Fe Haberleri

Fe Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'yi salladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Karamürsel Emniyet Uyuşturucuya göz açtırmıyor!

Karamürsel'e atandığı günden beri ilçe genelinde büyük başarılara imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ve başarılı ekibi, bir kez daha başarılı bir operasyona imza attı.

Kocaeli Emniyetten büyük uyuşturucu operasyonu

TEM Otoyolu'nda Yakalanan Otomobilde 17 Kilo Uyuşturucu Bulundu

Siyasete ara verildi! Şehitler için seferber olundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir gün olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü anmak ve şükranlarını sunmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Celal Şengör, önemli açıklamalarda bulundu!

Olası deprem sadece İstanbul'u değil bölgede ciddi yıkıma yol açabilecek kadar güçlü olabilir.

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Zam Taksimetrelere Yansıdı: Kısa Mesafe Ücreti Arttı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne yaptığı zam talebi onaylandıktan sonra, taksimetre fiyatlarına zam yansıdı. Kısa mesafe ücreti 66 liradan 80 liraya yükseldi.

Karamürsel Emniyet Yüklü miktarda met yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Yunus Emre Katı, Bağımsızlık Günü'nü kutladı

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı, Bosna Hersek'in Bağımsızlık Günü'nü kutladı.

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Büyük acının üzerinden 66 yıl geçti

Türkiye'nin denizcilik tarihine kara bir leke olarak kazınan 1 Mart 1958 tarihinde yaşanan Üsküdar Faciası, hâlâ hafızalarda canlılığını koruyor.

Ahmet Çalık, Olgun Ailesi için bir taziye mesajı yayınladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün aramızdan ayrılan Ferhat Olgun için bir taziye mesajı yayınladı.

Altınova ve Karamürsel'de Tefecilik Yapan Çete Çökertildi

Operasyonlar sonucunda Yalova'da faaliyet gösteren ve "Çakar" olarak bilinen örgütün elebaşları Yılmaz ve Erdem Çakar dahil 8 örgüt üyesi gözaltına alındı.

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi ve bu fayın 7'den büyük bir deprem riski taşıdığı iddia ediliyor. Ankara, Kocaeli ve Eskişehir Teknik Üniversiteleri'nin ortak çalışmasında, Bursa'da daha önce bilinmeyen bir aktif fay hattı tespit edildi. Kayapa-Yenişehir fayı

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Son Dakika Deprem Haberleri: Yeni Bir Deprem daha

15 Şubat günü saat 12:55 te merkez üssü Karamürsel olan 1.5 meydana gelen depremin ardından, aynı fat hattı üzerinde bugün saat 04.25'te Akdeniz'de meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem, birçok ilde hissedildi.

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Karamürsel Vapurunda Yolcu Fenalaştı, Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Karamürsel'de Eğitim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Karamürsel Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen 2. Dönem Eğitim Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Vali Yardımcısı Ali ADA, Karamürsel Kaymakamı ve ilçe daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mesut Çetinkaya polise teslim etti

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mesut Çetinkaya'nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün takibinde olduğu iddia edildi.

Gülümse Kafelerde Çay Fiyatında Büyük İndirim!

İzmit Belediyesi tarafından işletilen Gülümse Kafe şubelerinde çay fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. Daha önce 7,5 TL olarak satılan çayın fiyatı, artık sadece 3 TL'ye alıcı bulacak.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Facia yaşanmadan yetkililer müdahale etmeyecek mi?

Karamürsel'de Yol Çökmesi Endişesi! Karamürsel'de büyük bir tehlike sinyali: Felaket resmen geliyorum diyor.

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Büyük Karamürsel TV, Siyasi Rota Programına İdris Kılıçaslan'ı Konuk Etti

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana ilçeye farklı bir renk katan Büyük Karamürsel TV, yine güzel bir yayına imza attı. Gökhan Gümüşalan'ın siyasi rota programına davet ettiği konuğu, Zafer Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı İdris Kılıçaslan oldu.

Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı

Karamürsel'de Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı: Yerel Sanata Yeni Bir Nefes