Halk Bankası Haberleri

Halk Bankası Haberleri

Karamürsel Halkbank yüzlerce müşteriyi kaybetmeyi göze aldı

Ülke genelinde bir çok Halkbankası emeklilere ve kamu çalışanlarına ödediği maaş promosyonlarını güncelleyerek özel bankaları geride bırakırken çok uzun yıllardır maaşlarını, Karamürsel Halk Bankası'ndan alan yüzlerce eğitimci

Karamürsel Halk Bank Ücretli Öğretmenleri mağdur mu ediyor?

Karamürsel Halk Bankası'ndan maaş alan ücretli öğretmenler sürekli mağdur olduklarını ve ücretlerinin banka tarafından zamanında ödenmediğini iddia ettiler.

Karamürsel Halk Bankası Taşındı

Karamürsel 4 Temmuz, Mehmet Akif Ersoy Blv. No:81 adresinde faaliyet gösteren Halk Bankası

SON DAKİKA: Erdoğan: Üç dönem başkanlık yapanlar istirahat edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa dönüşü uçakta Kaşıkçı cinayeti, Trump ile yaptığı görüşme, Halk Bankası ile Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'deki gerilimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kart Aidatlarından Kurtulabilirsiniz

Türkiye’de 22 milyon kişinin 59 milyon adet kredi kartı var. Kredi kartı aidatları tüketicinin en çok şikayet ettiği konuların başında geliyor. Ekim 2014’te yasal zemine kavuşturulan aidatlardan kurtulmak mümkün...

Karamürsel'de Halk ve Ziraat Bankalarına Sitem Var

Karamürsel’de özellikle kayacık mahallesi ve İznik yolu civarın ’da oturan vatandaşların bir çoğu emekli veya memur olduklarını söyleyerek çarşıya inemediklerini ve yol kenarın ’dada Halk Bankası ve Ziraat Bankası ATM’si olmadığı için çok büyük sıkıntı çektiklerini bildirdiler.

SOYGUNCUNUN REHİNELERLE BANKADAN ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Bu akşam saat 17:00 sularından Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu.Yaklaşık 5 saatlik bekleyişin ardından soyguncunun istediği aracın Halk Bankasının önüne getirilmesi ile hareketlilik başladı. Bankanın önüne getirilen aracın kapıları açılarak soyguncunun yanındaki rehinelerle araca binmesi bekleniyor. REHİNELERDEN BİRİ HAMİLE Banka içerisinde 4 rehine var. Bunlardan ikisi kendisini bir odaya kilitledi. Öte yandan rehinelerden birisinin hamile olduğu ileri sürüldü. Soyguncuyla tek muhatap olan isim İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel. Özel Harekat timleri ve Müdahale timleri hazır bekletiliyor. Operasyonun amacı rehineleri ve soyguncuyu sağ ele geçirmek. Bu nedenle müdahale edilmek yerine soyguncu ikna edilmeye çalışılıyor.

BANKADAN ATLAYAN 4 KİŞİ HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Bu akşam saat 17:00 sıralarında gölcük halk bankasına giren soyguncu banka çalışanlarını rehin almıştı rehin alınanlar saldırganın bir anlık dikkatsizliği neticesinde kaçmayı başardıkları belirtildi.Bu esnada panik yaparak bankanın 2.katından atlayan İbrahim F., Meral E. Havva Ç. olmak üzere 4 kişinin ayaklarından yaralandığı yaralılardan 3 tanesi gölcük devlet hastanesine kaldırılırken 1 kişinin durumunun kötü olduğu izmit'te özel bir hastanede ameliyata alındığı bilgisini veren Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ŞENOL ERGÜNEY yaralıların hiç birinin hayati tehlikesi olmadığını ve gerek Gölcük gerekse Kocaeli genelinde bütün hastanelerde önlem alındığı bilgisini paylaştı.

OLAY YERİNDEN İLK RÖPORTAJ REHİNELER İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bu akşam saat 17:00 saatlerin de Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne giren kişi ilk olarak içeride bulunan 7 kişiyi serbest bıraktığını ardından 8 kişiyi bir odaya kapattığı odaya kapatılan kişilerin odanın arka camından kaçarak kurtuldukları ve şuan içeride 2 kişinin kaldığı bilgisini veren banka çalışanları çok korktuklarını ve bir çok mesai arkadaşlarının sinir krizi geçirerek ağladığı bilgisi paylaşıldı.

SON DAKİKA GÖLCÜKTE REHİN ALINAN BANKACI KIZIMIZ KAÇMAYI BAŞARDI

Son dakika rehin alınan kızımız Gamze Ö. Bankadan kaçarak kurtulmayı başardı. Akşam saat 17:00 'da Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne, bankanın kapanma saatinde giren ve görgü tanıklarının silahlı olduğunu belirttiği bir kişi, banka soygunu girişiminde bulundu. Soyguncu içeriye girerek, banka çalışanları ve müşterileri rehin aldı.Banka çalışanlarından birinin karamürselli G.Ö. olduğu bilgisi paylaşıldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine pek çok ilçeden çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi

GÖLCÜKTEKİ BANKA SOYGUNUNDAN İLK VİDEO

Bu akşam saat 17:00 saatlerin de Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne, bankanın kapanma saatinde giren ve görgü tanıklarının silahlı olduğunu belirttiği bir kişi, banka soygunu girişiminde bulundu. Soyguncu içeriye girerek, banka çalışanları ve müşterileri rehin aldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine pek çok ilçeden çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

GÖLCÜKTE BANKA SOYGUNU REHİNELERDEN BİRİ KARAMÜRSELLİ

Akşam saat 17:00 'da Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne, bankanın kapanma saatinde giren ve görgü tanıklarının silahlı olduğunu belirttiği bir kişi, banka soygunu girişiminde bulundu. Soyguncu içeriye girerek, banka çalışanları ve müşterileri rehin aldı.Banka çalışanlarından birinin karamürselli G.Ö. olduğu bilgisi paylaşıldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine pek çok ilçeden çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.