Hakaret Haberleri

Hakaret Haberleri

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

Dikkat o suça ortak olabilirsiniz!

Yargıtay 18. Ceza Dairesi’nden sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili önemli bir karar çıktı. Karara göre sosyal medyadaki hakaret konulu içerikleri paylaşan kullanıcı da hakaret suçu işlemiş sayıldı.

İsmail Yıldırım'da Fatma Kaplan Hürriyet'e iğrenç gönderme!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın sosyal medya hesabı üzerinden bir anneye karşı yaptığı patlıcanlı, salatalıklı paylaşıma tepki yağdı

Milyonluk miras davası mezar  açtıracak!

Zeynep Akın, şöyle konuştu:  “Ben kesinlikle mezarların açılmasını istemiyorum, bu annemin ve babamın hatırasına hakarettir.

Karamürsel CHP Karamürsel'de tarih yazdı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi yıllar sonra Karamürsel'de bir tarih yazdı ve olmaz, yapılamaz denilen herşeyi başardılar.

Yıldırım'ın iddiaları bir bir elinde patlıyor

Karamürsel'de belediye başkanlığı seçimleri hız kesmeden devam ederken, uslup iyice bozulmaya başladı. İftiralar, hakaretler, yalanlamalar havada uçuşuyor.

Bu polsin bir Atatürk düşmanı kadar değeri yok mu?

Kocaeli'de, sosyal medyada infiale yol açan, Atatürk'e hakaret edilen videoyu çektiği gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Atatürk'e hakaret eden öğretmen gözaltına alındı

Sosyal medya hesabından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği belirlenen ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce inceleme başlatılan öğretmen, polis ekiplerince gözaltına alındı.

15 Ay sonra Karamürsel eski belediye binası akıllara geldi

Karamürsel'de bundan 15 Ay önce boşaltılan belediye binası aylardır atıl bir vazitte bırakılmıştı.

İsmail Yıldırım yine hakaretten hakim karşısına çıkıyor!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yine bir ünlü isme hakaret ettiği için bugün hakim karşısına çıkıyor.

İsmail Yıldırım bu seferde basına saldırdı!

Karamürsel'de sık, sık yaptığı ağır eleştirilerle gündeme gelen Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım bu seferde basın mensublarına saldırdı.

Son dakika haber: Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci tutuklandı

Anıtkabir'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Safiye İnci tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme İnci'nin tutuklanmasına karar verdi.

Karamürsel'de 3 AK Parti Millet Vekiline büyük ayıp!

Kocaeli Karamürsel'de Karaürsel'in en büyük iş adamı Mehdi Taşdan'ın daveti üzerine ilçede açılışı gerçekleşecek olan Erzurumlular Derneğinin açılışına katılamıyacakları için bir gün öncesinden Mehdi Taşdan'ı kırmayarak,

İsmail Yıldırım yaptığı çirkin davranışı hakkında bir açıklama yayınladı

İsmail Yıldırım 8 mart dünya kadınlar günü münasebetiyle Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte yaklaşık 600 kadın

Seda Sayan kendine hakaret eden İsmail yIldırım'a dava açtı

Son Dakika, Seda Sayan, kendisi hakkında "Aşağılık bir kadın" ifadesini kullanan AK Partili Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

İsmail Yıldırım'dan ünlü sanatçılara ağır hakaretler

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yine Türkiye gündemine oturmak için büyük çabalar sarf ediyor. İsmail Yıldırım son olarak yüzlerce kadının arasında, Türkiye'de büyük kitleler tarafından sevilen Seda Sayan ve Hülya avşar'a ağır hakaretler etti.

Fatma Kaplan Hürriyet, net konuştu. Programları iptal edin...

