Erkin Haberleri

Erkin Haberleri

Sermet Erkin'in Acı Günü

Türkiyenin en ünlü ilizyonisti Sermet Erkin'in annesi Makbule Erkin hayatını kaybetti.

Karamürsel Marina bir tekneyi daha yuttu

Karamürsel marinada Cafeterya olarak dekor edilerek Karamürsel halkına hizmet veren MERCAN KAFE isimli tekne olumsuz hava koşulları yüzünden dün gece parçalanarak battı.

Özyılmaz, kardeşlerin acı günü

Karamürsel'in sevilen simalarında Erkin, Ersin ve Ali Özyılmaz kardeşler, anne annelerini kaybetti . Cenazesi 24.12.2016 (C.TESİ) günü SAKARYA /KEMALİYE Köyünde kılınacak

Çetin Öksüz'den kınama

Dün gece İstanbul'da meydana gelen kanlı terör saldırısı sonrası Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin Öksüz yazılı bir açıklama yaparak kınama yayınladı.

Karamürsel'den 430 dilekçe genelkurmay başkanlığı na gönderildi

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel gençlerinin düzenlemiş olduğu teröre lanet yürüyüşünde toplanan 430 dilekçe genelkurmay başkanlığı na gönderildiğini duyuran Erkin Özyılmaz şunları ekledi.

Şişli Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kiraz Rehin Alındı

Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın 6'ncı kattaki odasına silahlı kişiler girdi ve rehin aldı. Söz konusu kat tamamen kapatıldı adliyeye özel tim ekipleri sevkedildi. Bu arada adliyeden bir kaç el silah sesi duyulduğu bildirildi.Fakat tam bir bilgi şuanda alınamıyor.