En Az Haberleri

En Az Haberleri

İş arayanların dikkatine bu fırsat kaçmaz

En Az Lise Mezunu Olup Ehliyeti Olanlara İş Fırsatı! BDDK Şoför Alacak, İşte Şartlar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından en az lise mezunu olup ehliyeti olanlara fırsat sağlayacak bir ilan yayımlandı.

Karamürsel'de korona virüs yine artmaya başladı!

Kocaeli’de 100 bin nüfusta görülen vaka sayısı düşmeye devam ederken, en az vaka görülen ilçe olan Karamürsel'de ise vaka sayıları arttı.

Kocaeli 300 bekçi alınacak. Başvurular başladı

2019 yılı bekçi alımına yönelik başvurular başladı. Başvuru yapacak adayların en az lise ve dengi okul mezunu olma şartı var.

AKP’de 773 kişi başvurdu! En düşük katılım Karamürsel'den!

AKP’de 5 Kasım’da başlayan meclis üyeliği adaylığı başvuru süresi sona erdi. Kocaeli’de meclis üyeliği için 773 kişi başvurdu. En az katılım ise Karamürsel'de oldu.

Kartepe'de Kar kalınlığı göz kamaştırıyor

Bu yılın ilk ölçümüne göre kar kalınlığı en fazla 66 santimetre ile Kartepe'de, en az ise 6 santimetre ile Yıldız Dağı'nda ölçüldü.

Küçük kız 6 gündür kayıp! En azından çevrenize bir bakın!

15 yaşındaki Gülizar Kör'den ailesi 6 gündür haber alınamıyor. Küçük kız Karamürsel, Değirmendere, Gölcük'te olabilir. Ailesi perişan, en azıondan bir çevrenize bakıp resmi paylaşın.

Srebrenitsa katliamı nedir? Kapanmayan yara Srebrenitsa katliamı!

Büyük bir insanlık trajedisi olan Srebrenitsa katliamının üzerinden 23 yıl geçti. En az 8 bin 372 Boşnak sivilin Sırp askerlerce hunharca katledildiği Srebrenitsa soykırımı, aradan 23 yıl geçmesine rağmen Boşnak halkı için dinmeyen bir acı olarak kalmaya devam ediyor.

AKP, Kocaeli'de en az kaybı Karamürsel'de verdi! Peki diğer ilçeler?

AKP Kocaeli’de başarılı oldu mu? 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde alınan oy oranları, 24 Haziran’da ne kadar düştü? Hangi ilçede ne kadar düşüş yaşandı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Başkan Karaosmanoğlu Kocaeli’de en az 500 bin insan spor yapmalı

İnsanımızın ruhuna dokunmanızı da arzu ediyorum, diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu,

Kocaeli'de nüfusu en az artan ilçe Karamürsel

Kocaeli'de 2017 Yılında en az nüfusu artan ilçe Karamürsel oldu.Ocak ayının sonunda açıklanan Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Sonuçlarına göre Kocaeli’nin nüfusu 1 milyon 883 bin 270’e yükseldi.

En az lise mezunu memur alımı! Başvuru şartları neler?

Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) en az 60 puan alan lise mezunları için memur alımı yapılacak. Peki KPSS memur alımında şartlar neler olacak? Hangi kurumlar alım yapacak?

EN AZ EVLİLİK YAPILAN 2.İLÇE KARAMÜRSEL OLDU!

TUİK’in açıklığı istatistiğe göre, Kocaeli’de en az evlilik Karamürsel'de oldu.

Ev sahipleri dikkat! Zorunlu Hale Getirildi

Yeni otopark taslağına göre, önceden 3 daire için geçerli olan en az 1 otopark şartı artık her daire için geçerli olacak.

Emeklilikte iyi gelirin formülü

Dünya Ekonomik Forumu'nun raporuna göre emeklilikte iyi bir gelir için çalışanların yıllık maaşlarının en az yüzde 10 ila 15'ini bir kenara ayırması gerekiyor

900 Mahkum FİRAR etti 11 kişi öldü

Silahlı saldırganların saldırısı sonucu bir cezaevinden 900 mahkum firar etti. Saldırıda en az 11 kişi öldü.

DİKKAT ! Yağmur Geliyor

Bölgemiz serin ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına giriyor!..

ETİ Şirketler Grubu En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Ülkemizin en büyük ve en çok tanınan kuruluşları arasında yer almakta olan ETİ Şirketler Grubu yayımlamış olduğu açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Elektrik Faturalarında Yeni Bir Dönem

Elektrik dağıtım şirketleri, sayaçları en az 25 en fazla 35 gün olarak belirleyecekleri dönemler içinde ve her ay bir defa okuyacak. Tüketicinin talebi halinde, tüketiciye vade farkı uygulanmaksızın taksit imkanı sağlanacak.

NAMET Gıda Personel Alımı

NAMET, en az İlköğretim mezunu 13 pozisyon için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Brüksel Tren Garın'da Bir Patlama Daha Meydana Geldi

Brüksel'de havalimanında gerçekleşen iki patlamanın ardından, metro duraklarında da ikiz patlama meydana geldi. En az 10 ölü var.

