Fransa Haberleri

Fransa Haberleri

Karamürselli büyük yetenekler Fransa'da

Karamürsel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrenci ve öğretmenleri, İspanya'nın Cullera Belediyesi'nin koordinatörlüğünde yürütülen Gastronomia K220 Erasmus projesinin bir parçası olarak Fransa'nın Corsica-Ajaccio kentinde proje faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Pavel Nedved'ten tokat gibi Merih Demiral yanıtı

Juventus Kulübü Başkan Yardımcısı Pavel Nedved, milli oyuncumuz Merih Demiral'ın Türkiye'nin EURO 2020 elemelerinde Arnavutluk ve Fransa'yla oynadığı maçlarda asker selamı vermesi hakkında açıklamalarda bulundu. Nedved, kulüp için herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

SON DAKİKA: Erdoğan: Üç dönem başkanlık yapanlar istirahat edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa dönüşü uçakta Kaşıkçı cinayeti, Trump ile yaptığı görüşme, Halk Bankası ile Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'deki gerilimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Nevzat Doğan Fransa'da Tarih yazdı

İnsan hakları, mülteciler ve terör konusunda siyasi hedeflerine uygun olacak şekilde Türkiye aleyhine karar hazırlayan konsey üyelerine seslenen Doğan oldukça sert bir konuşma yaptı.

Bayramda Hava Durumu

Serin bir haziran ayını geride bırakmaya hazırlanırken, hava sıcaklığı bugünden itibaren yükselişe geçiyor.

Trt'den Şok Final Kararı!

EURO 2016 finalinde oynanacak Fransa - Portekiz maçı, anlaşma nedeniyle TRT'nin uydu yayınında şifreli olacak.

Karamürsel 100. Yıl Adını Avrupa'da duyurmaya devam ediyor

Karamürsel 100. Yıl Adını Avrupa'da duyurmaya devam ediyor... 2010-2014 yılları arasında "Hayat Boyu Öğrenme Programı" (LLP) çerçevesinde, Avrupa Birliği’nin değişik ülkeleri ile; GRUNDVIG-‘Digital Classroom ‘ LEONARDO-‘İyi Mezun Doğru İstihdam Kaliteli Üretim’ COMENIUS – ‘Different but Equal in Europe’’ İsimli üç tane Hareketlilik Projesini başarı ile ge