Emeklisi Haberleri

Emeklisi Haberleri

Ekrem Ünlü'nün acı kaybı

İlçe esnaflarından merhum Mehmet Ali Ünlü'nün eşi, Senipark emeklisi Murat Ünlü, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri çalışanlarından Ekrem Ünlü ve Gülay Ünlü Alagaz'ün anneleri Şefika Ünlü bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Ağaçtan düşen kişi hayatını kaybetti

Karamürsel, Kayacık mahallesi, Önal caddesi üzerinde ıhlamur ağacına çıkan tüpraş emeklisi Oğuz Recep Öztürk (70) ağaca dayadığı merdivenin basamaklarının kopması nedeni ile beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

Oğuz Recep Öztürk elim bir kaza nedeni ile hayatını kaybetti

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelenlerinden, Tüpraş emeklisi Oğuz Recep Öztürk (70)

2019 Ocak ayında emekliye bin 910 TL

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisine, ocakta yüzde 10.65-11.50 zam görünürken, en düşük maaş 2000 öncesi emekli olan SSK’lıda bin 910 liraya çıkabilecek.

Emeklilere Zam Haberi, Ocak'ta Ek Ödemeler Artıyor !

Ayrıca memur emeklileri için enflasyon farkı da kesinleşti. 5 aylık enflasyona göre fark yüzde 7.14 olacak.

Ücretsiz Ulaşım Kartları Sorun Olmaya Devam Ediyor

Bekirdere Üçyol mevkiinde kıraathane işleten SSK emeklisi 65 yaşındaki Hasan Altaş yaşadıkları maduriyetin çözümünü istiyor.

Emekli ve Memura temmuzda çifte zam müjdesi

Memurlara ve memur emeklilerine önümüzdeki ay çifte zam yapılacak.Tahminlere göre zam oranı yüzde 4 + 3.48 (enflasyon farkı) olacak. En düşük memur emeklisi maaşı bin 785 lirayı bulacak.

KARAMÜRSELLİ BAŞPEHLİVANA LÜTFÜ TÜRKKAN SAHİP ÇIKTI

Ülkemiz'de gerek kendi dava arkadaşları gerekse diğer siyasiler tarafından takdir edilen Türkkan'dan yine ilçemiz için bir jest geldi.MHP’nin eski milletvekili ve 1 Kasım seçimlerinin adayı Lütfü Türkkan yine insanları mutlu etmeye devam ediyor. İşsizinden memura, emeklisinden evsizine bir çok kişinin yardımına koşan Türkkan bu kez de herkesin yakından tanıdığı bir ismi sevindirdi. Hatırlanacağı üzere İlçemiz’de 2014 yılında 33.sü gerçekleştirilen geleneksel Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde başpehlivan seçilen Güngör Ekin işsiz kalmıştı. Nedeni Karamürsel Belediyesi’nde sporcu olarak çalışan Ekin’in, sporcu olarak değil garajda çalıştırılmak istenmesi ardından da görevine belediye tarafından son verilmesi. Ama Türkkan, gururumuz olan ve 250 kişinin yer aldığı yarışta kıyasıya bir mücadelenin ardından başpehlivan seçilen Ekin’e sahip çıktı. Türkkan, Dilovası’ndaki fabrikasında kendisini ziyaret eden Ekin’i önce dinledi daha sonra da fabrikasında işe aldı. İlçemizde başpehlivanımıza sahip çıkılması büyük taktir topladı.

İsa Akgün, Ceviz Ağacından Düştü

İsa Akgün, Ceviz Ağacından Düştü Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan İpek kağıt emeklisi Akgün Emlak’ın sahibi İsa Akgün (57) ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesi kaybederek düştü. İsa Akgün Gölcük Aile Konak Hastanesinde yapılan muayene ve tedavinin ardından evinde istirahat etmek üzere taburcu edildi.