Hamile Haberleri

Hamile Haberleri

Karamürsel Devlet’te gebelik testi yaptıranlar dikkat!

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde kadın polikliniğine giden yaklaşık 30’u aşkın bayanın yapılan gebelik testinin yanlış yapıldığı öğrenildi ‘Sen hamile değilsin’

Karamürsel'den 25 yıl önce kaybolan hamile kadının cesedi bulundu!

Karamürsel'den 25 yıl önce kaybolan 23 yaşındaki hamile kadının öldürüldüğü ve ardından ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.

Kocaeli'de iğrenç olay!

Kandıra'da, bir beyaz eşya mağazasında çalışan 17 yaşındaki genç kız, karın ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede hamile olduğu belirlendi.

Kocaeli TEM Otoyolu kana bulandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aralarında 3 aylık hamile kadının da bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Bu sapıklar insan olamazlar

9 aylık hamile Emani Al Rahmun'ın evinden kaçırıldıktan sonra tecavüz edilerek ve başı taşla ezilerek, 11 aylık oğlu Halaf Al Rahmun'un ise boğularak öldürülmesi

Suriyeli hamile kadına tecavüz edip, çocuğu ile birlikte öldürdüler

9 aylık hamile eşi ve 10 aylık çocuğunun öldürülmesi ile büyük acı yaşayan Suriyeli koca rahatsızlanınca, Kaynarca İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak sakinleştirici verildi. 

Suriyeli Adam 7 aylık hamile eşini döverek öldürdü

7 aylık hamile eşini boğarak öldürmekten tutuklu yargılanan Suriyeli koca, ilk kez hakim karşısına çıktı.

Erken Emeklilik Müjdesi

son torba yasa ile 6 yıl 2160 gün kazanma hakkı elde edilebiliyor.

SOYGUNCUNUN REHİNELERLE BANKADAN ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Bu akşam saat 17:00 sularından Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu.Yaklaşık 5 saatlik bekleyişin ardından soyguncunun istediği aracın Halk Bankasının önüne getirilmesi ile hareketlilik başladı. Bankanın önüne getirilen aracın kapıları açılarak soyguncunun yanındaki rehinelerle araca binmesi bekleniyor. REHİNELERDEN BİRİ HAMİLE Banka içerisinde 4 rehine var. Bunlardan ikisi kendisini bir odaya kilitledi. Öte yandan rehinelerden birisinin hamile olduğu ileri sürüldü. Soyguncuyla tek muhatap olan isim İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel. Özel Harekat timleri ve Müdahale timleri hazır bekletiliyor. Operasyonun amacı rehineleri ve soyguncuyu sağ ele geçirmek. Bu nedenle müdahale edilmek yerine soyguncu ikna edilmeye çalışılıyor.

Karamürselde Okullar Cuma günüde Tatil

Yoğun kar yağışı ile birlikte, düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liseler ile (rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime 20.02.2015 Cuma günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Karamürselde Okullar Tatil.

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 09.01.2015 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Çocuklar Yaşadı Perşembe Günüde Tatil

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 07.01.2015 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Kar Tatili Kaç Gün

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.