Dilekçe Haberleri

Dilekçe Haberleri

Kızderbentliler, taş ocağı için itiraz dilekçesi verdi

Yalova’da Karadere sulama ve Kınalı içme suyu barajlarına malzeme temin etmek için Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Kızderbent mahallesinde açılmak istenen taş ocağı ve kırma eleme tesisine Kızderbentliler itiraz etti. 

GÜLSÜM EKİN HASTA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Karamürsel Ak Parti kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ve ekibi ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Karamürsel AK Pariti yeni yürütme kurulu açıklandı

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen AK Parti Karamürsel İlçe Kongresinde tek aday gösterilerek seçilen Recep Demirel yeni dönem AK Parti Karamürsel İcra Kurulunu belirledi.

Kaskon Yok Diye Üzülme

Otomobil ya da evinde zarar gören ancak sigortası bulunmayanlar, bağlı bulunduğu itfaiye müdürlüğünde hasar tespiti yapıp kaymakamlıktaki Afet Bürosuna başvuru yapabilecek...

O paralar için son 4 gün! Paranız Yanmasın

Bankadaki parasını çekmeyi unutan ya da alacağını sigorta şirketlerinde bırakan vatandaşlar için son tarih 15 Haziran...

MHP'de BEKLENMEYEN İSTİFA

MHP'de deprem gibi istifa kararı.. Oktay Vural grup başkanvekilliği görevinden istifa ettiği açıkladı. İstifa dilekçesi Parti Genel Merkezine iletildi.

AKP İlçe teşkilatı 30 Kişi ile şikayet etti

İlçemizde  bulunan Ak Parti Karamürsel Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a

Karamürsel'den 430 dilekçe genelkurmay başkanlığı na gönderildi

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel gençlerinin düzenlemiş olduğu teröre lanet yürüyüşünde toplanan 430 dilekçe genelkurmay başkanlığı na gönderildiğini duyuran Erkin Özyılmaz şunları ekledi.

Recep Tayyip Erdoğan Açıklayın Diyor. İsmail Yıldırım Yasa Var Diyor.

İsmail Yıldırım, mal varlığını neden açıklamıyor ? 3 dönem Karamürsel Belediye Başkanlığı yapan İsmail Yıldırım mal varlığını açıklamaktan neden çekiniyor. 2 dönem Demokrat Partiden belediye başkanlığı yapan daha sonra Ak Partiye geçen ve yaklaşık 5 yıldan buyana da Ak Partiden belediye başkanlığını sürdüren İsmail Yıldırım’dan Karamürsel halkı adına ve şeffaf bir siyasetçi olmaya yolunda bulunduğuna inandığımız için 30. 06. 2015 tarihli dilekçeyle Karamürsel belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın 2009-2011 ve 2015 yıllarına ait ‘Mal Beyanını’ talep etmiş ancak İsmail Yıldırım’dan gelen yazılı cevap ile 10. 08. 1990-90/748 Bakanlar Kurulu kararı ve 15. 11. 1990/20696 Resmi Gazetede çıkan mal Bildiriminde Bulunulması Hakkında Yönetmeliğinin 15.’nci maddesine istinaden verilmemekte olduğunu belirterek mal varlığını açıklamak istemediğini bunu da yasaya bağlaması İsmail Yıldırım’ın çekindiği bir şeyler var sorusuna neden oldu.

Dilekçe yaz, borcundan kurtul !

Borçları sildirmek için 3 aylık bir süre öngörüldü. Bu süre 31 Temmuz 2015'te sona erecek. Bu tarihe kadar borcunu ödemeyen, yapılandırmayan herkes sildirme işleminden yararlanacak ve kurum kendiliğinden borçları silecek. Borçlarla birlikte hizmetler de dondurulacak ve ileride istenirse yeniden para ödenerek emeklilik hesabına katılacak. Ama ödeme yapılırken o zaman geçerli olan asgari ücret baz alınacak.

ÖSYS'de yeni düzenleme

ÖSYS'de adaylar sınav sorularının incelenmesini talep edebilecek. 2015 ÖSYS'de adaylar sınav ve yerleştirmelerle ilgili inceleme yapılmasını istediği takdirde dilekçe yazabilecek.