Güçlü Haberleri

Güçlü Haberleri

Celal Şengör, önemli açıklamalarda bulundu!

Olası deprem sadece İstanbul'u değil bölgede ciddi yıkıma yol açabilecek kadar güçlü olabilir.

Karamürsel Deva güçlü bir aday çıkarıyor

Karamürsel Deva partisi ilçe başkanı Cüneyt Yücetepe, Karamürsel Belediye Başkanlığı için ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isme karar verdiklerini ve

Karamürsel'de Fevzi Utaş adaylığı heyecan yarattı

AK Parti’de bu dönem Karamürsel Belediye Başkan adaylığına talip olanlar hayli fazla. Bir sürpriz ve güçlü isim daha başvuru yapmaya hazırlanıyor.  

CHP Belediyesi seçime 9 ay kala AK Parti'ye geçti!

Cumhuriyet Halk Partili Ali Kangal'ın kazandığı Kaytazdere Belediyesi seçimden 9 ay önce, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Korhan Tan'ın Ak Parti'ye transfer olması ile mecliste çoğunluğu sağladı. Böylece, Sandıkta binlerce kişinin oyu ile seçilen belediye başkanının yerine bir meclis üyesi değiştirdi ve tüm belediye AK Parti'ye geçti.

Merih Demiral Karamürsel’e 1.8 Milyon lira kazandırdı

Türk Milli Takımının en önemli oyuncularından biri olan Karamürsel doğumlu Merih Demiral, geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan İtalya’nın güçlü kulüplerinden Atalanta’ya kiralanmıştı.

Karamürsel’de feci kaza kamyon virajı alamayıp uçtu

Karamürsel’de dere yatağına uçan kamyonun şoförü uzun bir mücadele ardından güçlükle kurtarıldı.

65. YILIMIZDA DAHA DA GÜÇLÜ VE KARARLIYIZ

Mühendisler ve Mimarlar haftası çerçevesinde 21 Ekim 2019 tarihinde, TMMOB KOCAELİ İKK (TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu) ortak programı gerçekleştirildi.

MİNİK MUHAMMET YAŞAMINI KAYBETTİ

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş adamı Aykut Melih GÜÇLÜ’nün yiğeni minik Muhammet Enes Kırmızı yaşamını kaybetti.

Kaza yapan araçta sıkışan sürücü ölümden döndü!

Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında beton bariyerleri aşarak ters şeride giren araç sürücüsü sıkıçtığı araçtan güçlükle çıkartıldı.

Karamürsel Saadet Partisinde bir güçlü aday adayı daha çıktı

Karamürsel Saadet Partisi bu yıl Belediye Başkanlığı seçimlerini almak için büyük bir çaba gösteriyor.

Karamürselli Füsun Yılmaz Deniz en güçlü başkan adayı

Seçim sürecine girilen Kocaeli Mimarlar Odası’nda Füsun Yılmaz Deniz, Çağdaş Mimarlar olarak göreve talip olduklarını söyledi.

MHP ALTINOVA ARTIK DAHA GÜÇLÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Altınova da artık daha güçlü. Milliyetçi Hareket Partisi Altınova İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün büyük bir katılım ile kapılarını Altınova halkına açtı.

Karamürsel Ak Gençlerde en güçlü aday Olcay Karataş

AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’in yaş haddini doldurması sonrası yeni başkan adayları belli olmaya başladı.En güçlü aday olarak ise Olcay Karataş gösteriliyor.

Yalova Güç Birliğinden, Muazzam İftar Yemeği

Yalova’nın en güçlü derneklerinden biri olan, Yalova Güç Birliği Dernek Başkanı İlhami Başkan ve dernek yöneticilerinin yanı sıra bir çok iş adamı ve derneği

ADD Karamürsel Terörü Lanetledi

ADD Karamürsel Terörü Lanetledi Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şubesi terörü lanetleyen basın açıklaması yaptı Ölü ve yaralı sayısını açıklanmıyor Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği Karamürsel Şubesi terörü lanetleyen basın açıklamasını Karamürsel ADD Şube Başkanı Münteha Purut yaptı. Purut, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; ‘Başkent Ankara, tarihimizin gördüğü en büyük provokasyona sahne oldu. Demokrasi düşmanları, güçlükle ayakta duran birlik, kardeşlik ve barış ortamına tarihin en ağır darbesini indirdi. Ülkeyi bu ortama sürüklemede en büyük pay sahibi olanlar ölü ve yaralı sayısını açıklayamıyor. Doğru bilgi vermek isteyenlere de sansür uyguluyor. 97 vatandaşın öldüğü belirtiliyor 10 Ekim Cumartesi günü, Ankara’da, TMMOB (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği), DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu), KESK (Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu) ve TTB (Türk Tabipler Birliği) tarafından düzenlenen ve çok sayıda kuruluşun katıldığı “barış” mitingi kana bulandı.

Bakan Işık müjdeyi verdi Karamürsel devlet hastanesini büyüteceğiz

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bugün yeni yapılan Kocaeli Devlet Hastanesinin inşaatında müjdeyi verdi.Karamürsel devlet hastanesinin'de büyütülmesi için gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Karamürsel devlet hastanesini büyüteceğiz. Kocaeli'de sağlıkta şu anda çok hızlı bir yatırım sürecini yaşıyoruz. Tamamlandığında sanıyorum, Türkiye'nin en güçlü altyapısına sahip illerinden biri olacağız. Bu arada yoğun bir doktor ataması yapmaya çalışıyoruz. Ciddi miktarda doktorumuz geldi. Daha önce pratisyen hekimlerimiz gelmişti. Her atama döneminde Kocaeli'nin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu atamaların takibini yapıyoruz.

Karamürsel Tepeköy Gölet Projesini Yerinde İnceledi

Devlet Su İşleri tarafından büyük sulama projeleri alanları dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi planlanmış, iş imkânının sağlanması ve göçün önlenerek vatandaşın yerinde istihdamı artıracak projeler arasında yer alan hizmetlerden bir tanesi olan Karamürsel Tepeköy Göleti yükselmeye başladı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ile birlikte Tepeköy Gölet projesini yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Devletimizin kaynaklarını halkımızın ihtiyaçlarına göre belirlemesinin en güzel örneklerinden bir tanesini burada görüyoruz. Çiftimizin ve köylümüzün daha iyi imkânlarda kendi mahsullerini yetiştirmesi için, bölgemizin en önemli su kaynağını bütün yıl boyunca kullanabilecekleri bir proje hayata geçiyor. Bu gölet projesi güçlü ve hizmet aşkıyla çalışan kadroların ürettikleri güzel değerlerden bir tanesidir. Gerek Hükümetimize gerek Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın bu projesinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ülkemizde ki istikrar tablosu hizmeti getiriyor" açıklamasını yaptı.