Döv Haberleri

Döv Haberleri

Karayolunun ortasında bayıltana kadar dövdüler

D-130 Karayolu üzerinden Halıdere den Karamürsel istikametine yol ortasında Karamürselli H.A isimli şahıs olduğu iddia edilen kişi isimleri öğrenilemeyen bir gurup tarafından bayıltılıncaya kadar dövüldü.

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Vatandaş göstermelik denetimler değil! İndirim istiyor indirim!

Karamürsel genelinde döviz kurlarındaki düşüşün ardından indirim bekleyen vatandaşın, zamlarla karşı karşıya kalması ve yetkililerin denetimlerin sadece göstermelik oluşu ilçe

Ambulans şoförünü bıçaklayıp dakikalarca dövdüler!

Sonunda buda oldu! Karamürsel’de akıllara durgunluk veren olay. Hasta yakınları, "Uzağa park ettin" diyerek ambulans şoförüne feci şekilde saldırdı!

Döviz bürosu soyguncusu, silahla birlikte yakalandı

Yapılan çalışmalar sonucunda olayla ilgili ikiz kardeş oldukları öğrenilen 2 kişi tespit edildi. Yalova İlinde düzenlenen operasyonda olayı gerçekleştiren Enes O ile kendisine yardım ettiği iddia edilen ikizi Metin O ile

Döviz bürosuna silahla soymaya çalıştı

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Atılım Sarrafiye isimli Mesut Yıldız ve Nuray Yıldız'ın işlettiği iş yerine silahlı soygun girişimi.

Dövülen kadını kurtarmak isterken katil oldu! Kadir için kampanya başlatıldı

Konya’da eşini döven Özgür Duran’ı engellemek isterken ölümüne yol açan ve tutuklanan Kadir Şeker’in serbest kalması için Twitter’da “#kadiricinadalet” etiketiyle sanatçılar, siyasetçiler, kadın hakları savunucuları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar, kampanya başlattı.

Dolar ne kadar? Euro ne kadar? Güncel döviz fiyatları

Analistler, 4.05 altı kapanışların kurun geri çekilmesinde hız kazanılması açısından önemli olacağını belirtirken, bunun başarılamaması durumunda yukarı yönde tepki verebilme ihtimalinin olduğunu da vurguluyor.

Atılım Sarrafiye yeni yerinde faaliyete başladı

Karamürsel’de faaliyet gösteren Atılım Sarrafiye yenilenen konsepti ve yeni işyeri ile Karamürsel halkının hizmetine tekrar açıldı.

Dünya şampiyonun'dan Yıldırım'a ziyaret

Dünya MMA Şampiyonu Firuz Mammadov, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Sekiz yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan adama

Sekiz yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Mehmet Bekmez (43) halk tarafından dövüldü.

Mahalleliden Torbacıya İbretlik Davranış

Sokakta uyuşturucu sattığı öne sürülen bir kişi, mahalledeki bir grup tarafından yakalandı. Etek giydirilen şüpheli, dövüle dövüle sokakta dolaştırıldı.

Uyuşturucu İçin Suça Battılar

Uyuşturucu müptelası gençler, bu illete para yetiştirebilmek için zamanla suç makinesine dönüşüyor. 17 yaşındaki G.G. 6 günde 8 taksi gasp ederken, F. K. da bonzai alabilmek için dileniyor.

ENAYİ kıskıvrak yakalandı

Merdivenlerde baygın halde yatan genç kıza uyuşturucu verdiği iddia edilen, alnında "enayi" yazılı dövme bulunan o şüpheli gözaltına alındı.

Suriyeli Adam 7 aylık hamile eşini döverek öldürdü

7 aylık hamile eşini boğarak öldürmekten tutuklu yargılanan Suriyeli koca, ilk kez hakim karşısına çıktı.

Gün birlik ve beraberlik günü

Dövizi her zaman buluruz lakin vatanı bulamayız. Haydi Türkiye'm dövizini bodur kampanyasını başlatıyoruz" diye dolar ve Euro'nun üzerinin çizildiği fotoğraflar

+18 Karamürsel'de uyuşturucu satıcısını tekme tokat dövdüler

MHP İlçe Başkanı, uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia ettiği kişiyi tekme tokat dövdü

Dün akşam Karamürsel'de 10 Kişinin saldırdığı gencin son durumu.

10 kişinin saldırısına uğrayan genç yoğun bakımda Karamürsel'de 10 kişinin saldırısına uğrayan genç yoğun bakımda tedavi altına alındı. İddiaya göre bu akşam 21.00 sıralarında Karamürsel Kayacık mahallesi Halı Sahalar mevkiinde yaşanan kavgada Altınova-Subaşı beldesinde ikamet eden Y. S. (18) adlı şahsa 10 kişi saldırarak linç edildi. Olayın ardından olay yerine çağırılan 112 acil servis ekipleri tarafından Yasin. S.'ye olay yerinde ilk müdahale yapılırken ilk olarak Karamürsel Devlet Hastanesine buradan da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Yasin. S. kafasından aldığı darbeler nedeniyle kafa travması geçirdiği bu nedenle yoğun bakımda tedavi altına altına alınmıştı bu sabah Yasin S. sağlık durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakım ünitesinden çıkarıldığı belirtildi.

Karamürsel'de Motosikletli sürücü öldüresiye dövülüp yol kenarına atıldı

Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Kayacık Mahallesi İmsa Işıkları Mevkii D-130 Karayolu üzerinde 66 LK 857 plakalı motosiklet park halinde bulundu motosikletin yaklaşık 10 metre ilerisindeki tarlada yerde kanlar içinde birini gören vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan İlyas E. (33), ilk olarak Karamürsel Devlet Hastanesine buradan da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan İlyas E.’nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

İzmitli kızların kavgası İnternet'e düştü ve izlenme rekoru kırdı.

İzmitli kızların kavgası internete düştü ve çok kısa sürede izlenme rekoru kırdı İzmitli bir grup liseli, Facebook'ta haklarında ileri geri konuştuğunu iddia ettikleri başka bir kızı tekme tokat dövdü. Öfkeli liselilerin elinden kurtulan kız, daha sonra doğruca polise gideceğini belirtti. Genç kızların kavgası sosyal medyada kısa sürede inanılmaz şekilde izlenme rekoru kırdı.

Karamürsel Cuma Pazarın'da Bir Kişiyi Öldüresiye Dövüp Kaçtılar

Karamürsel Cuma Pazarın'da Bir Kişiyi Öldüresiye Dövüp Kaçtılar olay saat 17:10 Sularında ilhan çınar alanında kurulan pazar yerinin tam ortasında meydana geldi.Görgü tanıklarının iddialarına göre yabancı uyruklu bir aileye saldıran saldırganlar öldüresiye dövdükleri adamı bırakıp kaçtılar .Yaralı yabancı olduğu için derdini anlatamazken olay yerine gelen ambulansla Karamürsel devlet Hastanesine kaldırıldı.Olayda saldıran ve kaçan kişiler her yerde aranıyor.Ayrıntılar birazdan .....