Doktor Yok Haberleri

Doktor Yok Haberleri

Karamürsel halkı doktor istiyor

Radyolojide 3 yıldan buyana doktor yok, haftada bir yada 2 gün Derince’den geliyor, Kadın Doğum doktoru Resul Patan, 26 Kasım 2021 tarihinde vefat ettiğin günden itibaren yani, bir buçuk yıldan buyana Kadın Doğum Doktoru yok, Kulak Burun, Boğaz Doktoru yok, Göz Doktoru yok

YA DOKTOR YOK! YA RANDEVU YOK!

Karamürsel'de yaşayan vatandaşın çilesi bitmek, tükenmek bilmiyor!

Cumhurbaşkanı çocuk yapın diyor! Karamürsel'de doktor yok!

Ülkemizde genç nüfusun artması için sürekli çağrı yapan başta Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan ve bir çok siyasi lider bu çağrıyı yapıyorlar fakat ilçede koca devlet hastanesinde doğum yaptıracak doktor yok!

Sahipsiz Karamürsel halkı hastalıktan kırılıyor!

Karamürsel'de uzun bir süredir çok sayıda vatandaş grip ve solunum yolları enfeksiyonu ile Karamürsel Devlet Hastanesine tedavi için gidiyordu. Fakat son 10 gündür başta "K.B.B"

Karamürsel Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi İçler Acısı!!!!!

Karamürsel Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi İçler Acısı!!!!! Karamürsel Devlet Hastanesinde tabiri caizse ‘Un, Şeker Var, Ama Helva Yapacak Usta Yok! Hastaneye bakıyorsunuz dört dörtlük ama, içinde hastalara müdahale edecek doktor yok!. Acil Servis var içinde hastalara müdahale edecek uzman doktor yok! Gerçi bu sorun Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde hep aynı. Karamürsel’de de farklı değil. Karamürsel Devlet Hastanesinin Acil Servisinin durumu içler acısı.