Gösterdi Haberleri

Gösterdi Haberleri

İlçe Başkanı Anıl Aksu, artık yeter!

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, Belediye Personellerinin Seçim Çalışmalarında Kullanılmasına Tepki Gösterdi

Altınova CHP Yasemin Fazlaca'yı tekrar aday gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Meclisi toplantısında 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Altınova belediye başkan adayını açıkladı.

Fotoğrafçı kadına cinsel organını gösterdi!

Bir fotoğrafçı dükkânında fotoğraf çektirmek için gittiği yerde eşofmanını indirip cinsel organını göstererek fotoğrafçı kadına sapıklık yapan kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu'na ağır sözler

Mil-Diyanet Sen Genel Merkezi, Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu'nun, Mil-Diyanet Sen Kocaeli Şube Başkanı Alim Özbek ve yönetimine karşı yaptıkları ziyarete tepki gösterdi. Müftü İslamoğlu'nun Ayşegül Doğruer'e yaptığı ziyareti engellemesi sonrası

Karamürsel'de marketler yine raydan çıktı

Karamürsel'de reyonda farklı kasada farklı fiyata vatandaş tepki gösterdi.

Karamürsel'de çevre katliamı! Ölen balıklar kıyaya vurdu!

Karamürsel'de yaşanan çevre felaketine vatandaşlar tepki gösterdi. Kıyıya vuran balıkları gören vatandaşlar yetkililere seslenerek acil bir şekilde önlem alınmasını istedi.

Ahmet Çalık rezilliği gündeme getirdi, binlerce kişi tepki gösterdi!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılı nedeni ile Karamürsel Stadyumunda yapılan kutlamalarda büyük bir rezillik yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ahmet ÇALIK katıldığı programda yaşadıklarını canlı yayında yayınlayınca ortalık ayağa kalktı. Binlerce kişi tepki gösterdi.

Karamürsel Birey yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek uzman eğitimci kadrosu ile gerekse çok tecrübeli yöneticileri sayesinde bölgede eğitim alanında zirveyi kimseye bırakmayan, " Karamürsel Birey Koleji " sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyet ile bölgede adeta bir öncü haline geldi.

Seddar Yavuz yine gönüllere taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz neden halkın kendisini bu kadar çok sevildiğini bir daha herkese gösterdi. Karamürsel Kocaeli'nin en küçük ilçesidir demedi ve karış, karış her yeri gezerek vatandaşın dertleri ile göstermek içinde değil gerçekten ilgilendiğini bir kere daha herkese gösterdi.

Karamürsel yine ağaç katliamları ile gündemde

Karamürsel yine ağaç ve orman katliamları ile haber programlarında. TV100 ekranlarının başarılı haber spikeri Ela Rümeysa Cebeci kendisine gelen bilgileri gündeme getirerek ilçede yaşanan ağaç katliamlarına tepki gösterdi.

Hatalı kararlar veren hakime tepki gösterdi maç iptal edildi

Hakeme saldırdı, maç yarım kaldı 2.Küme E Grubu’na dahil Pazar günü Karamürsel Stadı’nda Kızderbentspor ile Karamürsel İdman Yurdu arasında oynanan karşılaşma 80’nci dakikada yarıda kaldı.

Mehmet Akdeniz mevzu hizmet ise biz hazırız dedi

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde binlerce aileye ve kişiye yardım etmek için gece gündüz demeden çalışmış ve gösterdiği bu büyük çaba nedeni ile çok büyük destekler almayı başarmıştı. 13.10.2022 (Pazar) günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanlığı için yine kendi gibi Karamürsel'e hizmet etmek için gönüllü olan ekibi ile seçimlere katılan Akdeniz, mevzu Karamürsel ve halkına hizmet etmekse biz hazırız dedi.

Sait Mete AK Parti teşkilatına nefes oldu

Seçildiği günden bu yana ilçe genelinde Ak Partiye gönül veren ve bir şekilde küstürülmüş çok sayıda kişiyi yine bir araya getirmek için büyük bir mücadele veren Sait Mete emeklerinin karşılığını aldığını her kese gösterdi.

Marmara'nın inci Karamürsel yine farkını gösterdi!

Kocaeli genelinde açıklanan korona virüs vaka sayılarında, Karamürsel yine farkını gösterdi. Son paylaşılan verilere göre Kocaeli genelinde nüfus yoğunluğuna göre bölgenin en iyi durumda olan ilçesi Karamürsel.