Havalar Değişiyor. Yağmur ve Kar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, artan hava sıcaklıklarının Cuma gününden itibaren azalacağını duyurdu. Karamürsel, Gölcük, Değirmendere, Ereğli, Halıdere, Başiskele ve Marmara Bölgesinde hava durumu ve yağış haritası haberimizin devamında.

Mucize ! Karanfil'in Faydaları

Karanfilin sağlığa faydası da en az kokusu kadar keskindir.

İŞ ARAYANLAR DİKKAT ! FORD 100 KİŞİ ALACAK

Ford Otosan yaptığı duyuruyla, fabrikada çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden 100 işçi alacağını bildirdi. Fabrikaya üretim hattında (kaynak, montaj, pres, takım kalıp, boya) çalıştırılmak üzere; en az lise (tercihen meslek lisesi), en fazla meslek yüksek okulu mezunu, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, Kocaeli'de ikamet eden ya da edebilecek durumda olan, vardiyalı düzende çalışabilecek bay-bayan personeller alınacak.

KARAMÜRSEL AK PARTİ SEÇİM SONUÇLARINI KUTLAMAYA FATİHAYLA BAŞLADI

1 Kasım seçimlerinde büyük bir zaferle ayrılan Ak Parti seçim sonrası Karamürsel İlçe binasında bir araya gelerek toplandılar. İlçe merkez binasına ilk olarak Karamürsel Belediye Başkanı büyük tezahüratlarla katılarak bütün partililere teşekkürlerini sundu. RECEP DEMİREL ZAFER HEPİMİZİN DEDİ Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı ilçe binasında toplanan partililere başta kadın kollarımız ve ak partiye gönül vermiş kadın destekçimizdir. Bu mücadelede biran olsun enerjisini kaybetmeyen gece gündüz demeden çalışan ve hiç usanmayan gençlik kolları başkanı Adem Güneş ve ekibine bize gönül vermiş bütün parti mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi. RECEP DEMİREL EMANET OY İSTEDİM Seçimlerden önce her gittiğim yerde gerek MHP'li gerek SP'li kardeşlerimizden oy istedim.Ülkemizin geleceği ve istikrarı için Ak Partinin tek başına yine iktidar olması ve bu sıkıntılı dönemlerden kurtulmamız için onlardan emanet oy istedim biliyorum ki sizlerde istediniz. Sonunda bu isteklerimiz yerini buldu ve bu mücadeleyi kazandık fakat bu zaferde sadece partili kardeşlerimizin değil bir çok farklı görüşün katkısı olduğu için sizlerden ricam taşkınlık olmadan insanları rencide etmeden kutlamanız. BEN SİZDEN ÇOK BAĞIRMAK İSTİYORUM Parti binasında bulunan gençlerin başkanım kutlama yapmak istiyoruz ısrarlarına dayanamayan Demirel inanın ben hepinizden çok bağırmak istiyorum dedi.Bu zaferin ardından bir fatiha okuyalım diyen Demirel fatihanın ardından en azından hep birlikte merkeze kadar yürüyelim ısrarlarının üzerine ilçe merkez binasından ilhan çınar alanına kadar yürüyen partililer burada seçimin sonuçlarını kutladılar.

CENAZEMİZ VAR . LÜTFEN PAYLAŞALIM

Şehidimizin cenazesi :Yarın ikindi namazına müteakip derince merkez camiinden kaldırılacaktır. En azından safını belli etmek isteyen bütün herkesi bekliyoruz.

Karamürsel'de Çocuğu denizde kaybolan baba dua istedi

'En azından oğlumun bir mezarı olsun mezarı başında dua edelim' 5 Ağustos 2010’da Karamürsel Altınkemer Plajından 3 arkadaşıyla birlikte kanoyla denize açılan ve oluşan fırtınadan dolayı dalgalar arasında kalıp kaybolan bir daha haber alınmayan Mert Kütük’ün kayboluşunun üzerinden 5 yıl geçti hala bulunamadı. Baba Kemal Kütük şimdi oğlum sağ olsaydı 23 yaşında ve Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü mezun olmuş olacaktı diyerek hiç olmazsa oğlumuzun bir mezarı olsa da onu ziyaret etsek oda yok lütfen yetkililerden oğlumun bulunması için gerekli ilgiyi göstermesini istiyorum dedi.

Karamürsel'de Asansörler Alarm Veriyor !

Karamürsel'de Asansörler Alarm Veriyor ! Yaşantımızın bir parçası haline gelen ve her gün en az bir defa kullandığımız asansörler ne kadar güvenli? Karamürsel’de 350’den fazla asansörü kim kontrol ediyor? Yetki ve Sorumluluk kimde? Her gün kullandığımız asansörler ne kadar güvenli? Sizin için araştırdık.

Karamürselde oy kullanacak seçmen sayısı açıklandı.

İl Seçim Kurulu, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde oy kullanacak seçmen sayısını açıkladı. Buna göre Kocaeli’de 1 milyon 220 bin 924 bin seçmen var. 2011’de yapılan seçimlerde ise bu rakam 1 milyon 94 bin 965 kişi idi. En fazla seçmen İzmit’te, en az seçmen ise Dilovası’nda bulunuyor.İlçemizde oy kullanacak kişi sayısı ise 40.731 kişi olarak belirtildi.