Eğitim Kurumları Haberleri

Eğitim Kurumları Haberleri

Lise eğitiminde başarının adresi yine değişmedi

Açıklanan YKS sonuçlarının ardından Karamürsel Birey Koleji müdiresi Muhsine Sarıca Hışır, alınan başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; "Bilindiği gibi ÖSYM 17-18 Haziran tarihinde yapılan YKS sonuçlarını 20 Temmuz günü açıklamıştı. açıklanan sonuçlara göre 2022-2023 yılında Eğitim Kurumlarımız, yine oldukça büyük başarı elde etmişlerdir.

Gelin kimsesiz çocukların kimsesi olalım

Karamürsel Birey Eğitim Kurumları yine çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvadı. Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitimdeki başarıları ile adından sık, sık söz ettiren, Karamürsel Birey Koleji gerek öğrencileri ile gerekse duyarlı velileri ile kol, kola vererek yine bir sosyal sorumluluk kampanyası için kolları sıvadı.

Karamürsel YKS birincisi yine aynı kolejden çıktı

Karamürsel'de YKS birincisi yine aynı özel eğitim kurumlarından çıktı.

40 bin öğretmen yer değiştirecek

Atılan ya da açığa alınan öğretmenlerin boşluğunu kadro fazlası öğretmenler dolduracak. Bu atamalarda öncelik yeni açılan eğitim kurumları ile kapatılan ve.

İŞTE KAPATILAN ÜNİVERSİTELER

OHAL'de ilk kararname Resmi gazetede yayınlandı. Kapatılan eğitim kurumlarının listesi yayınlandı. Listede 15 tane de üniversite bulunuyor.

Karamürsel Eğitim Kurumlarında Görevden Uzaklaştırmalar

Darbe girişimi sonrası devlette başlayan temizlik üniversitelerle devam ediyor.

Karamürsel'de Otizme Dikkat Çekildi

Karamürsel Ailem Özel Eğitim Kurumları Nisan Ayı Otizm Farkındalık Etkinlikleri kapsamında örnek bir organizasyon düzenledi. Karamürsel Sanat Sokağında açtıkları stantlarla otizme dikkat çekmeye çalışan Ailem Özel Eğitim Kurumu tarafından “Sosyal etkileşim, sözel ve sözel olmayan iletişimde problemler, tekrarlayıcı davranış ve kısıtlı ilgi alanları ile kendini gösteren, karmaşık gelişimsel bir bozukluğu olarak tanımlanan “Otizm” hastalığına dikkat çekmek amacıyla tiyatro gösterisi yapıldı.