Gözaltına Alındı Haberleri

Gözaltına Alındı Haberleri

Altınova ve Karamürsel'de Tefecilik Yapan Çete Çökertildi

Operasyonlar sonucunda Yalova'da faaliyet gösteren ve "Çakar" olarak bilinen örgütün elebaşları Yılmaz ve Erdem Çakar dahil 8 örgüt üyesi gözaltına alındı.

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Kaçak ürünler Karamürsel'e gelirken yakalandı

Yalova ve Kocaeli'de Kaçakçılık Operasyonu: 5 Kişi Gözaltına Alındı

111 kilo Metamfetamin yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, alınan duyum ve yapılan takip sonucu düzenlenen operasyonda 111 kilo 400 gram metamfetamin ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.  

Silah ve sigara kaçakçılığı 2 şüpheli gözaltına alındı

Altınova ilçesinde yapılan operasyonda, silah ve sigara kaçakçılığı yaptığı öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tavşanlı beldesindeki şüphelilerin adreslerine düzenledikleri operasyonda 3 ruhsatsız tabanca, 2 bin 300 makaron ve bir miktar esrar ele geçirdi.

Roma dönemine ait lahit parçası ile 7 kişi yakalandı

Karamürsel ilçesinde düzenlenen operasyonda Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen lahit parçası ele geçirildi, olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı

Karamürsel ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda 7 kilo 730 gram uyuşturucu ele geçirildi, olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı Karamürsel’de 7 kilo uyuşturucu

Karamürsel jandarma yine şov yaptı

Çeşitli Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi: 1 Gözaltı     Karamürsel'de çeşitli miktarda uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şahıs gözaltına alındı.

Jandarmanın durduğu kişiden 82 sikke, 4 obje çıktı

Karamürsel'de jandarmanın şüphe üzerini üstünü aradığı kişinin cebinde 82 tarihi sikke ve 4 obje bulundu. Şüpheli gözaltına alındı.  Şans eseri bulunan tarihi eserler bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Doktora ve sağlık çalışanlarına saldıranlar gözaltına alındı

Karamürsel Devlet Hastanesine rahatsızlığı nedeniyle ambulansla getirilen N.K. muayene sırasında henüz belirlenemeyen nedenle bir anda nöbetçi doktorla tartışmaya başladı.

Dolandırıcılar altınları Karamürsel'de sattılar

Alınan bilgiye göre, iki gün içinde meydana gelen farklı dolandırıcılık olaylarında kendini polis, savcı olarak tanıtan ve mağdur vatandaşları FETÖ’ye kimliklerinin karıştığını söyleyerek korkutan İ.G. (19) ve A.E. (25), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli’de terör operasyonu: 10 gözaltı

Kocaeli’de PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü üyesi yabancı uyruklu 6 kişi ile örgütün propagandasını yaptıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı.

Polisin durdurduğu araçta öyle bir şey yakalandı ki!

Karamürsel'de polisin şüphelenerek durdurduğu araçtan, çalınan gebe inek çıkarken, 3 kişi gözaltına alındı.

Silah kaçakçılarına büyük operasyon!

Büyük silah kaçakçılığı operasyonu; 22 kişi yakalandı Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı.

KADIN HIRSIZLAR KARAMÜRSEL’DE YAKALANDILAR!

Karamürsel’de hırsızlık yaptıkları iddiasıyla E.N. (21), Y.S. (20) ve D.C.D'yi (20) isimli 3 kadın gözaltına alındı.

HDP Kocaeli’ye şafak baskını!

Kocaeli’de HDP'nin yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişilik gruba karşı Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şafak operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Osmangazi Köprüsü'nde büyük uyuşturucu operasyonu

Kocaeli'de Osman Gazi Köprüsü girişinde Narkotik ekiplerince durdurulan bir cipte 8 kilo 900 gram esrar, 113 gram kokain ile yakalan şahıs gözaltına alındı

Uyuşturucu ile yakalandılar serbest kaldılar

-Karamürsel'de jandarma tarafından üzerlerinden uyuşturucu madde çıkan 5 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkan kişiler serbest bırakıldı.

Karamürsel'de silah kaçakçılarına operasyonu

Karamürsel,İzmit,Gölcük,Başiskele, Sakarya ve Bursa’da, silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 46 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet kurusıkı tabanca, 16 adet tüfek, bin 63 adet mermi, 53 adet şarjör ele geçirilirken, 24 şüpheli gözaltına alındı.

Değirmendere'de bir evden 42 göçmen çıktı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılarına düzenlenen operasyonda 42 kaçak göçmen yakalanırken bu göçmenlere yer temin ederek sakladıkları tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Baban gözaltına alındı dedi evi soydu!

Karamürsel’de babasının gözaltına alındığını söyleyerek 12 yaşındaki çocuktan evdeki ziynet eşyalarını aldı.

Kocaeli’de El Kaide operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı!

Karamürsel’de terör örgütü El Kaide’ye yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Çalıyakayım derken ormanı yaktı!

Karamürsel’de, tarlasındaki çalıları tutuşturan kişi, buradan sıçrayan alevlerin ormanlık alana zarar verdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Küçük kıza tecavüz olayında 5 tutuklama daha

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, R.G. (16) adlı genç kızın alkol ve uyuşturucu verildikten sonra cinsel istismara uğradığı iddiası üzerine 7 kişi daha gözaltına alındı.

Karamürsel'de çok sayıda kişi gözaltına alındı

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yaşanan iğrenç olayda 16 yaşındaki R.G. isimli küçük kıza uyuşturucu içirip ardından tecavüz eden kişiler hakkında başlatılan

Küçük kıza tecavüz ettiği iddia edilen bir çok kişi gözaltına alındı

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda 16 yaşındaki R.G isimli küçük kıza uyuşturucu ve alkol içiren bir çok kişi defalarca tecavüz

KARAMÜRSEL SAHİL KARIŞTI! ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ!

Karamürsel sahilde iki gurup arasında çıkan kavgada, olaya müdahale eden polis ve bekçilere saldıran gurup gözaltına alındı.

Karamürsel ve 6 ilçede 18 Mart operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Kocaeli ve İstanbul’da sabah saatlerinde düzenlenen “18 Mart” adlı operasyonda 6 DEAŞ şüphelisi ve PKK propagandası yapan 9 şahıs olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı.

Son dakika, Palu ailesi gözaltına alınıyor !

Palu Ailesi canlı yayında gözaltına alındı. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri canlı yayında Palu Ailesi'ni emniyete götürdü.

Kocaeli'de DEAŞ bombacıları yakalandı

Kocaeli’de yılbaşı gecesi öncesinde Terörle Mücadele ekiplerince yapılan şafak baskınında terör örgütü DEAŞ’ın bomba ve patlayıcı düzenekleri sorumlusu olan şahıslarında aralarında olduğu 4 kişi gözaltına alındı.