Hakkı Haberleri

Hakkı Haberleri

İlçe Başkanı Anıl Aksu, artık yeter!

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, Belediye Personellerinin Seçim Çalışmalarında Kullanılmasına Tepki Gösterdi

Ahmet Çalık: Herkes Hak Ettiği Değeri Görecek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, kendisi hakkında dolaşan "Başkan olursa insanları işten çıkaracak" dedikodularına yanıt verdi. Çalık, alnının teriyle çalışan herkesin hak ettiği değeri göreceğini vurguladı.

Genel Af Hakkındaki Son Gelişmeler: 8. Hukuki Paket Tartışılıyor

Son gelişmeler, Adalet Bakanlığı bünyesinde yürütülen 8. Hukuki Paket kapsamında yakından takip ediliyor. Çalışmaların içeriği ve maddeleri üzerinde yapılan araştırmalar

Çalık, partililer ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, yerel seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunmak için bugün parti örgütü ile bir araya geldi.

Cinayet hükümlüsü Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de cinayet hükümlüsü yakalandıKocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 2019 yılında yaşanan cinayet olayına ilişkin hakkında kesinleşmiş 11 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü Oktay Basar, evinde yakalandı ve cezaevine gönderildi.

2024 Seçmen listeleri asıldı! Kontrol etmek için hemen tıklayın!

2024 Seçim takvimiyle muhtarlık seçmen listeleri askı tarihi belli oldu. Peki, YSK seçmen kaydı nasıl sorgulanır, nerede oy kullanacağım? İşte, YSK Seçmen kaydı sorgulama ekranı 2024 ve konu hakkında detaylar...  

Ahmet Çalık kadınlarımız, ülkemizin mihenk taşıdır

CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 5 Aralık Türkiye Cumhuriyeti'nde Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 89. yılı nedeniyle ilçemiz kadın esnaflarına ziyarette bulundu.

Karamürsel SGK hakkında şikayetler artmaya başladı

Karamürsel genelinde son zamanlarda gazetemize gelen çok sayıda şikayet gönderisi var. Bu şikayetler, ilçe genelinde faaliyet gösteren bazı inşaat firmalarının kaçak ve sigortasız işçi çalıştırdığına dairdir, ve her geçen gün artmaktadır.

Karamürsel'de Kıbrıs Gazisi olan amcamızın sesi olduk diye dava açıldı

Karamürselli Kıbrıs Gazisi İhsan Sümertaş (69) isimli şahsın dolandırıldığı iddiasını gündeme getirdiğimiz için hakkımızda şikayetçi olan Zeynel Göçan isimli şahıs gazetemiz için dava açtı. Tüm dava sürecini kamu oyu ile paylaşacağız.

Kaytazdere Belediyesi Ak Partiye geçti

Yalova'nın Kaytazdere beldesi Belediye Başkanı Ali Kangal, eski Fen İşleri Müdürü Ş.D.'yi görevden almasının ardından yargıya taşıyan eski müdürün davayı kazanması sonucunda görevlendirmesinin iptal edilmesine rağmen karara uymayarak Ş.D. hakkında yeni bir görevlendirme yaptı.

Her yerde aranıyordu! Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel ilçesinde, hakkında 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Öğretmenevi Resepsiyonist Olarak Katılın – Hemen Başvurun!

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Karamürsel Öğretmenevi'ne resepsiyon görevlisi alımını duyurdu. İdeal adayın lise mezunu olması, mükemmel iletişim becerilerine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekir. Bu makale, başvuru süreci, gereksinimler ve pozisyon için beklentiler hakkında ayrıntılı bilgi sağlayacaktır.

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Karamürsel Devlet Hastanesi kantini kiraya verilecek!

Mülkiyeti Hazineye ait kullanım hakkı Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı olan sağlık tesisine tahsisli olan Karamürsel Devlet Hastanesi kantini kiraya verilecek.

