Haberlerson Dakika Haber Haberleri

Haberlerson Dakika Haber Haberleri

AK PARTİLİ BAŞKAN CHP’YE GEÇTİ

Karamürsel'de Ak Parti'ye gönül veren çok sayıda kişi Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık'ı desteklemek için parti değiştiriyor, yada oylarımız Ahmet Çalık'a diyor.

Boşnaklar Karamürsel'de bir araya geldiler

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve CHP İlçe başkan vekili Suat Ülkü'nün katıldığı toplantıda

1170 memur alınacak! Başvurular ne zaman başlayacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan nüfus memuru alımlarıyla ilgili açıklama geldi.

Hasan Taşkan, oğlunu evlendirdi

Karamürsel Belediyesi Meclis üyesi Hasan Taşkan, oğlu Murat Taşkan’ı Ordu ve Karamürsel’de yapılan görkemli iki düğün ile Seval Sefergen’le evlendirdi.

Karamürsel'in sevilen polisleri poçuklarının ilk mürvetlerini gördü

Karamürsel Emniyet müdürlüğünde uzun bir süredir görev yapan Serap ve Yusuf Keleş çiftinin

Karamürsel'in Dünya starı bebeği ile görüntülendi

Tarkan'ın kızıyla çekilmiş olan fotoğrafı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Megastar Tarkan geçtiğimiz hafta doğan kızı Lidya ile görüntülendi.

Bedelli askerlik bekleyenler dikkat: İşte yaş ve bedelde son durum

Milyonlarca kişinin beklediği bedelli askerlik konusunda son karar verildi ve yaş sınırı 25’e çekildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile kararname hazırlandı.

KARAMÜRSEL JANDARMA MERKEZDEN KALKIYOR

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bulunan Karamürsel Jandarma Komutanlığı ve lojmanları kaldırılarak taşınıyor.

Karamürsel'de görev yapmıştı. O emniyet müdürü görevine iade edildi

Son yayınlanan KHK ile uzun yıllar Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Gölcük ve Karamürsel ilçe emniyet müdürlüklerinde görev yapan ve son olarak

Karamürsel plakalı araç evin çatısına uçtu

Karamürsel plakalı araç sürücüsünün kontrolünü kaybetmasi sonucu yolun altında bulunan evin çatısına girdikten sonra dere yatağına uçtu. 

Karamürsel'de deniz yine kahverengi

Kocaeli’nin incisi, Karamürsel Ereğli çok uzun yıllardır temizlenemiyor. Son yıllarda kirlenmesinin önüne geçilen ancak halen temizlenemeyen Ereğli sahili

Karamürsel İmam Hatip Ortaokulunda eTwinning heyecanı

Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri şubat ayında"Sing Along" adlı etwinning projesine ortak oldular.

Yağlı güreş merkez hakem komitesi başkanı Mehmet Yılmaz açıkladı

Türkiye Güreş Federasyonu 2018 Yağlı Güreş Marmara Bölge Hakem ve Cazgır Toplantısı sonucunda Yağlı Güreş Merkez Hakem Komitesi Başkanı Sayın

Kayıp aranıyor son olarak Gölcükte görüldü

3 gün önce Derince'de ki evinden markete diye çıkan Elanur Kapukaya'dan haber alınamıyor Derince'deki evinden 3 gün önce markete diye çıkan 16 yaşında ki Elanur Kapukaya

Karamürsel'de Dev Türk bayrağı tekrar yerine takıldı

Karamürsel Balık adasına Ağustos ayı başında yapılan törenle Türkiye'nin deniz üzerindeki en büyük bayrağı dikilmiş ve bu bayrak başta Karamürsel halkı olmak üzere bir çok kişiyi çok mutlu etmişti.

İzmit Körfezi’nde 7/24 çevre denetimi sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi’nin temizlenmesi, atıklardan arındırılması ve korunması için gece gündüz demeden çalışıyor.

Son Dakika - Ak Parti il ve ilçe kongreleri için sıcak gelişme

Ak Parti TBMM Grup toplantısında konuşan Recep Tayyip Erdoğan "yıl sonuna kadar il ve ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız.

Karamürsel'de TIR’ın 9 otomobile çarpması kameralara yansıdı

Karamürsel'de TIR’ın 9 otomobile çarpması kameralara yansıdı.

Terörle mücadele etmek için sizde elinizi taşın altına koyun

Kocaeli'de sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla hakkında dava açılan sanık, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı