Haberlersondakika Haberleri

Haberlersondakika Haberleri

Bu mahallede arsası olanlar dikkat!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İLANEN DUYURULUR KOCAELİ İLİ, KARAMÜRSEL İLÇESİ, PAZARKÖY MAHALLESİNDE, 67 NOLU DÜZENLEME BÖLGESİ OLARAK ADLANDIRILAN 105-106-107-108-109-110-111 ADALARI KAPSAYAN ALANDA İMAR UYGULAMASI YAPILMAKTADIR.

Karamürsel merkezde korku dolu anlar

Karamürsel Eski İzmit Caddesi üzerinde dün akşam geç saatlerde meydana gelen olayda silah seslerini duyan vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Adem Sevinç güven tazeledi

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Kongresi bu gün Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Karamürsel İYİ Parti’de görev dağılımı yapıldı

Bir süre önce yapılan genel kurul ile Mehmet Baş başkanlığında oluşan İYİ Parti Karamürsel İlçe yönetimi, ilk toplantısını önceki akşam yaptı.

Karamürsel'de tarih yazan ekip

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde çok uzun bir zamandır böyle bir ekib bir araya gelmemişti.

Karamürsel'den 5 kişi tutuklandı

Geçtiğimiz günlerde İzmit'te bir tarlada gömülü bulunan 2 kişi için inceleme başlatan Kocaeli Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler konu ile alakası olduğu tespit edilen 5 kişiyi gözaltına aldı.

Karamürsel'de muhteşem kudüs konferansı

Karamürsel'de, sivil toplum kuruluşlarının birlikte düzenlediği "Bana Kudüs'ü Anlat" konferansı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Gölcük D-130'da beton mikseri dehşet saçtı

Gölcük'te beton mikseri dehşet saçtı. Olay akşam saatlerinde, Gölcük D-130 Karayolu İzmit istikametin'de meydana geldi.

Karamürsel AK Gençler kongre hazırlıklarına dört koldan saldırdı

Karamürsel AK Parti gençlik kolları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli'nde katılacağı 5. İl Gençlik Kolları, Olağan Kongresi için arı gibi çalışıyorlar.

Dostuyla birlikte kocasını öldürdü

İzmit Alikahya Atatürk Mahallesinde ikamet eden Hüsnü Güntaç (42) isimli şahsın yakınları, 7 Kasım 2017 günü polis merkezine giderek kendisinin bir süredir kayıp olduğunu belirtti.

Karamürsel'de polis ekiplerinden “Huzurlu Pazar” uygulaması

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karamürsel Cuma  pazarında yankesicilik olaylarının önlenmesine yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Karamürsel'de okuyan genç kız kayıp

Ailesi 17 yaşındaki Özlem Aktaş’tan bir haftadır haber alamıyor

Vatandaş indirim istiyor

Karamürsel'de en büyük sorunlardan biri ( OTOPARK ) hali hazırda ilçede mantar gibi türeyen binaların neredeyse hepsi bir otoparka sahip değil!

Fikri Işık bunu hak etmiyor, büyük ayıp

Başbakan Yardımcımız Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un akşam saatlerin'de geldiği Karamürsel'de bir avuç ak partili ile gezmesi büyük şaşkınlığa neden oldu.

Karamürsel-Hereke arası yolcu motoru kiralanacak

Karamürsel-Hereke (HAT-2) Hattında İdarenin İhtiyacına Uygun Denizden Yolcu Taşımacılığı için Yolcu Motoru Kiralanması Hizmeti hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun

Okulların önleri tır parkına döndü veliler isyan etti!

Karamürsel izmik yolu Raufdenktaş caddesi üzerinde bulunan okulların önlerine ve yanlarına çekilen tır, otobüs ve araçlar büyük tehlike saçmaya devam ediyor.

Komiser operasyonu: 101 kişi için gözaltı kararı var

Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 2011 yılı Polislikten Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınavı’na ilişkin yapılan Ankara merkezli soruşturma kapsamında, 101 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.