Eylem Haberleri

Eylem Haberleri

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Altınova tersaneler bölgesinde binlerce işçi ayaklandı!

Altınova Tersaneler Bölgesinde İşçi Eylemi: Ücret Artışı Talebi ve İşten Çıkarmalar

Milli Eğitim’de Sendikal Baskı İddiaları!

Karamürsel’de bazı sendikalarda çok yoğun üye istifaları yaşanıyor. Özellikle Öğretmenlik Meslek Kanunu’na karşı eylem yapılmamasına öfkelenen sendikaların üyeleri beşerli-onarlı gruplar halinde istifa ederken bazı Okul Müdürlerinin kendi sendikasından istifaları önlemek için yasaları çiğnedikleri iddia ediliyor.

2 Kasım yani yarın okullar tatil mi? Öğretmenler iş mi bırakıyor?

Sosyal medyada “yarın zil çalmayacak” gibi etiketlerle twit’ler atılarak, 2 Kasım Çarşamba günü öğretmenlerin iş bırakma eylemi yapacağından söz ediliyor. Bu iddialar doğru mu;

Kocaeli Emniyetinden teröre büyük darbe

Kocaeli’de PKK/ PYD terör örgütü adına sansasyonel eylem hazırlığı içinde olduğu tespit edilen H.Y. isimli yabancı uyruklu şahıs; Kocaeli İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kıskıvrak yakaladı.

Öğretmenler Bir Günlük İş Bırakma Eylemi Yapacak

Eğitim İş 29 Aralık Çarşamba günü, 1 günlük iş bırakma eylemi yapmaya hazırlanıyor.

Karamürsel'de iğrenç olay! Küçük çocuğu fuhuş yaptırmak için!

Yabancı uyruklu suça sürüklenen çocuk A.A.’yı fuhuş yaptırmak amacıyla ülkeye sokmak ve tutmak eyleminde bulunduğu tespit edilen şahsa 6 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Hyundai’de işçilerin direnişi devam ediyor!

İzmit Alikahya bölgesinde bulunan Güney Koreli Hyundai otomobil fabrikasında, 2021 yılı zam oranının eski işçiler için , yeni işçiler için olarak açıklanmasıyla birlikte dün başlayan işçi direnişi büyüyor. 

HYUNDAİ işçisi eyleme hazırlanıyor

İlimizde bulunan otomotiv fabrikalarından birisi olan Koreli Hyundai Fabrikası’nda çalışan işçiler bu ay bitmesi gereken toplu sözleşme görüşmelerini büyük bir dikkatle izliyorlar. 

Kocaeli Emniyet Tem şube teröre nefes aldırmıyor!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze’de bulunan bir hücre evine düzenlenen operasyonda eylem hazırlığında olduğu belirlenen DHKP-C

Öğrenci Yurdu’nda tahliye tatbikatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Afet Acil Durum Eylem Planı’nın test edilmesi ve Acil Durum Ekiplerinin

Kocaeli Valiliği basın açıklaması önemli

Kocaeli’de 22 Ocak tarihinde beri uygulanan eylem yasağı valilik talimatı ile kaldırıldı.

Kocaeli Valiliği Önünde eylem

Kocaeli Valiliği’nin önüne kendisini aracına kilitleyerek eylem yapan sağlık çalışanı, hareketli anlar yaşanmasına neden oldu.

SON DAKİKA : Katliam Planı Ortaya Çıktı, Polis Üniformalı 12 Terörist Aranıyor

Polis, 15 Ağustos günü polis üniforması giyerek bombalı ve silahlı saldırı yapma hazırlığında olan 12 teröristi arıyor.

Vali, Güzeloğlu'ndan birbirinden güzel müjdeler

Kocaeli Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı (2017-2019)’na ilişkin basın toplantısında konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Kocaeli önemli

Karamürsel'in çevreci gençleri

Karamürsel'de bir grup genç özellikle çekirdek yeyip sokaklara atan kişilere dikkat çekmek için "araba kasası" eylemi yaptı.

Tüpraş'ta işçiler başkaldırdı

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden sonuç alınamaması nedeniyle işçiler eylemlerine devam ediyor.

