Fm Haberleri

Fm Haberleri

Bir anne bunları hak etmiyor!

Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö., vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.'nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Fotoğrafçı kadına cinsel organını gösterdi!

Bir fotoğrafçı dükkânında fotoğraf çektirmek için gittiği yerde eşofmanını indirip cinsel organını göstererek fotoğrafçı kadına sapıklık yapan kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

RTÜK’ten son dakika kararı! Kocaeliden bir çok yayın organı kapatıldı !

RTÜK'ten bir son dakika kararı geldi. Kocaeli ve Türkiye genelinde 17 medya kuruluşunu kapatma kararı aldı. Kapatılan kuruluşlar yayıncı kütüğünden de çıkarıldı.

Karamürsel'in altın çocuğu geri döndü

Kocaelinin Karamürsel ilçesinde 1993 yılında yayın hayatına başlayan ve halen ilçede yayın hayatını sürdüren TEK radyo olma özelliğine sahip Radyo Karamürsel’de

Radyocular Karamürsel'de Buluştu

Karamürsel’de 1993 yılında kurulan ve kesintisiz yayın hayatına devam eden Radyo Karamürsel, Kocaeli ve Sakarya genelinde yayın yapan radyocuları İftar programında ağırladı. Karamürsel Öğretmenevi Restoranında gerçekleştirilen iftar programında ev sahipliği yapan Radyo Karamürsel Yönetim Kurulu Başkanı Özen Özer, Genel Yayın Müdürü Recep Özgüneş ile birlikte misafirleri kapıda karşıladı. Radyo Karamürsel Yönetim Kurulu Başkanı Özen Özer iftar programında yaptığı konuşmada Karamürsel’in ilk ve tek radyosuna sahip olduklarını belirterek “Hereke, İzmit, Yalova ve Karamürsel’in tamamında yayın yapıyoruz. Yayın akışımızın % 70’ini Türkçe Pop müzik oluşturmaktadır. Ayrıca günlük yerel ve ulusal haber programı ve canlı yayın programlarımız bulunmaktadır” dedi.