Fener Haberleri

Fener Haberleri

Karamürsel'den Fenerbahçeye bir yıldız daha gitti

Karamürsel Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yer alan voleybol takımının oyuncusu Seyit Hasan Bayhoca, Fenerbahçe voleybol takımına transfer oldu.

Kayıp oğlumuz bulunmuştur. Herkese teşekkürler

KAYIP OĞLUMUZ YAYINLANAN HABER VE BİNLERCE DUYARLI İNSAN SAYESİNDE HEMEN BULUNMUŞTUR. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Kayıp oğlumuz her yerde aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayacık Mahallesi Kolaylı 2 sitesi civarından alınarak Karapınar ile İhsaniye tarafına bırakıldığı iddia edilen oğlumuz aranıyor. Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi "KAÇAMAK BÜFE" önünde bakılan oğlumuz kahve rengi tüylü ve mor ile siyah arası dili ile insan canlısı ve kesinlikle saldırgan değildir. İsmi "KAHVE" dir. Gören yada bilgisi olanların insanlık namına 0539 399 29 38 numaralı telefona mesaj, çağrı veya Whatsapp üzerinden bilgi vermeleri rica olunur.

Belediyenin ihmali yüzünden ayağı kırıldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Feneryolu caddesi pehlivan sofrası yanında faaliyet gösteren plajda yaşanan olayda 15 yaşındaki Hasan Çoban yaralandı.

Bir grup Suriyeli plajı bir birine kattı!

Karamürsel'de hava sıcaklığının artması ile Kayacık Mahallesi Feneryolu üzerinde bir halk plajında çıkan tartışma, Suriye uyruklu oldukları iddia edilen bazı vatandaşlarla Türk aileler arasında çıktı.

Karamürsel sahil bandında tehlikeli kalabalık

Karamürsel'de son günlerde yaşanan provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. Karamürsel Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi sahil bandında henüz bilinmeyen bir nedenle toplanan kalabalık gurup paniğe neden oldu... Ayrıntılar geliyor...

Ters şeride koca otobüsü yolun ortasına bırakıp 6 saat trafiği felç etti

Karamürsel'de akşam saatlerinde yaşanan olay bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Olay Kayacık mahallesi, Feneryolu caddesi üzerinde meydana geldi. 77 Plakalı serv

Altınova'da Fenerbahçe otobüsüne saldırı

Altınova'da bir benzin istasyonuna giren ve içerisinde Fenerbahçe taraftarını taşıyan otobüse saldırı.

Karamürsel'in gururu Arda, Fenerbahçe’de ilk 18’de

Karamürsel'in gururu Ruhani Arda Aksoy, Fenerbahçe’de ilk 18’e girdi.

Karamürselli Merih Demiral Dünya devi Juventus ile imzayı attı

Karamürselli Merih Demiral için 1 yıl içinde çok şey değişti. Fenerbahçe alt yapısından yetişen Merih, Alcanenense ve Sporting derken bu sezon başında Alanya’ya transferiyle tüm dikkatleri üzerine çekti, sonra da ilk kez A Milli oldu.

Karamürselli Merih Demiral imza için İtalya'da

Fenerbahçe alt yapısından yetişen, Sporting Lizbon mecarası sonrası Türkiye'de Alanyaspor forması giyen Merih Demiral, transferi için İtalya'da...

Avrupa’nın devleri Fenerbahçe’nin geleceği Ömer Faruk Beyaz’a hayran kaldı!

U16 Milli Takımımız, Ege Kupası’nda şampiyon oldu. Finalde İspanya’ya 2 gol atan Fenerbahçeli Ömer Faruk Beyaz, dev kulüplerin scoutlarını kendine hayran bıraktı.

Türkiye Kupası son kuralar çekildi, işte Kura sonuçları

Türkiye Kupası'nda son 16 tur kuraları çekildi. İşte eşleşmeler...

Kaytazdere'de yüzlerce kişi Cumhuriyet için yürüdü

Kaytazdere’de Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı Coşkusu Kaytazdere Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşüne 7 den 77 ye yüzlerce kişi katıldı.

29 EKİM CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE BİNLER KATILDI

Binlerce kişi Karamürsel sahilde Cumhuriyet için birleşti.