Sigara yasağında son dakika gelişmesi

2015-2018 Tütünle Mücadele Eylem Planı'na göre sigara içmek birçok alanda yasaklanmıştı. Hal böyle olunca bir çok restoran, pastane, lokanta gibi yerlerde ise alternatif

Kocaeliyi kana bulayacaklardı

KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik eylem için keşif yapıp, fotoğraf çekerek bilgileri terör örgütüne veren 4 kişi

Karamürsele 106 bin 650 fidan

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Erozyonla Mücadele Eylem Planı ile bir yandan toprak kayıplarını azaltırken, diğer yandan da yeni ormanlık alanlar oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Karamürselli balıkçılar ortada kaldı

Balıkçılar,Karamürsel Belediyesi’nin 1 milyon 370 bin TL’ye ihale ettiği Ankara Evleri mevkiindeki liman projesinin hatalı olduğunu belirterek, şunları kaydetti

Emniyet alarmda: 3 canlı bomba her yerde aranıyor!

Emniyet teröristlerin eylem hazırlığında olduğunu belirlemesinin ardından alarma geçti. 1’i yabancı uyruklu, 3 canlı bomba her yerde aranıyor.

MİT’ten 81 İlin Emniyetine IŞİD uyarısı!

Emniyet Genel Müdürlüğü, MİT’ten gelen istihbarat notuna dayanarak, 81 il emniyetini IŞİD eylemleri konusunda uyardı. 12 Ekim tarihli uyarı yazısında

Emniyet Uyardı: 6-7 Ekim Tarzı Olaylar Çıkarabilirler

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük bahanesiyle 6-7 Ekim tarzı eylemlerin yapılabileceği yönünde polislere uyarıda bulundu.

CANLI BOMBA 'SÜMEYYE' İÇİN ALARMA BASILDI

Dağıstan uyruklu olan 'Sümeyye' kod adlı Kristina Tikhonova'nın intihar eylemi için Türkiye'ye geldiği öne sürüldü.

Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı konularıyla önemli projeye imza attı

Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı konularıyla önemli projeye imza attı Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin çağrısıyla Erasmus + Gençlik Programı Ana Eylem 1 Bireylerin öğrenme hareketliliği Gençler ve Gençlik Çalışanları için Hareketlilik Projesi kapsamıyla Bosna Hersek, Yunanistan, Makedonya, Litvanya’dan olmak üzere öğrencileri ağırlayarak önemli projeye imza attı.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ METİN BALATLI BASIN AÇIKLAMASI

Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanları teröre karşı tek ses tek yürek Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanları ülke genelinde sağlık personeline ve hastanelere yapılan terör eylemlerine karşı tepki göstermek amacıyla hastane önünde basın açıklamasında bulundu.

Her yerde alarm verildi

Terör örgütü IŞİD üyesi oldukları ve sansasyonel bir eylem için Suriye'den giriş yaptıkları belirlenen 1'i yabancı 4 şüphelinin yakalanması için tüm il ve ilçe emniyet müdürlükleri harekete geçti.

YALOVA VE İZMİT'TE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ

Derinceli Jandarma Er Emre Kaan Arlı ile birlikte 8 askerimiz şehit olmuştu. Yaşanan terör olayları sonrası Yalova ve İzmitliler sokağa çıkarak tepkilerini dile getirecek. Sosyal medya üzerinden çağrı yapan bir Türkiye çapında büyük bir protesto eylemi yapacak. Yalovada Cumartesi günü Saat:15:00 da Yalova Cumhuriyet meydanı ve İzmit’te Pazar günü saat 18:00’de Merkez Bankası önünden başlayacak. Protesto eylemine katılımın yoğun olması bekleniyor.

ADD KARAMÜRSEL BASIN AÇIKLAMASI

ADD KARAMÜRSEL BASIN AÇIKLAMASI                 Bu günlerde uzun sessizliğin ardından, Her gün saldırı  ve şehit haberleri gelmeye devam ediyor yurdun birkaç yerinde aynı tablo yaşanıyor. Güzel şeyler olacak diye başlatılan açılım politikaları terör örgütünün yaralarını sarıp güçlenmesi, şehir merkezlerine de yayılması ile sonuçlandı. Aynı anda birbirinden farklı birkaç merkezde birden hain tuzaklar kurup eylem yapabiliyorlar.