Enflasyon Haberleri

Enflasyon Haberleri

Belediye işçilerinin gözü bu toplantıda

Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki yaklaşık 15 bin işçinin ek zam talebi, yarın (Cuma) Büyükşehir yetkilileri ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak toplantıda karara bağlanacak.

Kaytazdere Belediyesi Yeni Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Kaytazdere Belediyesi çalışanları için yeni bir dönem başladı. Hizmet-İş Kocaeli Şubesi ile Belediye Başkan Vekili Korhan TAN arasında, Belediyemiz Hizmet Parkı'nda düzenlenen özel bir törenle yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kocaeli'de Su Faturaları İçin Flaş Karar: TÜFE Zammı İptal Edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSU (İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi), vatandaşlardan gelen yüksek su faturaları şikayetleri üzerine önemli bir karar aldı.

Karamürsel belediyesi işçisi hüsrana uğradı!

Karamürsel belediyesi işçisi sendikaya geçmesi ile birlikte yeni yıl maaşlarının enflasyona uygun bir şekilde düzeltilmesini beklerken yatırılan maaşlarla hayal kırıklığı yaşadı.

Emekliye ve memura çifte zam geldi! 2020 maaşları ne kadar oldu?

Aralık enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte SSK ve Bağ- Kur emeklileri yüzde 6.50 zam alırken, memur ve memur emeklileri de yüzde 4 toplu sözleşme zamlarına ilaveten yüzde 1.50 enflasyon farkı alacak.

Son Dakika - Emekli ve memur zammı belli oldu

Emekli maaşları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Devlet memurları, sözleşmeliler ve memur emeklilerinin gözü bugün açıklanan haziran ayı enflasyon rakamları ile belli oldu.

Memur ve emeklinin 2019 zam oranları

Milyonlarca emekli ve memurun beklediği haber geldi. Aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından memur ve emeklinin alacağı enflasyon farkı oranı da belirlendi. İşte zamlı memur ve emekli maaşları...

Son dakika: Yıllık enflasyon rakamı belli oldu!

Son dakika haberine göre Türkiye İstatistik Kurumu, 2018 Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı.

2019 memur maaş zam oranı! Kim kaç para alacak, tam liste

3 milyon memurun sabırsızlıkla beklediği 2019 memur maaşları netleşmeye başladı. 5 aylık enflasyon yüzde 10.64 olarak açıklandı.

Emeklilere Zam Haberi, Ocak'ta Ek Ödemeler Artıyor !

Ayrıca memur emeklileri için enflasyon farkı da kesinleşti. 5 aylık enflasyona göre fark yüzde 7.14 olacak.

İşte memur ve emeklilerin yeni maaşları

Maliye Bakanlığı, enflasyon farkıyla birlikte en düşük memur maaşının 3 bin 133 liraya, en düşük memur emekli aylığının ise 2 bin 149 liraya yükseldiğini açıkladı.

Merkez Bankasından Tedirgin Edici Açıklama

MB Başkanı Murat Çetinkaya, 'Enflasyonda belirgin bir iyileşme sağlanana kadar para politikasında sıkılaştırmayı sürdüreceğiz' açıklamasında bulundu.

Enflasyonda rota tek hane

Haziranda yüzde 0.27 ile 10 ayın en hızlı düşüşünü gerçekleştiren enflasyon, yıllıkta yüzde 10.9’a geriledi. Gıda fiyatlarında da 8 ay sonra ilk kez düşüş yaşandı.

Emekli ve Memura temmuzda çifte zam müjdesi

Memurlara ve memur emeklilerine önümüzdeki ay çifte zam yapılacak.Tahminlere göre zam oranı yüzde 4 + 3.48 (enflasyon farkı) olacak. En düşük memur emeklisi maaşı bin 785 lirayı bulacak.

Memura büyük müjde.Son dakika! Memur zammı kesinleşti...

Memurlar yılın ikinci zammını alacaklar. Bu rakam enflasyon farkı ile belirlenecek. Mayıs ayı enflasyon oranlarının açıklanmasıyla birlikte yılın ilk 5 ayı için yüzde 3.17 enflasyon farkı oluştu.

Memurlara Enflasyon Zammı

2017 yılı, enflasyon oranının memur maaş zam oranını geçtiği bir yıl olacak. İlk 3 ayda enflasyon yüzde 4,34 oldu.

2017 Zamlı memur maaşları belli oldu

2017 Memur maaşları yüzde 3'lük Ocak ayı zammına göre yeniden belirlendi. Açıklanan enflasyon rakamlarının ardından

Memurların beklediği maaş zammı belli oldu

Memurların Ocak maaşları belli oldu. Yüzde 3 toplu sözleşme zammıyla maaşlar 79 ile 285 lira arasında artacak. Ayrıca enflasyon farkı ihtimali de var

Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü

Dolar, beklentilerin üzerinde gerçekleşen temmuz ayı enflasyon verisinin ardından 3,0085'e kadar yükseldi. Altının gram fiyatı ise 132,1 lira ile tarihi zirvesi

Memurların zamlı maaşları belli oldu

Memur maaş katsayıları, yüzde 1,71'lik enflasyon farkı ve yüzde 3'lük Temmuz zammına göre yeniden belirlendi. Maliye Bakanlığından edindiği bilgiye göre, en düşük memur maaşı 2 bin 97 liradan 2 bin 191 liraya yükseldi. Söz konusu düzenlemenin ardından aile ve çocuk yardımı almak kaydıyla müsteşar maaşı, 8 bin 94 liradan 8 bin 462 liraya, genel müdür maaşı ise 7 bin 104 liradan 7 bin 426 liraya çıktı.

Yakalım mı yoksa yakmayalım mı?

Ekonomi tartışmalarımız sınırları aştı ve dünyanın en ünlü iktisatçılarına uzandı. Faiz-enflasyon tartışması eski Merkez Bankası Başkanı Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Zeybekci arasında Keynes ve Smith üzerinden yürüyor. Soru şu: Keynes’in kitaplarını yakalım mı yakmayalım mı?