Hala Haberleri

Hala Haberleri

Kocaeli Genelinde (EDS) Cezaları Bugün Başlıyor

Kocaeli'nde araç kullanıcılarına önemli bir uyarı! Şehir genelinde hız sınırları, kırmızı ışık ihlalleri ve park kuralı ihlallerini denetlemek amacıyla kurulan Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), artık cezai işlem uygulamaya başlayacak.

Büyük acının üzerinden 66 yıl geçti

Türkiye'nin denizcilik tarihine kara bir leke olarak kazınan 1 Mart 1958 tarihinde yaşanan Üsküdar Faciası, hâlâ hafızalarda canlılığını koruyor.

Kaytazdere'de AK Parti Aday Belirsizliği Devam Ediyor

Kaytazdere'de AK Parti içerisinde aday belirsizliği devam ediyor. Tek aday olarak çıkan Ercan Reyhanlı'nın hala neden aday adayı olduğu merak konusu. Seçimlere kısa bir süre kala adayın kesinleşmemiş olması, partinin içinde soru işaretlerine neden oluyor.

Ekrem Can'ın vefatında medical park skandalı!

Karamürsel'in hayırsever iş insanı, Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can'ın vefatı gerek bölgemizde, gerekse ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, vefatı sürecinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'nin ihmal iddiaları bu kadarına da pes dedirtti.

Sait Mete için yazılacak hiç bir şey bulamadılar! Bakın ne yaptılar!

İsmail Yıldırım'ın AK Parti ilçe başkanı Sait Mete için ağır sözler sarf ettiği ve AK Parti teşkilatına göz dağı verdiği çirkin ithamlar hala ilçe halkının gündemindeyken, aynı basın kurumunda yapılan haber

Karamürsel yeni otogar inşaatı neden ilerlemiyor ?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e yeni bir otogar yapmak için çalışmalara hızlı başlamıştı fakat nedense aylar geçmesine rağmen hala kaba inşaatı bile bitirilemedi.

Çarşının göbeğinde uyuşturucu alemi

Karamürsel çarşı merkezinde uzun bir süredir yıkılması gereken ancak hala ayakta duran bir bina, uyuşturucu kullanan kişilerin adeta sığınağı haline gelmiştir.

Osman Aslan Canbaba artık sahalara indi! Şimdi icraat zamanı!

Karamürsel Kaymakamlığına 2019 Yılında atanan Osman Aslan Canbaba göreve başladığı günden bu yana en çok eleştiriyi halkın içine çok fazla girmemesi ve ulaşılır olamamasından almıştı.

20 yıl sonra Tepeköy halkına bayram hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-130 Karayolu üzerinde yapılan Karamürsel Tepeköy Eşdüzey Kavşağı, tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kavşak düzenlemesi kapsamında sinyalizasyon, yol çizgileri, trafik işaret ve levhaları montajı da yapılarak kavşak kullanıma açıldı.

Bir haftadır musluktan akan sarı su vatandaşı isyan ettirdi

Karamürsel Kayacık mahallesi Ankara evlerinde yaşayan vatandaşlar son bir haftadır musluklarından akan sarı ve pis kokulu su yüzünden zor durumdalar. Yetkililere defalarca bilgi vermelerine rağmen hala bir çözüm bulunamadığını dile getiren mahalle sakinleri, pis su

Güreşçilere yapılan bu zulüm revamı?

Güreşçilerin antrenman tesisi hala kapalı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ziyaret ettiği Karamürselli yağlı güreşçiler, Kırkpınar’a sayılı günler kala antrenman yaptıkları tesisin belediye tarafından hala açılmadığını ve konu hakkında destek istediklerini ifade etti.

Seçim bitti ama Ahmet Çalık hala sahalarda!

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok az bir fakla seçimi kaybeden Ahmet Çalık seçimin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala sokaklarda, esnaf ve vatandaşın yanında.

Karamürsel Kaymakamı sonunda sahalara indi!

Karamürsel kaymakamı sonunda sokağa indi ve vatandaşın dertleri ile dertlenmeye başladı. Karamürsel'e 2019 yılında İstanbul'dan gelen ve geldiği zamandan beri ilçe halkı ile sürekli arasına mesafe koyan ilçe kaymakamı Osman Aslan Canbaba

UltrAslan Karamürsel yine sahalarda yardımda

UltrAslan Karamürsel artık gelenek haline getirdiği, Ramazan Ayı münasebetiyle Karamürsel’deki ihtiyaç sahibi ailelere yine erzak yardımı yaptı  

Karamürsel’de facia şu an kıl payı atlatıldı!

Karamürsel’de yaşanan toprak kayması az daha bir faciaya neden olacaktı! Şu anlık sadece mala zarar var. Tehlike hala devam ediyor.

