Geçmeye Haberleri

Geçmeye Haberleri

Karamürsel merkezde yayaya araba çarptı

Karamürsel ilçesinde bir yaya, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari araç tarafından çarptı ve yaralandı.

Karamürsel D 130 Karayolunda kaza 1 ağır yaralı

D-130 Karayolu Dereköy mevkiinde meydana gelen kazada, Yalova yönüne giden S.O'nun kullandığı 16 BED 820 plakalı otomobilin kavşakta yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen birden yolun karşısına geçmeye çalıştan 24 yaşındaki Çetin Açet'e araba çarptı

Karamürsel'de kaza 1 kişi hayatını kaybetti!

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu'nda yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan R.Y'ye (72) sürücüsünün kimliği ve plakası bilinmeyen bir araç çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edilen R.Y, burada yapılan tüm müdahalelere

Karamürsel'de motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Karamürsel'de yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya tır çartptı 

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya tır çartptı  Karamürsel ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken tırın çarpması sonucu yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.  

Genç kıza iş makinası çarptı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral Caddesi'nde yapımı devam eden yol çalışmasında lastikli iş makinesi, yolun karşısına geçmeye çalışan

O yol Karamürsel’den geçmeyecek!

Karamürsel için çok önemli olan ve ilçeyi Güney Marmara yoluna bağlayacak olan bağlantı yolunun yapılmayacağı açıklandı.

BU HABER AYNI ZAMANDA BİR SUÇ DUYURUSUDUR!

Karamürsel genelinde yaşanan yağış sonrası D-130 Karayolu merkez ışıklar mevkiinde yoldan karşıya geçmeye çalışan onlarca vatandaş ölüm ile burun, buruna geldi.

Karamürsel'de Motosiklet kazası 2 Yaralı

Karamürsel'de motosiklet sürücüsü yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı.

OKUL YOLUNDA KAZA! KÜÇÜK ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yaşanan trafik kazasında bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan Yiğit Efe S. (11) isimli küçük çocuk aracın çarpması ile yaralandı.

Karamürsel'de yaşlı adama araç çarptı

Karamürsel'de öğle saatlerinde şehir merkezinde karşıdan, karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama araç çarptı. Kazada yaralanan yaşlı adamın durumu ciddiyetini sürdürüyor.

Karşıya geçmek isterken canından oldu!

Değirmendere'de yolun karşısına geçmeye çalışan Dursun Ali O. (61) isimli vatandaş, Karamürsel istikametinden gelen otomobilin çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

KARŞIYA GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN ÖLÜYORDU

Karamürsel’de D-130 Karayolu merkez ışıklar mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişiye araba çarptı.

Karamürsel'de trafik kazası 1 yaralı

Karamürsel'de yolun karşısına geçmeye çalışan 14 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı. Kazada yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Namaz vakitlerine dikkat!

Türkiye'nin bu yıl kış saati uygulamasına geçmeyecek olması ve akıllı telefonlarınızdaki otomatik saat uygulamasıyla güne 1 saat erken başlayabilirsiniz.

Karamürsel'de Kaza 27 Yaşın'da Yaşamını Kaybetti

Karamürsel'de dün gece saat 03.30 sıralarında görgü tanıklarının iddialarına göre yoladan karşıya geçmeye çalışan Serkan Özme (27) Yalova istikametinden

İNSANLAR ARTIK ÖLÜM KORKUSU OLMADAN KARŞIYA GEÇEBİLECEKLER

Karamürsel kayacık mahallesi iznik yolu girişinde bulunan üst geçidi hiç kimse kullanamıyordu bu nedenle çok tehlikeli olmasına rağmen D-130 karayolundan karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir çok kişi yaralanmış hatta hayatını kaybetmişti. KAZALARI ÖNLEMEK İÇİN ASANSÖR Vatandaşların mağduriyetini ortadan kaldırmak ve üst geçit kullanımını arttırmak için karamürsel belediyesi tarafından üst geçidin iki tarafınada asansörler konuluyor. KISA SÜREDE HİZMETTE Üst geçidin her iki tarafına'da koyulan asansörlerin çok kısa bir zamanda vatandaşın kullanımına sunulacağı bildirildi.

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE KAMYONETİN ÇARPTIĞI YAYA ÖLDÜ

Kamyonetin Çarptığı Yaya Olay Yerinde Öldü Karamürsel’de yolun karşısına geçmek isterken kamyonetin çarptığı 30-35 yaşlarındaki henüz kimliği belirlenemeyen adam hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre D-130 karayolu İzmit istikameti Ulaşlı girişinde yolun karşısına geçmeye çalışan üzerinden kimlik çıkmayan 30-35 yaşlarında adama, İhsan E.’nin (34) kullandığı 41 K 9694 plakalı kamyonet çarptı.

