Fenomen Haberleri

Fenomen Haberleri

Karamürsel'de ilginç görüntüler: Gören telefona sarıldı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, gökyüzünde görülen ilginç bir fenomen dikkat çekti: merceksi bulutlar. Bu olağandışı bulut formasyonu, pek çok kişi tarafından görüntülendi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Karamürsel'de sahte tarikat etkinliği!

Karamürsel'de sahte tarikat uyarısı: Diyanet'i çok acil göreve çağırıyorum! Hayriye köyü cami imamı deprem bölgesine gidince, camide Diyanet’ten habersiz kadınlı erkekli toplantı yapıldı. Mahalle sakinleri endişelerini sosyal medya fenomenleriyle paylaştı.

CHP Kadın Kolları başkanı Hamiyet Eraslan teşekkür etti

Karamürsel'in başarılı isimlerinden CHP Kadın kolları başkanı Hamiyet Eraslan ilçede fenomen haline gelen Serkan Çetiner'e teşekkür etti.

Gülsüm Ekin halkımıza hizmet eden başımızın tacıdır

Karamürsel'de seçildiği günden bu yana yaptığı başarılı işlerle adından sık, sık söz ettiren Ak Parti ilçe kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ilçe halkına hizmet eden başımızın tacıdır diyerek ilçede fenomen olan otobüs şoförü Serkan Çetiner'e teşekkür etti.

Karamürsel sosyal medya fenomenlerini seçiyor

Karamürsel'de sosyal medyayı en aktif kullanan ve takipçi sayısı en fazla olan, en çok beğeni alan kişileri seçiyoruz.

Karamürsel'de canlı yayında bir can kurtaran vatandaş fenomen oldu

Karamürsel'de canlı yayında bir can kurtaran vatandaş internet fenomeni oldu, Kocaeli, Karamürsel'de balık avlamak için kayığı ile denize açılan Cihan Düz

Karamürsel Fenomen Giyim Açıldı

Karamürsel’de Fenomen erkek giyim açıldı.Karamürselli Onur Aydın tarafından açılan Erkek giyim Mağazası 4 Temmuz Mahallesi, Mehmet Yasef sokakta bulunuyor.

TÜBİTAK ve TİB'E BÜYÜK OPERASYON

17-25 Aralık operasyonlarında fenomen haline gelen Fuat Avni, gece saatlerinde TÜBİTAK ve TİB’e operasyon yapılacağı ile ilgili tweetler gerçekleşti. Emniyet’in Ankara merkezli başlattığı operasyonlarda 30 kişinin gözaltına alınacağı öne sürülüyor.