Haberkaramürselhaber Haberleri

Haberkaramürselhaber Haberleri

Timuçin Uysal annesini kaybetti

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri müdürü Timuçin Uysal annesi İlhan Uysal yaşamını kaybetti. Merhumenin cenazesi 27.03.2023 (Pazartesi) bu gün Karamürsel Ulu Caminde

İsmail Yıldırım eleştiri yapan vatandaşa dava açtı

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım twitter üzerinden yaptığı bir paylaşıma eleştiri yapan Ahmet Küçük isimli vatandaşa dava açtı.

Karamürsel'de garibanlar bir tas çorba içecek yer bulamıyor!

Karamürsel genelinde yoksul insanların sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Özellikle Ramazan ayının gelmesi ile iftar vakitlerinde bir tas sıcak çorba içecek yer arayan yoksul insanlar için ilçe genelinde

Gencecik yaşta kalbine ateş etti!

Karamürsel’de 20 yaşındaki delikanlı kız arkadaşı ile aracında telefonla konuşurken silah ile kalbine ateş etti.

SALI PAZARININ YERİ DEĞİŞTİ

Karamürsel Salı Pazarı bu hafta yine 4 Temmuz Mahallesi Eski İzmit Caddesi yerine, 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi (İlhan Çınar Alanı) üzerinde kurulacak.

Meteoroloji’den Kocaeli geneli için önemli uyarı

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün Ramazan Bayramı’nı da içine alan haftalık hava tahmin raporu sil baştan değişti.

ÇAMÇUKUR SPOR ŞOV YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Çamçukur Spor şov yapmaya devam ediyor. Çamçukurspor ile Çubuklu Bala’nın karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf Çamçukurspor oldu.

Karamürsel'de Alzaymır Hastası Yaşlı Kadın Bulundu

Karamürsel Merkez'de ismini söyliyemeyen Alzaymır Hastası Yaşlı Kadın Bulundu. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne götürülen ismi öğrenilemeyen

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye geliyor

AK Parti’de yapılacak olan İl Gençlik Kolları Kongresi öncesinde İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman basın açıklaması yaptı.

Son model Mercedesi ticari taksi yaptılar

Karamürsel'de ticari taksi işletmeciliği yapan Emin Kocabaş son model Mercedes marka bir otomobil alarak Karamürsel halkının hizmetine sundu.

Karamürsel traktör kazası 1 yaralı

Karamürsel'de traktör kazası 1 yaralı. Karamürsel, Akçat mahallesi’nde Bekir Gürses (59) yönetimindeki 41 JB 332 plakalı traktör, henüz bilinmeyen bir neden ile sürücünün

Karamürsel Devlet’te Yangın Tatbikatı

Karamürsel Devlet Hastanesinde, çalışanları olası bir yangın durumuna karşı bilinçlendirmek amacıyla yapılan yangın ve tahliye tatbikatı

Kriterlere uymayan özel halk otobüslerine sefer cezası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı tarafından kent genelinde hizmet veren Özel Halk Otobüslerine yönelik denetimler sıklaştırıldı.

TMSF KOCAELİ'DE DAHİL O GAZETEYİ SATIYOR

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, 30 adet basın yayın şirketinden devredilen varlıkları satışı çıkardı.

Efsana Başkan Dualar ile defnedildi

Karamürsel eski belediye başkanı Özcan Özalgın vefat etti Karamürsel'de üç dönem üst üste başkanlık yapan ve efsane başkan olarak adlandırılan Özcan Özalgın dualar ile defnedildi.

Karamürsel Ülkü Ocağın'dan "AY TEPE" çıkarması

Kampı son gününde ziyarete gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ise ülkücü gençlere ülkücülüğün esaslarına ve Türk-İslam davasına dair konuşma yaptı.