Son Dakika Karamürsel'de Korkunç Kaza Yaşlı Adama Kamyon Çarptı

Karamürsel Tepeköy’de kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı Karamürsel’de yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya kamyon çarptı. Karamürsel Tepeköy Mahallesi Defne Mevkii üst geçit’in altında D-130 Karayolu Yalova İstikametinden yolun karşısına geçmeye çalışan Sebahattin Aydın’a (51) S.S.’nın (52) kullandığı 35 HA 7975 plakalı kamyon çarptı. Kazanın ardından olay yerine çağırılan 112 sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi kazanın yaşandığı yerde yapılan Aydın, ilk önce Karamürsel Devlet Hastanesine buradan da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan Sebahattin Aydın’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, kamyon sürücüsü S.S’yi gözaltına alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Karamürsel D-130 karayolu Jandarma önünde 6 Araç Birbirine Girdi

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 karayolu Jandarma önünde yağmurun daha yeni başlamasına rağmen artık alıştığımız görüntüler gene görüldü.Saat 15:30 Sıralarında Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 karayolu Jandarma önünde 3 binek araç ve 3 büyük aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Olaydan kimse yara almazken araçların hepsinde maddi hasar meydana geldi. Sürücüler ise isyan etti sadece frene dokunduk ve araba altımızdan kaydı.Her yağmur yağdığında bu görüntüleri görmekten bıktıklarını söyleyen mahalle sakinleri artık araçla bu yoldan geçmeye korkuyoruz. Kendi aracınız ne kadar güvenli olursa olsun ışıklarda trafik durduğu an kimin size çarpacağı belli değil diyerek sitem eden vatandaşlar artık bu yolda bir önlem alınmalı.

2015 Judo Kuşak İmtihanı Karamürsel Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Karamürsel Belediyesi Spor Kulübü, Kocaeli Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü ve Karamürsel Gençlik Spor Kulübü judocularının Nisan 2015 Judo Kuşak İmtihanı Karamürsel Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Kuşak sınavına Karamürsel Belediye Spor Kulübüne bağlı Judo Eğitmeni Cüneyt Yeşilnur önderliğinde katılan Cansu Kızılırmak yeşil kuşaktan mavi kuşağa, Gizem Özge Arslan ve Kerem Küçükcambazlar beyaz üstü sarı kuşaktan sarı kuşağa, İlker Öztürk, Emre Okka, Rümeysa Şen, Züleyha Salmaz, Lara Melin Fıstık, Ali Tayyip Akdenizli, Ahmet Melih Akdenizli, Serdar Özen ve Emirhan Piker beyaz kuşaktan beyaz üstü sarı kuşağa yükseldi. Kuşak imtihanı sonrası açıklamalarda bulunan Karamürsel Belediye Spor Kulübüne bağlı Judo Eğitmeni Cüneyt Yeşilnur “İkinci kuşak sınavında 12 sporcumuz bir üst kuşağa geçmeye hak kazandı. Karamürsel’de judo sporu çocuklarımız tarafından sevilmeye başlandı. Bu spora merakı olan herkesi Karamürsel Belediyesi Spor Müdürlüğüne davet ediyorum” dedi.

Karamürselde Motosiklet Kazası 1 Yaralı

Karamürselde Motosiklet Kazası 1 Yaralı Karamürsel D-130 karayolu 4 Temmuz Mahallesi Kız Meslek Lisesi karşısı ışıklı kavşakta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. İddiaya göre Karamürsel’de bir fırında çalışan ve akşam mesaisinden çıkıp evine giden M.S. (20) isimli şahıs, motosikletiyle kendisine kırmızı ışık yanmasına rağmen durmayarak, karşı yola geçmeye çalışan 41 ED 382 plakalı H.A. (50) yönetimindeki otomobile çarptı.

Ereğli D-130 Karayolunda 15 Yaşında Çocuğa Araba Çarptı..

Ereğli D-130 Karayolunda tepeköy altını geçtikten sonra karşıdan karşıya geçmeye çalışan Alihan . Ö. ( 15 ) İsimli gence Yalovadan - İzmit istikametine gitmekte olan 35 AV 662 Plakalı audi A4 marka otomobili kullanan Selahattin T. ( 30 ) İsimli şahıs çarptı. Olayda 112 ekiplerine haber verilirken yaralı genç gölcük devlet hastanesine kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.