yere alınarak acil servisin genişletilmesi için yer açılacak. Acil servis bölümünde de düzenlemeye gidilerek daha modern hale getirileceği belirtildi.

Karamürsel Devlet Hastanesi Doktor ve çalışanlarından basın açıklamalı tepki;

Karamürsel Devlet Hastanesi Doktor ve çalışanlarından basın açıklamalı tepki; ‘Şifa veren eller sizlerden kendilerini anlayan yürekler istiyor’ Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde görevli Göğüs Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Kamil Furtun'un silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesi üzerine Karamürsel Devlet Hastanesi doktorları ve çalışanları adına basın açıklaması yaparak tekrar görevlerinin başına döndüler.