Habersondakikahaber Haberleri

Habersondakikahaber Haberleri

Karamürsel'de yaşayan tersane işçisinin cesedi bulundu!

Karamürsel'de öldürülen tersane çalışanına ait olduğu değerlendirilen ceset, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi Bursa'nın Gemlik ilçesinde derede erkek cesedi bulundu.

ÇAMÇUKUR SPOR ŞOV YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Çamçukur Spor şov yapmaya devam ediyor. Çamçukurspor ile Çubuklu Bala’nın karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf Çamçukurspor oldu.

Öğrenciler dikkat ! Son gün 01.01.2018

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’na bağlı Seyahat Kartları birimlerince düzenlenen indirimli öğrenci kartlarının vize işlemlerine devam ediliyor.

Karamürsel Tv Ailesi bir büyük başarıya daha imza attı

Karamürsel ilçesinde faaileyette olan ve sadece yerel haberler yapan Karamürsel.Tv internet sitesi, yaptığı başarılı haberler ile Kocaeli.Tv isimli internet sitesinin bile önüne geçerek büyük bir başarıya

Karamürsel'de petrolden çıkan araç kaza yaptı, yan yattı

Karamürsel'de akşam saatlerin'de meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yine skandal!

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne geçtiğimiz gün rahatsızlanan küçük çocuğu için giden Hakan Yılmaz isimli vatandaş yaşadıkları karşısında şok oldu.

Çalıklar Tekstil'de hafta sonuna özel kampanya

Çalıklar Tekstil'den her hafta sonu bir kampanya bu hafta sonu kampanyası Karaca Maharetli Çeyiz Seti Pearl ile çeyizinizde eksik kalmasın.

Karamürsel Belediyesi Otoparkı Artık Ücretli

Karamürsel Belediyesi  Otoparkına asılan yeni afişte 18.09.2017 Tarihinden itibaren otoparkın artık ücretli olduğu duyuruldu.