Fatih Haberleri

Fatih Haberleri

Alperen Ocakları Karamürsel’de teşkilatlandı

Büyük Birlik Partisi’nin gençlik kolları olan Alperen Ocakları, Karamürsel’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Ocağın başkanlık görevine ise Mustafa Şahin getirildi.

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Karamürsel'in Gururu Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Yeniden Refah Partisi Ali Osman Aydın dedi

Yeniden Refah Partisi'nden Karamürsel Belediye Başkan Adayı Olarak Ali Osman Aydın Açıklandı

Yeni kabine için konuşulan son isimler

Yeni kabine için kulislerde konuşulan son isimler: Dışişleri Hakan Fidan, İçişleri Ali Yerlikaya, Ekonomi Mehmet Şimşek, MİT Başkanlığı İbrahim Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması beklenirken kulislerde yeni bakanlık dağılımına

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı! Nerede imza atacağım ?

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) başvurularını kabul ettiği 11 cumhurbaşkanı adayı için, imza toplama süreci bugün başladı. Anadolu Adliyesi'nde bulunan ilçe seçim kuruluna gelenler, desteklediği adaylar için imza verdi.

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

Sefine Tersanesi'nde bir işçi hayatını kaybetti!

Sefine Tersanesi'nde çalışan Mehmet Bozbey (55) geçirdiği iş kazası sonrası hayatını kaybetti.

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.

Geçerken çok dikkatli olun! İnşaat sahası tehlike saçıyor!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi, Fatih Sultan Mehmet bulvarı postane sokağında kaldırım kenarında yıkılan bir apartmanın molozları tehlike saçıyor.

Fatih Erbaş Karamürsel'de bir ilke imza attı

Karamürsel'in tanınmış ailelerinden Erbaş ailesinin iş insanı oğlu Fatih Erbaş, genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Karamürsel'de geçtiğimiz yıllarda Turizm sektörüne giren Fatih Erbaş, şimdide uzun bir süredir

Burak Şahin İren'in davası bu gün görüldü!

23 Ekim 2020 tarihinde 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Burak Şahin İren’in öldürülmesinin sanığı

MİL-DİYANET SEN BASIN AÇIKLAMASI

Mil Diyanet Sen Karamürsel İlçe Başkanı Fatih Mehmet Koca'ın Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 97. Kuruluş yılı ile ilgili basın açıklaması:

FSM BULVARINDA ADAMINA GÖRE İŞGAL !!!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı esnafı trafik yoğunluğu nedeni ile isyan etti

TATİL PLANI YAPMAYANLAR BU HABER SİZİN İÇİN

Misafirlerine muhteşem bir müzik ziyafeti çeken Özkan Akvarup kulakların pasını sildi.

Karamürsel imamları yine örnek oldu

Karamürsel’de Ramazan’da birçok kişinin yardımına koşan ilçe imamları yine muhteşem bir projeye imza attı.

İsmailağa Cemaatinin Şeyhi Mahmud Efendi hastaneye kaldırıldı.

İsmailağa Cemaatinin Lideri Mahmud (Ustaosmanoğlu) Efendi hastaneye kaldırıldı Nakşibendi Tarikatının Halidiye Kolu İsmailağa Şubesi’nin Şeyhi Mahmud (Ustaosmanoğlu) Efendinin hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Karamürsel Yeniden Refah Partisi'nden halkımıza davet

Yeniden refah partisi Karamürsel ilçe teşkilatı 27 Şubat Perşembe günü saat 20:00 da genel başkanları Fatih Erbaka’nın da katılacağı ERBAKANI ANMA VE ANLAMA PROGRAMI için

AK Parti Karamürsel’de 6 adaylı temayül

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel’in aday olmayacağını duyurmasının ardından bugün ilçe teşkilatında temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Siyanür nedir, nerden teminediliyor ve nasıl öldürüyor?

Türkiye’deki siyanürlü ölümlerin sayısı artıyor. Fatih’te 4 kardeşin siyanürlü intiharı sonrası 4 kişilik bir aile daha siyanürle intihar etti. Siyanürlü ölümlerin peş peşe gelmesi birçok kişinin siyanür nedir?

Karamürsel Spor taraftarına tam destek, hep destek

Karamürselli iş adamı Fatih Erbaş'tan Karamürsel Spor taraftar grubuna hep destek, tam destek diyerek deplasmanda oynanacak maç için otobüs kaldırdı.

Türk kahvesi gut hastalığından koruyor

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Romatoloji Bölümü'nden Doç. Dr. Meryem Can, kronik eklem ağrılarına yol açan gut hastalığından korunmanın yollarını açıkladı. Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman ve 14. Louis gibi tarihteki ünlü isimlerin gut hastalığından muzdarip

Minik bir bebek için acil kan aranıyor

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Umuttepe hastanesinde yeni doğan bir bebek için acil kan aranıyor. Lütfen hemen paylaşalım ve kan bulunması için yardım

Karamürsel Yeniden Refah Partisi hız kesmeden çalışıyor

Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde kurulan yeniden refah partisi, Kocaeli genelindeki çalışmalarına devam ediyor.

Karamürsel'de hayvanlar göz göre, göre öldü!

Barakada çıkan yangında mahsur kalan köpek göz göre, göre öldü! Karamürsel’de, ormanlık alandaki barakada çıkan yangında içeride mahsur kalan köpek öldü.

CAMİYİ BASAN KEDİ İMAMIN AKLINI ALDI

Kocaeli Karamürsel Ereğli Merkez Camiinde teravih namazı öncesi Kuran-ı kerim okuyan Ereğli Merkez Camii imam hatibi Fatih Mehmet Koca kafasına atlayan kediyi fark etmesi ile biranda ürktü. Yılların tecrübeli ismi Kuran-ı kerim okumaya devam ederken cami cemaati kaçak kediyi dışarı çıkarmaya çalıştı.

BAT AİLESİNİN ACI KAYBI

Karamürsel MHP İlçe başkan yardımcısı FatihBat'ın,Cemil,Cengiz ve Alican Bat'ın kıymetli anneleri Şaban Bat'ın eşi Perihan Bat

BU KADARINADA PES DOĞRUSU

Vatandaş eziyet çekmiş, esnafın ekmeğine kan doğranmış kimin umurunda! Şikayeti olan varsa gitsin belediye başkanına söylesin!