Feribot Haberleri

Feribot Haberleri

CHP Kadın kolları şehitleri yine unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yönetimi 1 Mart 1958 tarihinde İzmit Karamürsel seferini yapan feribotun, çıkan fırtına nedeni ile batan Üsküdar Vapuru'nda hayatını kaybeden deniz şehitleri için helva dağıttılar.

Büyükşehir 4 yolcu motoru kiralayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı Leyla Atakan kültür merkezinde gerçekleştiriliyor. Düzenlenen Büyükşehir Belediyesi meclisi aldığı kararla, deniz ulaşımında kullanılmak üzere 4 motor kiralayacak.

Kocaeli geneli aman dikkat! Kış tarifesine geçildi

Büyükşehir deniz ulaşımı, 9 Eylül’den itibaren kış tarifesine geçti

Karamürsel-Hereke arası yolcu motoru kiralanacak

Karamürsel-Hereke (HAT-2) Hattında İdarenin İhtiyacına Uygun Denizden Yolcu Taşımacılığı için Yolcu Motoru Kiralanması Hizmeti hizmet alımı

FERİBOTTAN ATLAYAN KADIN İHTİHAR ETTİ

Olay akşam saatlerinde Gebze-Topçular arasında sefer yapan feribotta meydana geldi. Hasan K. idaresindeki 67 UD 388 plakalı otomobil, Topçular İskelesi'nden

Emniyetten 36 Nokta için Kritik Uyarı

Emniyet, bayram tatillerindeki trafik kazalarının yoğunlaştığı 36 kara nokta tespit edilerek, gerekli düzenleme ve denetimlerin yapılması için il emniyet müdürlükleri uyarıldı.

Karamürsel'de Deniz ulaşımda 2017 yaz sefer tarifesi başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’na bağlı Deniz Ulaşım Müdürlüğü 2017 yılı yaz sefer tarifesine 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü başlıyor.

Tatilciler Osmangazi Köprüsün'den dönüyor

Karamürsel’de Ramazan Bayramı tatilinde sona gelinirken, Kocaeli Dilovası ile Yalova Hersek’i birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü’nden tatilcilerin dönüşü deva

Emre Belözoğlu'na saldırı! Silahlar çekildi...

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı. Emre, saldırı anını hurriyet.com.tr'ye anlattı. spor toto süper lig'de dün akşam Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe, bugün bir şok daha yaşadı. Sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

Fırtına Deniz Ulaşımını Vurdu,Karamürselde Trafik Felç Oldu

Kuvvetli lodos nedeniyle, Yalova ve Topçularda deniz ulaşımı durdu. Ulaşımın yapıldığı tek hat olan Yalova-Topçular arasında feribot seferleri iptal edilince şehir trafiğini felç etti.