Karamürsel’de ceset hala aranıyor!

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu bölgesinde faili meçhul kalmış bütün dosyaları bir, bir aydınlatmaya devam ediyor.Son olarak Karamürsel’e gömülen şahsın arama çalışmaları devam ediyor.

Tahtalı yolları hala yapılmadı!

Karamürsel Tahtalı Köyündeki 20 yıl önce asfalt yol şu an toprak yol durumunda. Her sene yolu yapacağız denilerek oyalandıklarını belirten köylü halkının çoğu adeta isyan ediyor.

Modern mezbahalarda kurban kesimi için sıra dağıtımına başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kurban kesimi için modern mezbahaları seçen vatandaşlar için 16 Temmuz Perşembe (bugün) saat 08'00 den itibaren sıra dağıtımına başladı.

Karamürsel'de korkutan artış!

Sağlık Bakanlığının Hayat Eve Sığar uygulamasında Kocaeli’nin Korona virüs yoğunluk haritası güncellendi. Ama hala risk var.

GÖZLER TAHİR BÜYÜKAKIN’DA!

Karamürsel’in büyük sorunlarından biri olan D-130 Karayolu üzerine atılan beton yol nedeni ile yaşanan sorunlar hala devam ediyor.

Karamürsel'de yaşanan iğrenç olaydan hala karar çıkmadı!

Kocaeli Adliyesi’nde Kocaeli Denge gazetesi muhabiri Caner Aktan’nın takip ettiği davada yine karar çıkadı.

Siz hala Kocaeli, Kitap Fuarı’na gitmediniz mi?

Kocaeli Kitap Fuarı 11. senesinde daha ilk günden Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen kitap fuarı olduğunu kanıtladı.

Karamürsel'de hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi

Karamürsel'de son zamanlarda artan hırsızlık olayları nedeni ile vatandaşlar canından bezdi.Karamürsel'de inşaatı hala devam eden bir ortaokula giren ve hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Karamürsel'de bitmeyen çile dal-çık

Karamürsel'de 270 gün içerisinde biteceği ilan edile dal-çık projesi'nde geçen 250 güne rağmen hala biten hiç bir şey yok!

Karabali Cami restore işi yılan hikayesine döndü

Karamürsel'de çok uzun bir süredir restoresi devam eden, Karabali cami inşaatı teslim tarihi üzerinden aylar geçmesine rağmen hala teslim edilmedi.

CHP heyeti facia geliyor dedi!

Karamürsel'de aylardır ha çöktü ha çökecek diye vatandaşların büyük korku yaşadığı merdiven evlerine hala müdahale edilmedi. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi heyeti

Küçük çocuklar araçların arasından zorlukla geçti

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi Betonyol mevkiinde bulunan alt geçit ve girişinde yaşanan eziyet yıllardır gündeme gelmesine rağmen hala bir çözüm bulunamadı.

Karamürsel plajları tıka,basa dolu

Kocaeli'nin e çok tercih edilen plajlarından olan Karamürsel ve Ereğli plajlarına ilgi hala daha devam ediyor.

Partisini bıraktı ama koltuğu hala bırakamıyor!

Geçtiğimiz gün ani bir karar ile Karamürsel Saadet Partisi'nden hiç kimseye haber vermeden noterden istifasını veren ve aynı gün içerisinde sadece saatler sonrası AK Parti rozeti takan Süleyman Baydin, partisinden istifa etmesi değil, istifa ederken sergilediği tutum büyük tepkilere neden olmuştu. BÜYÜK VEBALE GİRİYOR Karamürsel Saadet Partisi'nden siyasete yakışmayan bir şekilde ilçe başkanına bile bilgi verme nezaketini göstermeden apar,topar istifa eden ve saatler sonra hemen başka bir partinin rozetini takmak için büyük çaba sarf eden Süleyman Baydin'e terk ettiği ve sonrasında ağır sözler içeren bir basın açıklaması yayınladığı partisinin layık görerek otutturduğu, Karamürsel Belediyesi Saadet Partisi meclis üyeliği koltuğunu bırakmaması büyük tepki görmeye devam ediyor. MADEM GİTTİN, BAŞKALARININ HAKKINA GİRİYORSUN Meclis üyesi olarak görev yaptığı partisinden istifa eden, fakat hala meclis üyeliğinden istifa etmeyerek parti içerisinde binlerce partilinin oyları ile oturduğu koltuğu boşaltmaması partiye gönülveren bir çok partili tarafından büyük tepkiler almaya deva ediyor. NE ZAMAN BIRAKACAK? Meclis üyeliğini ne zaman bırakacağı hakkında hala bir açıklama yapmayan Süleyman Baydin'in ne zaman meclis üyeliğini bırakacağı merakla bekleniyor.