CHP’li Hürriyet; Atatürk’e hakaretler yağdıran Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu’nu kitap fuarı ve söyleşiye davet eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’ne seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Tabipler Birliğini (TTB) ziyaretindeki ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına "Cumhurbaşkanına hakaret"ten suç duyurusunda bulundu. Erdoğan, ayrıca 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

ADD Karamürsel Şubesinden Akit TV hakkında suç duyurusu

ADD Karamürsel Şubesinden Akit TV hakkında suç duyurusu Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şubesi, "Atatürk'ün manevi hatırasına basın yoluyla hakaret edildiği" iddiasıyla Akit TV yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Karamürsel Ak Parti Sözcüsünden Uğurluya Yanıt

Sayın fedai uğurlu Karamürsel'de CHP ilçe Başkanlığı yapmış biri olarak yaptığı açıklamayı hem manidar hemde düşünmeden düşünemeden verilmiş siyasi bir cevap olduğunu söylemeliyim.Her siyasi parti gibi AKP’nin seçim bildirgesini demokratik bir ortamda dağıtılmasına hiçbir sözüm yok, fakat bu bildirgelerin içerisine onurlu geçmişi olan Türk halkına hakaret eder gibi bir balon ve de kahve konulmasını hakaret olarak algılıyorum’ sanırım fedai bey balonu kendi için konduğu sandığı için hakaret olarak algılamış hatırlatmak isterim ki o çantada AK PARTİ seçim bildirgelerinin bulunduğunu ve çantaya balonların çocuklar için kahve ise hatırı olduğu içindir ki şunu da hatırlatmak isterim uğurlu beye İzmir'de CHP evlerin kapısını gönüllülerle çalarak. Gönüllüler Genel Merkez'in gönderdiği, üzerinde "Yaşanacak bir Türkiye" yazılı 5 bin adet tişörtü giyip, şapkaları takarak evlerin kapısını çalarak. Gönüllüler, özellikle CHP'ye oy vermeyen seçmene gidip 20 gramlık poşetler halinde Türk kahvesi ikram edecek ve "40 yıllık hatırımız kalsın, oyunuzu bize verin"dediği zaman sanırım CHP liler insanlara hakaret etmiş oldu uğurlu beyin demesine göre ve bunu eleştirmiyorsa sayın uğurlu bey Karamürsel'de dağıtılan poşetin ve kahvenin eleştirisini yapmamalıdır şahi kişiliğine genel olarak bilindiği gibi asabi ve karşısındaki insanı dinlemez tavrına uygun sivrilikte bu yorumu yaptığını düşünüyor ve son olarak şunu söylemek istiyorum bir kahvenin hesabı olmaz kırk yıllık hatırı olur fedai bey. AK PARTİ Karamürsel tantım medya başkanı. Mustafa Çelik

Çamçukurspor Taraftarları Kandıralıları Maça Davet Etti

‘Kobralar’ adlı taraftarlar grubu olarak da tanınan Çamçukurspor’un taraftarlarından cumartesi günü Karamürsel stadında saat 18,15’de oynanacak Çamçukurspor ile Kandıra Gençler Birliği maçı için Kandıra taraftarlarını Karamürsel’e davet ederek şöyle açıklama yaptı. ‘Sporun en temel özelliklerinden birinin, insanları sevindirme ve yakınlaştırma olduğuna dikkati çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Spor, özellikle de futbol, insanların sevdikleri takıma tutkularını gösterebilecekleri, keyif alabilecekleri bir yer. Ancak bu tutku ve takıma duyulan sevgi, rakip takıma, onun oyuncularına ve taraftarlarına saygı çerçevesinde gösterilmelidir. Rekabet sadece sahada kalmalı, taraftarlar sevdiği kulüpleri desteklerken, karşı takımın oyuncularına ve taraftarlarına hakaret etmemelidir. Sporda şiddete yer yok. Bu nedenle Çamçukurspor taraftarları olarak her türlü şiddeti, sözlü ya da fiziki saldırıyı kınamakta, şiddetin futbol sahasında ve genel olarak futboldan uzak olması için mücadele etmektedir."