Güre Haberleri

Güre Haberleri

Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Efsane Güreşçi Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel'de Büyük Kayıp: Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Kocaeli'nin birinci ve üçüncüsü Karamürsel'den

Kocaeli’nden Karamürsel’e il birincilik ödülü geldi. Kocaeli Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası serbest güreş müsabakalarında Karamürselli öğrenci Osman Kaptan Kocaeli il birincisi oldu.

KARAMÜRSEL'DE BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

Pehlivanlar Diyarı Altın Kemerler Şehri Karamürsel’de 39. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan

Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek

Karamürsel'in ağabeyi iş insanı Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek. 39. Karamürsel Yağlı Pehlivan güreşlerine tüm halkımız davetlidir.

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Güreşler başlıyor. Büyük ödül 180 Bin Tl

180 bin TL değerindeki kemer sahibini bulacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’ne binlerce güreş severin ilgi göstermesi bekleniyor.    

Ahmet Taşçı'nın acı kaybı

Hüseyin Gümüşalan evlendi

Karamürsel'in son dönemlerde yetiştirdiği en önemli değerlerden olan, güreş camiasının altın çocuğu Hüseyin GÜMÜŞALAN evliler kervanına katıldı.

Karamürsel güreşlerine davetlisiniz

Karamürselli yağlı güreşçi Kahya'ya, babasından mahalle meydanında yemek. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerde derece yaparak boy atlayan 21 yaşındaki güreşçi Kerem Kahya’ya, babası Fahrettin Kahya’dan davullu zurnalı bir eğlence düzenlendi.

Karamürsel'de mabadıyla flüt çalan Japon yine gündeme geldi!

1996 yılında Kocaeli Karamürsel Spor Salonunda bir Japon Sumo güreşçisi ile Ahmet Taşçı'nın güreşini izlemeye gelen seyirciler müsabaka öncesi sahneye eğlendirmek için çıkan Hideharu Egashira isimli Japon şovmenin yaptıkları yıllar geçse de unutulmamaya devam ediyor.

Hüseyin Gümüşalan yine esti geçti

Karamürsel'in evladı olan ve son yıllarda Er Meydanlarında adından sık, sık söz ettirmeyi başaran Hüseyin Gümüşalan 6. Hersek Yağlı Güreşleri'nde Balıkesir Belediyesi adına birincilik madalyasını aldı.

Altay Pirge yine muhteşem bir başarıya imza attı

Makedonya’da düzenlenen International Skopje Open 2022 Grappling (Pes Ettirme Güreşi) Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Altay Pirge kendi kilosunda şampiyon oldu.

Karamürsel basın camiası bir koca çınarını daha kaybetti

Karamürsel başta olmak üzere ülke genelinde özelikle güreş denildiğinde ilk akla gelen gazeteci üstat Abdullah Karagöz hayatını kaybetti...

Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı. İlçemizin ağabeylerinden, Merhum Balıkçı Lütfü Erdoğan'ın kızı ve güreş camisaının çok değerli ismi olan başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan'ın kız kardeşi 

Karamürsel'in yiğidi Sinan Yıldız

Karamürsel Belediyesi Pehlivanlarından, Sinan Yıldız'dan büyük başarı. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı güreşlerinde Deste Büyük boyda 1. Olmayı başararak memleketine madalya ile döndü.

Güreşçilere yapılan bu zulüm revamı?

Güreşçilerin antrenman tesisi hala kapalı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ziyaret ettiği Karamürselli yağlı güreşçiler, Kırkpınar’a sayılı günler kala antrenman yaptıkları tesisin belediye tarafından hala açılmadığını ve konu hakkında destek istediklerini ifade etti.

Güreşçiler diyarı Karamürsel bu hale kadar düştü!

Bir zamanlar güreşçiler diyarı olarak adını tarihe yazdıran, Karamürsel'in güreşçilerine ilçede, Karamürsel Belediyesi sahip çıkılmadığı için memleketlerini terk etmek zorunda kalıyorlar.

Karamürsel'in evladı güreşlerde tarih yazdı!

Yağlı güreşin memleketinde sahipsiz kaldı! Kocaeli’de yağlı güreşin adeta merkezi olan Karamürsel’de, genç güreşçi Hüseyin Gümüşalan, aradığı desteği bulamayınca Balıkesir adına güreşmek zorunda kaldı.

Güreşi ve güreşçiyi yücelten başkan, Metin Oral

Altınova belediye başkanı Metin Oral, spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam ediyor. Reklam afişlerinde boy göstermektense, sürekli olarak güreşçiler ile yakından ilgilenerek spora ve sporcuya destek oluyor. Özellikle Karamürsel'den bir çok güreşçiye yıllardır destek veren Metin Oral güreş camiasında yüreklere dokunuyor.

Corona virüsü tedavisi gören ‘Pele Mehmet’ hayatını kaybetti

Karamürsel’de büyük bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Mehmet Turan yaşamını kaybetti.

GÜREŞİN EFSANE İSMİ İSMAİL KAYA EŞİNİ KAYBETTİ

Karamürsel ve Altınova'da çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kaya ailesinin acı günü.

Tahir Büyükakın memleketine büyük jest yaptı

Kocaeli Büyük Şehir belediye başkanı Tahir Büyükakın memleketi Karamürsel'e büyük bir jest yaptı. Karamürsel yıllar sonra güreşin merkezi olacak

Kırkpınarı titreten yiğit, Karamürsel'in gururu Mert Altın

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin sonuçlanması ile Karamürsel’de bayram havası yaşandı. Karamürsel’de Efendi kişiliği ve azmi ile camiada tanınan ve sevilen yiğit pehlivanımız Mert Altın büyük bir başarıya imza atarak birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Tebrikler Lütfü Türkkan

Karamürsel'de uzun yıllardır bir çok sporcuya destek olan Lütfü Türkkan, bu seferde ilçemizin ve hatta ülkenin yaşayan en büyük efsane iki ismi için kolları sıvadı.

Karamürsel Yeniden Refah Partisi her geçen gün büyüyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana sürekli yeni üye kayıtları ile büyüme sergileyen Yeniden Refah Partisi ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen

KARAMÜRSEL’DE GÜREŞÇİLERE BİR BÜYÜK AYIP DAHA

Karamürsel'de yöneticilerin yıllardır umursamadığı ve ilçenin adı ile anılan güreş ve güreşçilerin hali içler acısı.

3 Altın madalyalı Ahmet Taşçı'nın hayatı Film oluyor

Karamürsel'li 3 altın kemer sahibi Efsane güreşçi Ahmet Taşçı'nın hayatı sinemaya taşınıyor.

UMUDUMUZ BİZİM AHMET

Karamürsel'de isminin adına başkan yada partisi konmayan halkın deimi ile bizim Ahmet vatandaşla ve esnafla biraraya gelmeğe devam ediyor.