Görevler Haberleri

Görevler Haberleri

Belediye Başkanı ve Muhtarların Maaşları: Kim, Ne Kadar Alacak?

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Kocaeli'nin belediye başkanlarının, meclis üyelerinin ve muhtarlarının maaşları merak konusu oldu. Yeni seçilen yerel yöneticiler, beş yıl boyunca görevlerini icra edecekler.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde önemli atamalar yapıldı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde birçok ilçede çeşitli görevlerde bulunan müdürlerin ataması yapıldı.

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne iki yeni uzman atandı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne iki yeni uzman doktor daha atandı. Görevlerine başlayan doktorlar hasta kabulüne başladılar.

İşte Kocaeli’nde göreve iade edilenler

Resmi Gazete'de yayımlanan 697 sayılı KHK ile "Mor Beyin" kumpası sonucu ByLock kullandıkları iddiası nedeniyle görevlerinden ihraç edilen 2 bin 168 kamu çalışanından bin 823’ü de görevlerine iade edildi.

Kocaeli’de 12 öğretmen ihraç edildi, işte isim isim ihraç listesi

OHAL kapsamında yayımlanan 695 sayılı KHK’ye göre Kocaeli’de 12 öğretmen görevlerinden ihraç edildi

İşte AKP'nin yeni MKYK Listesi

AKP'nin MKYK listesindeki değişiklikler belli oldu. AKP Genel Başkan Yardımcıları Yasin Aktay, Şaban Dişli listeden çıkarılırken; Süleyman Soylu, Ethem Sancak ve Markar Esayan gibi isimler listeye dahil oldu.Kaynak: AKP'nin yeni MKYK listesi belli oldu

İşte Karamürsel'e atanan hakim ve savcıların isimleri

Adli ve idari yargı hakimleri ile cumhuriyet savcılarının görevlerine atanmalarına ilişkin karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

8 bin kişiye geri dönüş yolu gözüktü

Aralarında hâkim, savcı, polis ve akademisyenlerin de bulunduğu binlerce kamu çalışanı, yeni bir KHK ile görevlerine geri dönebilecek.

O Personeller Görevlerine Geri Döndü

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası YÖK’ün talimatıyla görevinden uzaklaştırılan personeller hakkındaki haberimiz.

Karamürselli şehidimizin dosyasında inanılmaz gelişme

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde, 9 Aralık 2014’te yaşanan olayda Boztepe Hudut Karakolu 41 No’lu kulede vatani görevlerini yapan askerler Umut Aslan ile üst devresi Kadir Yıldız ve Ramazan Yel’in cansız bedenleri bulundu. Diyarbakır’daki 7’nci Kolordu Komutanlığı Askeri Savcılığı, 9 ay süren soruşturmanın ardından takipsizlik kararı verdi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Kaymakamımız Ahmet Narinoğlu'na Başarı Belgesi Verdi

Kocaeli Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Yasalarla verilen görevlerin ifa ve icra edilmesinde ve 07 Haziran 2015 ile 01 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan Milletvekili Genel seçimlerinin ilimizde huzur ve güven içinde yaşanmasında göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmalardan dolayı Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'na başarı belgesi verdi. Kurumlar arası uyumlu çalışmalarından dolayı Kaymakamımıza teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Ölü sayısı ve İsimler Belli Oldu Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, saat 10.30 itibarıyla katliama ilişkin son bilgileri paylaştı:

Son olarak ölenlerin sayısı 95 olarak açıklanmıştı. Ölenlerin sayısıyla ilgili bir değişiklik açıklamada yer almadı. Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, dün Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, şu ana kadar 36 cenazenin ailelerine teslim edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, 77 cenazenin isimlerinin Savcılık tarafından koordinasyon merkezine iletildiği belirtilerek, isimler paylaşıldı. Ayrıca, olayın soruşturulması için 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişinin görevlendirildiği kaydedildi. Yazılı olarak yapılan açıklamada ayrıca, bugün itibariyle 65'i yoğun bakımda olmak üzere 160 kişinin tedavisinin devam ettiği açıklandı. TOPLAM YARALI SAYISI 508, 160 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR Başbakanlık Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklama şöyle; "10 Ekim saat 10:04'te Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bom balı saldırılar sonrasında devletimizin tüm birimleri olayın bir an önce aydınlatılması ve yaraların sarılması için görev başındadır. İçişleri Bakanlığımız tarafından hadisenin gerçekleşmesiyle ilgili tüm boyutları soruşturmak üzere 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişi görevlendirilmiştir. 11 Ekim saat 10:30 itibariyle, menfur saldırı sonucu 65'i yoğun bakımda olmak üzere, 19 hastanede 160 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. Sağlık Bakanlığımızın tüm birimleri teyakkuz halinde görevlerinin başındadır.

Karamürsel Devlet Hastanesi Doktor ve çalışanlarından basın açıklamalı tepki;

Karamürsel Devlet Hastanesi Doktor ve çalışanlarından basın açıklamalı tepki; ‘Şifa veren eller sizlerden kendilerini anlayan yürekler istiyor’ Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde görevli Göğüs Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Kamil Furtun'un silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesi üzerine Karamürsel Devlet Hastanesi doktorları ve çalışanları adına basın açıklaması yaparak tekrar görevlerinin başına döndüler.

Yıldırım Karamürsel'deki Hemşireleri Unutmadı

Yıldırım 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler günü sebebiyle, Karamürsel Devlet Hastanesi, Sağlık Grup Başkanlığı ve 2 nolu sağlık ocağına ziyaretler gerçekleştirerek hemşireler gününü kutladı. İlk olarak Karamürsel Devlet Hastanesini ziyaret eden Yıldırım Başhekim Op. Dr. Metin Balatlı, sağlık çalışanları, doktorlar ve hemşirelerle görüştükten sonra. 2 nolu sağlık ocağı ve İlçe Sağlık Müdürlüğünegeçti Yıldırım İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ferhan Uğurlu’yu ziyaret ederek hemşireler gününü kutladı. İlçemizde hizmet veren Sağlık çalışanlarının görevlerinde çok başarılı olduğunu Karamürsel halkının bunu taktir ettiğini ve başarılarının devamını dileyen Yıldırım bu hoş sohbetten sonra çalışanlarla hatıra fotorafı çektirdi.

AK Parti’de kamu kısıtlaması

AK Parti’de kamu kısıtlaması AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın İzmit, Gölcük, Gebze, Karamürsel, Dilovası ve Derince İlçe Gençlik Kolları başkanlarının görevlerine devam etmeyeceklerini kaydetti.