Doğu Haberleri

Doğu Haberleri

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Uzmanı Op.Dr. Nazan AKGÜN KORUK göreve başladı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Nazan AKGÜN KORUK Karamürsel Devlet Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum polikliniğinde hasta kabulüne başlamıştır.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Oktay ŞAHİN, hastanemiz Kadın Hastalıkları Polikliniği'nde hasta kabulüne başlamıştır.

Meteoroloji Kocaeli geneli için son dakika uyarısı yaptı!

Meteoroloji'den Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli geneli için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun (Bekarlığa veda partileri, doğum günleri, küçük kutlamalar vs.) Full eşyalı Havuzlu ve tamamen köprü ve deniz manzaralı Güvenlik kameralı 3 adet ikiz yataklı odası olan Mutfak ve beyaz eşyaları tam Son derece sessiz ve doğanın içinde

Karamürsel halkı doktor istiyor

Radyolojide 3 yıldan buyana doktor yok, haftada bir yada 2 gün Derince’den geliyor, Kadın Doğum doktoru Resul Patan, 26 Kasım 2021 tarihinde vefat ettiğin günden itibaren yani, bir buçuk yıldan buyana Kadın Doğum Doktoru yok, Kulak Burun, Boğaz Doktoru yok, Göz Doktoru yok

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı! Nerede imza atacağım ?

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) başvurularını kabul ettiği 11 cumhurbaşkanı adayı için, imza toplama süreci bugün başladı. Anadolu Adliyesi'nde bulunan ilçe seçim kuruluna gelenler, desteklediği adaylar için imza verdi.

Merih Demiral Karamürsel’e 1.8 Milyon lira kazandırdı

Türk Milli Takımının en önemli oyuncularından biri olan Karamürsel doğumlu Merih Demiral, geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan İtalya’nın güçlü kulüplerinden Atalanta’ya kiralanmıştı.

Karamürsel bir yıldız daha çıkardı

Karamürsel İdmanyurdu alt yapısında forma giyen 2006 doğumlu stoper oyuncusu Halil Cengiz, Kayserispor’a transfer oldu.

Dr. Resul Patan kalbine yenik düştü

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden, 2019 yılında Karamürsel Devlet Hastanesi’ne geçen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Resul Patan (61) dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karamürsel küllerinden tekrar doğuyor!

Karamürsel AK Parti ilçe başkanı Sait Mete seçildiği günden bu yana adeta arı gibi çalışmalarına devam ediyor.

Karamürselli Nedim Yılmaz koronaya yenildi

Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde ikamet eden 1955 Karamürsel doğumlu olan Nedim Yılmaz

Karamürselli gencin diplomasını Süleyman Soylu verdi

Karamürselli başarılı askerin diplomasını içişleri bakanı Süleyman Soylu verdi.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde 8 saat elektrik yok

Karamürsel'de bazı mahallelere 13 Aralık'ta 8 saat elektrik verilemeyecek.

Kocaeli genelinde vakalar yine yükselişte

Sağlık Bakanlığı’nın internet üzerinden yayınladığı 10 Ağustos tarihli korona virüs tablosuna göre Kocaeli’yi de kapsayan Doğu Marmara Bölgesi’nde vaka sayılarının yükselişe geçtiği görüldü.

KAYTAZDERE YENİDEN DOĞUYOR

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, seçim sonrası belde halkına verdiği sözleri bir, bir tutuyor.

Karamürsel'in yeni Emniyet Müdürü Mehmet Gölükçü göreve başladı

Karamürsel'de göreve başlayan yeni Emniyet Müdürü Mehmet Gölükçü, 1975 Soma doğumlu olup, evli ve iki çocuk babası.

Başarılı Doktor Özdemir, evinde intihar etti!

Özel Cihan Hastanesi'nde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan doktor Emine Özdemir intihar etti.

Korkutan açıklama! Marmara hattı kırılacak!

5.8 büyüklüğündeki Silivri depreminin modelleme verilerini paylaşan Prof. Dr. Cenk Yaltırak, “Bize göre kırılma Doğu Marmara segmenti üzerinde olacak, en ağır hasarı İzmit Körfezi, İstanbul, Yalova ve Bursa alacak” dedi.

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi'nde 3 farklı sergi

Sergilerin açılışında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, Kazakistanlı sanatçılar adına Aitkali Zhaisanbayev, Türk sanatçılar adına Düzce Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldız Doyran ve kişisel sergisi açılan Kazakistanlı sanatçı Zhenis Moldabekov birer konuşma yaptı. Toplamda 124 eserden oluşan 3 ayrı sergi, Bakan Hasan Taçoy tarafından açıldı.

Kocaeli genç doktor intihar etti

İzmit Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde görevli Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Tolga Yazıcı hastanedeki çalışma odasında meslektaşları tarafından ölü olarak bulundu.

Artık çocuklar Karamürsel'de doğacak

Karamürsel halkının yıllar yılıdır en büyük mağduriyetlerinden biri olan "KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM" doktoru nihayet atandı.

Ülkü Ocakları Doğu Türkistan'da yaşanan zulme sessiz kalmadı

Karamürsel Ülkü Ocakları Doğu Türkistan'da yaşanan zulme sessiz kalmadı ve tepkilerini halkı bilinçlendirmek için

Meteoroloji'den kar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan duyuru; Marmara'nın doğusunda yarın yağmur şeklinde başlayacak yağış, sabah saatlerinden itibaren yükseklerden başlayarak kar yağışına dönüşecek.

Mobil Veteriner Aracı Hayvanseverlerin Emrinde PAYLAŞ !

Dişi bir kedi, her bir doğumda ortalama 4 - 6 yavru dünyaya getiriyor. Sokaklarda yaşayan kedilerin imdadına Büyükşehir'in mobil araçları koşuyor.

SON DAKİKA: Erdoğan: Üç dönem başkanlık yapanlar istirahat edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa dönüşü uçakta Kaşıkçı cinayeti, Trump ile yaptığı görüşme, Halk Bankası ile Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'deki gerilimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Karamürsel Ak Parti küllerinden tekrar doğuyor

Karamürsel Ak Parti bu yılki belediye başkanlığı seçimleri için bir birinden donanımlı adaylar ile bir ilke imza atıyor.