29 Ekim Fener Alayına davet

Karamürsel'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 95.yıl dönümü kutlamaları nedeni ile düzenlenecek olan fener alayına tüm halkımız davetlidir.

Cumhuriyet’in 95. yılında çelenk bırakıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 95.yıl dönümünde K Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç

Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlık dönemine son veren Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu. Resmi sonuçlara göre geçerli oy sayısı 20 bin 736 olarak açıklanırken oyların 16 bin 92'sini Ali Koç, 4 bin 644'ünü ise Aziz Yıldırım aldı.

Karamürselli genç yetenek devleri peşine taktı!

Ömer Faruk Beyaz kimdir? Fenerbahçeli yetenek devleri peşine taktı... Fenerbahçe'de forma giyen geleceğin yıldız adaylarından Ömer Faruk Beyaz dünya devlerinin radarına girdi.

Beşiktaş kupa'dan çekildi

Beşiktaş yönetimi, yapılan Divan Kurulu Toplantısı'nda olaylı Fenerbahçe maçına çıkma durumunu değerlendirdi. Toplantıda alınan karar sonucu Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkmayacağını açıkladı

Orhan Demirer, Aziz Yıldırım'ın misafiri oldu

Karamürsel Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Orhan Demirer geçtiğimiz gün oynanan Galatasaray ve Fenerbahçe derbisi öncesi Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın misafiri oldu.

Mesut Koygun dualar ile uğurlandı

Geçirdiği trafik kazası sonrası bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Fenerbahçe Televizyonu Teknik Müdürü Mesut Koygun, son yolculuğuna uğurlandı.

Karamürsel'de Muhteşem Fener Alayı

Karamürsel'de Muhteşem Fener Alayı . Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi, Karamürsel Kent Konseyi, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği

Merih Demiral'ın geleceğin yıldız adayları arasında

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak Portekiz'in Alcanenense takımına transfer olan Merih Demiral, parlamaya devam ediyor. Sergilediği performans ile Sporting Lizbon'un dikkatini çelen Merih Demiral'ın serbest kalma maddesi dudak uçuklatıyor.

Karamürsel'de 30 Ağustos coşku ile kutlandı

Karamürsel'de 30 Ağustos Zafer Bayramının 95.yıl dönümü coşku ile kutlandı. Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da

Sahilde Erkek Cesedi Bulundu

Kocaeli Darıca ilçesinde sahilde erkek cesedi bulundu. Alınan bilgiye göre, Feneryolu Sahili'nde kayalıkların üzerinde birinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar

Karamürsel'de Muhteşem Fener Alayı

Karamürsel'de Muhteşem Fener Alayı . Karamürsel Kent Konseyi, Atatürkçü Düşünce Derneği ve CHP’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93.yıldönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği ve Kent Konseyinin ortaklaşa düzenlediği Fener Alayı yürüyüşü büyük coşkuyla gerçekleşti.

Beşiktaş - Galatasaray Maçı Canlı Donmadan izle JustinTv

Beşiktaş Galatasaray maçı ile yeni sezon öncesi ilk kupa kimin olacak belli oluyor. Süper Kupa'da karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Galatasaray, Konya Büyükşehir Stadı'nda yeni transferleri ile kozlarını paylaşacaklar. Beşiktaş Galatasaray maçının ilk onbirleri belli oldu. ATV'den canlı olarak yayınlanacak Beşiktaş Galatasaray maçını haberimizden izleyebilirsiniz.

Darbe Girişimi İçin Sokağa Çıktı, Öldürüldü

Kocaeli'nde darbe girişimini protesto eden Ramazan Okçuoğlu, Metin Erdoğan'ın "Fenerbahçe şampiyon mu oldu?" sorusuna sinirlenerek tartıştı. Okçuoğlu'nun bıçakladığı Metin Erdoğan hayatını kaybetti.

Fenerbahçe Galatasaray kupa maçı izle şifresiz : Ziraat Türkiye Kupası

FB-GS kupa maçı şifresiz izle, Ziraat Türkiye Kupası büyük derbiye sahne olacak, Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı saat kaçta başlayacak?