Karamürsel Tv Ailesi başarının tesadüf olmadığını yine gösterdi

Karamürsel Tv Temmuz ayında yine bölgenin en çok okunan gazetesi. Yalova ve Kocaeli Bölgesi'nde yaptığı haberler ile büyük ilgi gören ve sürekli takip edilen www.karamursel.tv Temmuz ayında yine zirveyi kimseye bırakmadı.

Karamürsel halkı başkanına vefasını böyle gösterdi!

Büyükakın'a balkonlardan proje teşekkürü Başkan Büyükakın Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi 101 ve 202. Caddelerde gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını inceledi.  

Sahile kamyonlarca hafriyat döktüler

Karamürsel sahiline çok sayıda kamyon ile dökülen hafriyatlara vatandaşlar tepki gösterdi.

Karamürselli boşnaklar tepki gösterdi!

Boşnaklar, Rasim Ozan Kütahyalı’nın yeniden Gökçeklerin kanalı Beyaz TV’ye çıkarılmasına tepki göstererek “O şahsı ekranlarda görmek istemiyoruz” başlıklı bir açıklama yayımladı.

KARAMÜRSEL HALKI BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ!

Karamürsel merkezde yüzlerce vatandaş ve kolluk kuvvetleri karşı karşıya geldi. İstenilmeyen görüntüler meydana geldi.

Vatandaş Karamürsel belediyesine öfkeli!

Karamürsel halkı ve bir çok esnaf çoğunun bitirildiği söylenen projenin yine 270 günde bitirileceğinin duyurulması ile tepki gösterdi.

KARAMÜRSEL PLAJLARINA 40 KAMYON KUM

Yaz aylarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Karamürsel plajlarında hazırlık çalışmaları devam ediyor.

DARP EDİLİP KAÇMAYA ÇALIŞAN KADINI VATANDAŞLAR KURTARDI

Karamürsel’in Ereğli mahallesinde 15:30 sularında meydana gelen olayda, bir kadının darp edildiğini gören vatandaşlar olaya tepki gösterdi.

Karamürsel 100. Yıl Öğrencileri Ankarayı gezdi

Karamürsel 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri hem Gazi Üniversitesi’ni, hem de Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’ya bağlılıklarını gösterdiler.

Genç tıpçılar meme kanseri için sokakta

1-31 Ekim tarihleri Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak biliniyor. Bu ayda vatandaşlar meme kanseri konusunda bilinçlendiriliyor, erken teşhisin önemi her defasında vurgulanıyor. Meme kanserinin erken teşhisine dikkat çekerek farkındalık oluşturmayı hedefleyen İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi, Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği üyesi öğrenciler de Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda bilgilendirici bir stant kurdu. Meme kanseri hakkında broşürler hazırlayan gençler, maket üzerinde meme muayenesini anlattı. Kadın, erkek tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve bugün de Beşiktaş Meydanı'nda devam edecek etkinlikte öğrencilerin hedefi 800 kişiyi bilgilendirmek.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nden muhteşem etkinlik

Karamürsel Devlet Hastanesi her zaman olduğu gibi yine farkını gösterdi ve muhteşem bir etkinlik düzenledi.

Hayrettin Karacaer gümbür gümbür geliyor

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan adayı Hayrettin Karacaer, Karamürsel Belediye Başkanı olmak için ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha gösterdi.

Hayrettin Karacaer gümbür gümbür geliyor

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan adayı Hayrettin Karacaer, Karamürsel Belediye Başkanı olmak için ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha gösterdi.

Tahir Büyükakın memleketinde bunu hak etmedi!

Karamürselli Tahir Büyükakın memleketine ilk yaptığı ziyarette belediye başkanının spor kıyafetlerle kendisini karşılamasına, Ak Partililer büyük tepki gösterdiler.

Kocaeli Emniyeti'nin yiğitleri, duyarsız kalmadı!

Kocaeli Emniyeti'nin yiğit polisleri, bir operasyonda ele geçirdiği uyuşturucu haplarla çok anlamlı bir mesaj yazarak duyarlılıklarını gösterdiler.

Karamürsel'de seçime büyük ilgi

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar seçimlere büyük ilgi gösterdiler.