Fikri Işık Karamürsel Haberleri

Fikri Işık Karamürsel Haberleri

Fikri Işık Karamürsel'in Köylerini Gezmeye Devam Ediyor

Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Karamürsel’de köyleri ziyaret etti.

Fikri Işık Karamürsel'de halk iftarına katıldı

Karamürsel'de düzenlenen halk iftarına Başbakan yardımcısı Fikri Işık'ta katıldı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Karamürsel Sepeti ördü

Erzurum Tanıtım Günleri kapsamında İnterteks Fuar Alanı’nı gezen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Tarihi Karamürsel Sepeti ördü

Fikri Işık Karamürsel'den EVET dedi

Karamürsel Kültür Merkezin'de düzenlenen referanduma EVET Kampanyası vatandaşın yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

Fikri Işık'tan Karamürsel'e Teşekkür Ziyareti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Bakan Işık’a, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da eşlik etti.Akşam saatlerin'de Karamürsel merkez ışıklarda bulunan Karamürselsel Ak Parti merkez binasnda partililerle buluşan ve bu Ziyarette konuşan Bakan Işık, “7 Haziran akşamındaki ‘Şöyle olsaydı böyle olurdu’ cümlelerini 1 Kasım akşamı kimse kurmadı. Çünkü ortada net bir başarı vardı.

Bakan Fikri Işık'tan Karamürsel Çıkartması

Bilim ve sanayi bakanı Fikri Işık sabah kahvaltısını Karamürsel'de partililerle yaptı. Sabah erken saatlerde Karamürsel'e gelen Fikri Işık Ak parti ilçe teşkilatının Zevkin Cafe'de düzenlediği kahvaltıya katılan Işık burada hem partililerle sohbet etti hemde yarın yapılacak seçim ile alakalı istişaralerde bulundu. İSMAİL YILDIRIM'DA KATILDI Uzun zaman önce ayağı sakatlanan Karamürsel belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da bakanı ve partilileri yalnız bırakmadı. Kahvaltının ardından Karamürsel'de kısa bir gezinti yapan Işık çarşı esnafını gezdi.

Karamürsel'in kurtuluşunun 94. yıldönümü kutlamaları beş bin kişilik kent iftarıyla sonlandı

kutlamaları beş bin kişilik kent iftarıyla sonlandı Karamürsel’in kurtuluşunun 94. yıldönümü nedeniyle gündüz başlayan kutlama etkinlikleri akşam Karamürsel İlhan Çınar Alanında beş bin kişilik halka açık kent iftarıyla tamamlandı. Karamürsel’in kurtuluşunun 94. Yıldönümü kapsamında Karamürsel İlhan Çınar Alanında düzenlenen kent iftarına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı.

Fikri Işık Karamürsel'i Ziyaret Etti

İlçemizde düzenlenen bir dizi programa katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı AK PartiKocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan, KaramürselBelediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti KocaeliMilletvekili adayı Yahya Çoşkun karşıladı. İlçede bir çok esnafı ziyaret eden Bakan Işık, vatandaşlarla da sohbet etti. Daha sonra Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Işık, ülke refahını arttırmayı hedeflediklerini, Türkiye’nin mümkün olan en iyi gelir düzeyine ulaşması için gece gündüz çalışdıklarını ve buna devam edeceklerini dile getirdi.