Doldu Haberleri

Doldu Haberleri

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Karamürsel'de uyuşturucu yine çoğaldı

Karamürsel genelinde okulların kapanması ve tatilcilerin ilçeyi doldurması ile ilçe genelinde uyuşturucu adeta patladı. AİLELER İSYANDA Gazetemize ulaşan aileler

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

Karamürsel'de Acemi Kasaplar Hastaneleri doldurdu

Kurban Bayramı'nın ilk günü kurban kesmek isterken kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Karamürsel genelinde idareciler değişti! İşte yeni müdürler!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay Kocaeli’de 4 ve 8 yılını dolduran müdür ve müdür yardımcılarının görev yerlerinde değişiklik yapılacağı duyurulmuştu.

Mohti Otel ve Restoran havuz başında muhteşem gelinlik defilesi

‘Gelinlik, Bindallı ve Abiye Defilesi’ göz doldurdu Karamürsel’de Neşe Sadıç’ın özel tasarımlarıyla düzenlediği gelinlik, bindallı ve abiye koleksiyonları tanıtım defilesi yapıldı.

Altın Kemer Plajı hafta sonu doldu taştı

Karamürsel’in mavi bayraklı Altınkemer Halk Plajı hafta sonu ilçe geneli ve dışarıdan gelen tatilciler ile daoldu, taştı.

Prof. Dr. Gazi Yaşargil: İyi bir hafıza için beyninizi abur cuburla doldurmayın

Yeditepe Üniversitesi 1. Hipofiz Günleri Sempozyumu, tüm dünyadan önemli bilim insanlarının da katılımıyla 12 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleştirildi. Geçen yüzyılın en önemli beyin cerrahı seçilen ve dünya tıbbının adından gıptayla söz ettiği Prof. Dr. Gazi Yaşargil

Salon Doldu, Vatandaşlar Sokaklara Sığmadı! Ahmet Çalık Proje ve Meclis Üyelerini Tanıttı

Millet İttifakı'nın Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık Proje ve Meclis Üyesi Adaylarını düzenlediği görkemli etkinlikle Karamürsel'lilere tanıttı.

Ahmet Çalık, binlerce destekçisi ile bismillah dedi

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık, tanıtım organizasyonunda salonu tıka basa dolduran binlerce kişi ile seçimde ne kadar ciddi bir rakip olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Acemi Kasaplar Hastaneleri Doldurdu

Kurban Bayramı’nın ilk günü kurban kesmek isterken kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Araçlarına benzin doldurmak isterken ezildiler!

Korkunç kaza Gebze’de meydana geldi. Park halindeki kamyon yakıt doldurmak isteyen iki kişiye hızla gelen bir otomobil çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Karamürsel'de muhteşem tiyatro gösterisi

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gösteriye Karamürsel halkı büyük ilgi gösterdi. Gösteri sonunda salonu dolduran yüzlerce kişi gösteriyi dakikalarca ayakta alkışladı.

Saadet Partililer salona sığmadı

Kocaeli'de Saadet Partisi İl Teşkilatı’nın Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nu konuk ettiği kongrede İzmit Atatürk Spor Salonu tıka basa doldu taştı.

Karamürsel Ak Gençlerde en güçlü aday Olcay Karataş

AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’in yaş haddini doldurması sonrası yeni başkan adayları belli olmaya başladı.En güçlü aday olarak ise Olcay Karataş gösteriliyor.

Oto fareleri Karamürseli patlattı

Altınkemer Plajı’nda sabah saatlerinden itibaren doldu taştı. Plaja özel araçları ile gelen ve plaja yakın noktalara araçlarını park eden vatandaşlar ise kötü bir sürpriz ile karşılaştı.

FLAŞ HABER: 1999'dan sonra sigortası başlayanlar dikkat!

Emeklilik ile ilgili bir son dakika haberi elimize ulaştı.

Karamürsel Kent Meydanı Doldu taştı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İsmail Yıldırım, bugün açılışı yapılan kent meydanın'dan halka seslendiler.

Kitap okuyan çocuklara altın var

İlimizde organize edilen “Edeb-i Hayat Okumaları” isimli proje kapsamında 12 tam ve 14 çeyrek altın dağıtılacak. Sizde kayıt yaptırmak için alt taraftaki formu doldurun.

Emeklilik bekleyen 7.2 milyon kişiye kötü haber

Prim gün sayısını doldurduğu halde yaş beklediği için emekli maaşı bağlanmayan milyonlarca kişinin merakla beklediği 'erken emeklilik' mümkün mü sorusuna yanıt geldi.

40 bin öğretmen yer değiştirecek

Atılan ya da açığa alınan öğretmenlerin boşluğunu kadro fazlası öğretmenler dolduracak. Bu atamalarda öncelik yeni açılan eğitim kurumları ile kapatılan ve.

Binlerce personel alınacak İşte son başvuru tarihi

Darbe girişimi sonrası boşalan hem akademik hem de idari kadroların doldurulması için üniversiteler düğmeye bastı.

Yer Gök Kırmızı Beyaz ! 4 Milyon Kişi Yenikapı'da Tarih Yazıyor

Yenikapı'daki miting için vatandaşlar alanı tıklım tıklım doldurdu. Mehter gösterisiyle başlayan mitingde, parti liderleri sırayla konuşma yapıyor.