İsmail Yıldırım garibanın hakkını yiyenlere bakalım ne yapacak

Karamürsel Belediyesinin dikkatine  Karamürsel'de ne kadar müteahhit varsa seve seve onlara ramazan erzakı yaptırdınız, erzak dağıtımında size müracaat eden birçok ihtiyaç sahiplerini elimde erzak kalmadı diye geri çeviriyorsunuz bir sonra gelene istediğiniz gibi erzak veriyorsunuz.

Bir çok suçtan kesinleşmiş cezası bulunan hükümlü yakalandı

Hakkında bir çok suçtan kesilmiş cezası bulunan ve her yerde aranan şahsın uzun bir zamandır Karamürsel'de yaşadığı ve yapılan

Her yerde aranan hükümlü Karamürsel'de yakalandı

Her yerde aranan hükümlü Karamürsel'de yakalandı. Hakkında 12 yıl 14 ay hapis cezası ile aranan şahıs

Güreşçilere yapılan bu zulüm revamı?

Güreşçilerin antrenman tesisi hala kapalı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ziyaret ettiği Karamürselli yağlı güreşçiler, Kırkpınar’a sayılı günler kala antrenman yaptıkları tesisin belediye tarafından hala açılmadığını ve konu hakkında destek istediklerini ifade etti.

Karamürsel Emniyet kıskıvrak yakaladı!

Karamürsel'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı.

Karamürsel'de nefes kesen operasyon!

Aranan şahıs Karamürsel’de yakalandı! Karamürsel ilçesinde, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli tutuklandı.  

ORHAN DEMİRER İŞÇİNİN HAKKINA SAHİP ÇIKTI

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi gurup sözcüsü Orhan Demirer, Karamürsel’de çalışan mavi yakalı işçilerin hakkına sahip çıktı.

500 bin tablet dağıtımı başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler?

500 bin ücretsiz tablet dağıtımı hakkında son dakika haberi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyreltilmiş uygulamalarla yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek hibrit eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 500 bin tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Resmi Gazete'de yayımlandı: On binlerce müteahhit meslekten men edilebilir

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 3 Ekim tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kocaeli ve 12 ilde FETÖ operasyonu: 74 gözaltı

Kocaeli ve 12 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda, 74 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Merih Demiral Karamürsel İdmanyurdu’na servet kazandıracak!

Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral hakkında transfer söylentileri sürmeye devam ediyor.

Ali Yıldırım Sezer yine adamlığı ile konuşulur

Yaşanan pandemi sürecinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer siyateten örnek olacak bir davranışa imza atarak ilçesindeki tüm ilçe başkanlarıyla video konferans yöntemiyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Milyonlarca öğrenci için indirim ve para iadesi hakkı!

Özel okullara giden milyonlarca öğrenci için indirim ve para iadesi hakkı!

İnfaz düzenlemesi TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi! İşte o 70 madde !

AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.

Pavel Nedved'ten tokat gibi Merih Demiral yanıtı

Juventus Kulübü Başkan Yardımcısı Pavel Nedved, milli oyuncumuz Merih Demiral'ın Türkiye'nin EURO 2020 elemelerinde Arnavutluk ve Fransa'yla oynadığı maçlarda asker selamı vermesi hakkında açıklamalarda bulundu. Nedved, kulüp için herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Genç tıpçılar meme kanseri için sokakta

1-31 Ekim tarihleri Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak biliniyor. Bu ayda vatandaşlar meme kanseri konusunda bilinçlendiriliyor, erken teşhisin önemi her defasında vurgulanıyor. Meme kanserinin erken teşhisine dikkat çekerek farkındalık oluşturmayı hedefleyen İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi, Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği üyesi öğrenciler de Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda bilgilendirici bir stant kurdu. Meme kanseri hakkında broşürler hazırlayan gençler, maket üzerinde meme muayenesini anlattı. Kadın, erkek tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve bugün de Beşiktaş Meydanı'nda devam edecek etkinlikte öğrencilerin hedefi 800 kişiyi bilgilendirmek.