Feyzi Utaş Haberleri

Feyzi Utaş Haberleri

UTAŞ AİLESİNİN ACI KAYBI

Kocaeli Büyükşehir ve Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Utaş’ın annesi ve AK Parti Karamürsel İlçe Belediye Başkan aday adayı Feyzi Utaş’ın yengesi Emine Utaş, 89 yaşında hayatını kaybetti.

Büyükakın ve Eryarsoy ilçeler için Ankara’da

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, il başkanı Abdullah Eryarsoy’la birlikte bugün Ankara’ya gitti. İkilinin ilçe adaylarıyla ilgili genel merkezde toplantı yapacağı öğrenildi.

AK PARTİLİ FEYZİ UTAŞ’A İLGİ BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR

Karamürsel Ak Parti belediye başkan aday, adayı Feyzi Utaş seçim çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor.

Büyükakın ve Utaş kongre merkezinde

AK Parti'den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilecek olan Tahir Büyükakın, aday tanıtım toplantısı için İstanbul'a gitti, Büyükakın sonrası Karamürsel için ismi geçen Feyzi Utaş'ta Büyükakın'ı yalnız bırakmadı.

Artık kesinleşti! Tahir Büyükakın Büyükşehir Belediye başkan adayı!

AK Parti'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayının Tahir Büyükakın olacağı kesinleşti.

AK PARTİ’DE TEMAYÜL HEYECANI BAŞLADI

Aday adayı olmayanlara oy verilebilecek mi? AK Parti Kocaeli Teşkilatları 18 Kasım Pazar günü temayüle giriyor. Belediye Başkan aday adaylarının bir nevi notunun verileceği temayülde heyecan dorukta.

Fevzi Utaş yarın başvuracak

AKP’de Karamürsel Belediye Başkanlığı için İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, aday adaylık başvurusunda bulunacak.

Fevzi Utaş CHP Lilere seslendi

CHP’liler de yönetime girsin İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, “Bizim faaliyetlerimize en çok CHP’liler karşı çıkıyor.

Feyzi Utaş'a büyük sevgi ve takdir var

Karamürsel'in sevilen simalarından Feyzi Utaş uzun bir zamandır başkanlık görevini yaptığı, İlim Yayma Cemiyetin'de seçime tek aday girdi ve büyük coşku ile yine başkan seçildi.

FEYZİ UTAŞ 3. DÖNEME DE İMZASINI ATTI

İlim Yayma Cemiyeti’nin 19. Olağan Kongresi’nden başkan olarak çıkan mevcut başkan Feyzi Utaş, başkanlıkta 3. dönemine girdi.