Karamürsel'de Demokrasi Nöbetinde Şehitler İçin Dualar Edildi

Karamürsel İlhan Çınar alanı, darbe girişimine karşı demokrasiye sahip çıkan vatandaşlarla doldu taştı. Meydanda toplanan yüzlerce kişi darbe girişiminde şehit olanlar için dua etti.

Kumsal Beach ve Restorant, Şimdiden Doldu

Kaytazdere Belediyesi, Saralkent halk plajında yer alan, Kumsal Beach ve Restorant isimli işyerinin işletmecisi, Nazif Ertürk Saralken halk plajı, mavi bayrağı

HSYK Terfileri açıkladı Karamürsel'den 1 isim var

2 yıllık terfi süresini dolduran hakim ve savcılarla ilgili HSYK kararı bugün Resmi Gazete’de yayınlanan

Nurcan Aydın Birinci Yılını Kutladı

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın 1. yılını doldurduğu görevini takım arkadaşlarıyla kutladı.

İsmail Yıldırım inşaat Mühendisleri 61.yılı kutlamasına katıldı

İlimizde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşlarının 61. yıl dönümünü protokol üyelerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapıldı. BÜTÜN PROTOKOL HAZIR BULUNDU İnşaat Mühendisleri Odası, bu akşam kuruluşunun 61. yıl dönümü sebebiyle The Ness Otel’de Haldız İnşaat’ın sponsorluğunda geleneksel balo gecesi düzenledi. Gecede aynı zamanda meslekte 40. Yılını ve 25. Yılını dolduran meslektaşlara plaket ve onur belgeleri takdim edildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, Mühendisler Odası Başkanı Tolga Ok, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Mimarlar Odası Başkanı Arsal Arısal ve çok sayıda oda üyesi davetli katıldı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapılırken, gece sonunda ise şarkıcı Altay'ın sahne alacağı bildirildi.

Yayalar Yolda, Araçlar Kaldırımlarda!

Yayalar Yolda, Araçlar Kaldırımlarda! Karamürsel’de cadde ve sokaklarının araçlarla dolup taştığı yetmezmiş gibi, araçlar artık kaldırımlara bırakılıyor. Cadde ve sokaklarının araçlarla dolup taştığı yetmezmiş gibi Karamürsel'de araçlar artık kaldırımlara bırakılıyor. Trafiği tıkayan sürücüler yayaların kullandığı alanlara da rastgele araçlarını koyarken ilçe genelinde yürümek git gide zorlaşıyor. Bir üstüne esnafların kaldırımlara çıkarttıkları malzemeler eklenince vay vatandaşın haline. Engelli yürüyüş alanlarının, kaldırımların, yolların rastgele parklarla işgal edildiği Karamürsel'de olaya çözüm getirmesi bekleniyor…

Gölcük Tersanesi'ne 131 işçi alınacak kayıtlar bu gün başladı

Belirli aralıklarla işçi alımı yapan Gölcük Tersanesi 131 işçi alacak. Bugün başlayan ve 26 Ağustos'ta sonlanacak olan başvurularda 13 akücü, 12 borucu, 2 boyacı, 2 elektrikçi, 4 elektronikçi, 4 fiber glasçı, 2 gemi adamı, 5 izlosyoncu, 3 kaptan, 20 kaynakçı, 13 marangoz, 19 tekne onarım işçisi, 19 tesviyeci planyacı, 13 tornacı alınacak. KPPS’den 60 ve üzeri alan ve bu mesleklere sahip olan 393 kişi Gölcük Tersanesi’nde mülakata girecek. İşe alınacak kişilerin 19 yaşından gün almış olmak, meslek lisesinin bu alımları ilgilendiren bölümlerinden mezun olmak, Kocaeli’de ikamet etmek yaş ve cinsiyet sınırı yok, askerlik gibi özellikleri de taşıması gerekiyor. İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, firmaların iş konusunda işçi sıkıntısı çektiğini belirterek “İş yerlerini geziyoruz. Açık iş taleplerini alıyoruz açık iş taleplerine göre elimizdeki işçileri yönlendiriyoruz. Şuanda en büyük sıkıntı 29 Bin iş açığımızın olması” dedi. İşbaşı eğitimlerinden de bahseden Yılmaz, “İşbaşı eğitimin amacı işsizliği azaltmak. İşyerlerine taleplerine göre işçi veriyoruz. 6 aylık çalışma sonrasında firma işçi alımı yapmazsa 1 yıl boyunca işbaşı eğitimi programını uygulayamıyor. 6 aylık maaşını biz veriyoruz. Genel sağlık sigortasını ödüyoruz ve günlük 38.48 TL maaş veriyoruz. İş yeri bu kişileri yüzde 20 istihdam garantisi ile çalıştırıyor. İşbaşı eğitimine şu ana kadar Bin 200 kişi böyle işe girdi. Bir yıldır devam eden bu sistemde genelde küçük ölçekli iş yerleri bu gibi işçileri alıyor. Yıl sonuna kadar hedefimiz 3 Bin 150 kişiyi işe yerleştirmek. Bu projeye katılmak için kuruma kayıtlı olmak, işsiz olmak ve 15 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor” diye konuştu.